Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 498
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцето на любимия човек
Ай стига съм спамила - отивам да бракувам систъра  Heart Eyes

Еха, защо не каза до сега  Hug Да ти е жива и здрава сестричката и да имат дълъг и щастлив семеен живот  Hug

Мравче - ама ти наистина си като последното човече Joy Ама така е по-хубаво (според мен), защото в гръб сигурно изобщо не ти личи и събираш погледи по улицата  Mr. Green

ПП: Мише - прекрасна лентичка имаш Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 13:29 от пънче-мънче

# 31
Зузано, много хубава темата, благодарско!    bouquet
Дано донесе много щастие и късмет на всички ни!   Hug
Отивам да глЬОдам снимки   Flutter

# 32
Разгледах и аз снимкиите  Heart Eyes Всички сте прекрасни, а за децата да не говорим  Heart Eyes
Скоро ще сложа моята дундичка  Heart Eyes
А, Пънче, мислех, че си прегърбена и с голяма брадавица та не ни се показваш  Joy Много си готина, и аз нося очила и подминавам хората ако съм без тях  hahaha
Айде за днеска стига, все едно съм без дете  Blush

# 33
Ау, Деско  Shocked , ако го нямаше търкалящото човече, щях да си помисля, че наистина ме мислиш за някакъв дзвер  Shocked Просто съм срамежлива и до известна степен суеверна, та затова чак сега се показвам.

Айде за днеска стига, все едно съм без дете  Blush

Joy hahaha Joy

# 34
Пънче, лудата Кокоска не я ли познаваш?  Постът и отдалече лъха на шегувка, да не си посмяла да се засегнеш!   Hug
И аз от суеверие ли, от какво ли, съм се зарекла да се представя чак с пупа.   Blush
Перу, къде си?  Имаме сделка с тебе, работа трЕбе да вършим!   Naughty Hug

# 35
  • София
 smile3535 Едно бързо пльок за сега

# 36
Пънчита, бре, ако ми се обидиш и аз ще се обидя  Naughty Много ясно, че се шегувам  Hug
Мишоно, чакам те и теб да те видя  Mr. Green  Mr. Green

# 37
Извинявам се за глупавия въпрос ,но къде е този албум..не мога да загрея  newsm78 #Crazy Grinning

# 38
Извинете ме, но малко ще си помрънкам:
Скрит текст:
Уфф, писна ми от вкиснати хора  censored Едната ми колежка е вечно крива. Като си закусвал с лимони, значи ли, че трябва да разваляш хубавия петък на всички останали  ooooh!
Деситка - не съм се обидила, споко  Hug
Гълъбче - албумът е за редовно списващи в темата. Като се опознаем малко, ще можеш да ни видиш  Peace

# 39
А, Добре  Embarassed Просто помислих, че е друга тема, в която си качвате снимките, пък не я открих..  Laughing

# 40
  • NE
И аз съм пак тук. tooth
Пънче Как си крила тази хубуст от нас? Hug
Кокосче Аз съм постоянно с очила и няма вариант да живея без тях. Nerd
White dove Добре дошла.  bouquet Съжалявам, че се е наложило да преминеш и през това.
Кашмирче  Hug Hug Hug
Мише Честита лентичка! Ще чакаме, нямаш проблем. Hug
Мраве Финна мама си от всякъде. Peace
Тони Може да си подута. Аз бях така.  Peace

# 41
Гълъбче, я да запитам аз..уж си бял гълъб, пЪ какъв е тоз червен дявол на аватара ти  hahaha

Кокос, ти нямаш ли Деница за гледане, че спамиш тук  Joy

Арвенчето ви поздравява и гушка всички до една  Mr. Green Утре е на ФМ, така че започвайте палцестискането  Praynig Все още не може да пише в темата..дано скоро се оправи този проблем

# 42
zuzi_79 хаха,ами това WhiteDove ми е от има няма 10години ник, сега само на външен вид изглеждам така  Laughing

# 43
Палчета за Арвенчето утре и дано се види и цвета на гащичките  PraynigПрегръщаме те и ниеАрвенче Hug
Мише,много сладка лентичка Blush
Мравче,пу пу ,много си хубава Hug
Гледам и Пънчита се престраши и май ми е време и на мен Mr. GreenАма все отбор Убавици сте,ей Mr. Green
Зузка,много ме зарадва,че си ме сложила в списъка,благодаря ти,дай Боже да се задържа там до термин.
Добре дошла и на WhiteDove от мен welcome

# 44
Зузка, страшна тема. Браво!  smile3501

Кашмирче, кога мислиш да правиш тестче. Стискам палци! Praynig Иначе за пъпките, то и аз май имах О след аборта, заящото имах същата ЦС като при О, болките в яйчниците. От 3 дни меря даже и БТ и съдейки по нея О е минала.
Пънче, Феичка, стискам палци, графиките са ви супер! Hug
Нели, нормално е това което описваш. Но си почивай повечко! Hug
Пони, малката нещо се инати. Hug
Сладката, леко да е раждането и на теб!
Тони, честита ти поличка! Hug
Чоко, само така! Иначе аз съм добре, чакам първия цикъл и дано бързо да се изнижат месеците, че после работа ни чака! Grinning
Веси, приятно изкарване!
Ева, радвам се, че се разписа, дано тоя месец да хванете яйцето. Praynig
Принцеска ми се губи днес! newsm78
Стига толкова, не мога да изброя всички, но на всички много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт