Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • В сърцето на любимия човек
Мравче - страхотна пупа имаш пу-пу  Heart Eyes

newsm79 newsm79 newsm79
Скрит текст:
аз се показах в албума най-накрая Blush

# 16
Цоп и аз в новата тема Зузе страхотна е дано да я напълним с хубави новини и пол. тестчета newsm51

# 17
А и аз мисля да се цопна в тази тема  #Milti Ние изчакваме сега последният трети цикъл след един аборт по медицински причини и почваме с опитите след някой друг ден..надъхала съм се да стане още този месец,че не искам да чакам повечее..  Crossing Arms

# 18
И аз долитам  Hug
Хаха, вече си имаме и бял гълъб  Mr. Green Птиците се увеличават  Joy Гълъбче, добре дошла, аз така малко се шегувам  Mr. Green
Отивам да видя най-накрая Пънчита  Mr. Green
Зузано, волим те  Mr. Green

# 19
  • София
Пънче, ма много си Убава бе!  Mr. Green Защо се криеш толко време!  Laughing
А на ant G тумбакът какъв е голям, а тя каква е мъничка. Пу-пу! Все по-голям да става!  Hug

# 20
  • Варна
Трак-трак
ей ме на и мен в новата тема!
Зузи, много хубава шарена темичка!!! Дано ни е на късмет!!!

# 21
Какво викате - ако има неразположения в начална бременност - притеснявате се, ако няма неразположения - пак си е притеснително  Joy Ех, ще ме уморите.
Валдеска, излагаме се пловдивската група, още не сме се организирали. Има тема за нас - не си ли в нея? Въпросът важи и за всички пловдивчанки, да не посочвам поименно  Naughty
Мравето ми е идеалът за бременна - тъничка, слабичка и едно щръкнало коремче само  Hug
Ето го и Пънче-Мънчеее  Hug

# 22
WhiteDove, добре си ни дошла!  Hug Съжалявам за преживяното..май вече са малко тези, които нe са преживели нещо подобно. Пожелавам ти много скоро да те включа в онова хубаво списъче на първа страничка  Praynig

Кокосита, и аз ви воля  Mr. Green

Отивам да видя Пънчита  Mr. Green

П.П, Пънче, и що я кри таз красота толкова дълго  Mr. Green А Мравчо е направо манекен  Hug

# 23
White dove  добре дошла и скоро да се похвалиш Laughing

Цитат
Какво викате - ако има неразположения в начална бременност - притеснявате се, ако няма неразположения - пак си е притеснително   Ех, ще ме уморите.
Точно това си мислех и аз преди малко  Joy   луда работа

# 24
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви  Hug Ами срамежлива съм  Blush
Само да вметна, че по принцип нося очила, така че ако ви подмина на улицата и съм без очила да не се чудите защо  Blush

# 25
  • Северозапада
 Blush благодаря ви  Blush
Аз очаквах, че ще напълнея навсякъде, както сестра ми, майка ми и братовчедката. Но явно тук няма наследственост или съм взела гена на някоя баба, или всяка бременност е различна и, ако имам второ дете, при следващата може и да се търкалям  Laughing
Видях и Пънчето  Hug

# 26
Здрасти ТЕ!  Hug
Днес малко не мога да се докопам...
Но.... запис  smile3523 в новата прекрасна тема!!!
Зузи, невероятна както винаги!!! Благодарности!  Hug
Дано да ни е ужасно късметлийски новата шарена тема!   bouquet
До после.......
ПънчеHug  Heart Eyes
Мисля и аз да кача снимчоци, но сега ужасно бързам....
ant G, страшотно коремче!  Hug Все едно си глътнала балон!  hahaha

# 27
Зузи прекрасна тема , както винаги   bouquet
Айде да е новата тема с рекордно голямброй положителни тестове , например : Април 2013 - 13 бр. + теста.

# 28
  • Северозапада
ant G, страшотно коремче!  Hug Все едно си глътнала балон!  hahaha
Като последното човече от схемата   hahaha

# 29
  • Gone with the wind
Какво викате - ако има неразположения в начална бременност - притеснявате се, ако няма неразположения - пак си е притеснително  Joy Ех, ще ме уморите.

Мислиш ли, че ни е лесно да търсим под вола теле  Mr. Green В отчетната имаше 2 фрапиращи за мен случая - една мацка се опитала да вдигне предния капак на колата и беше изпаднала в потрес, дали не е навредила на бебето (така и не беше вдигнала капака де, само пробвала, ама после ревала няколко часа от страх  Mr. Green), а втория - кръв от носа, какво му е на дЯтето в пупата Whistling

Ай стига съм спамила - отивам да бракувам систъра  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт