Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
До сега си четох записките от предишната бременност от календара. И тогава са ме боляли яйчниците и то от доста рано... Абе, рано си е да го мисля. Я, по-добре да поработя, а то... ще ни светне за какво става въпрос сравнително скоро...

# 391
До сега си четох записките от предишната бременност от календара. И тогава са ме боляли яйчниците и то от доста рано... Абе, рано си е да го мисля. Я, по-добре да поработя, а то... ще ни светне за какво става въпрос сравнително скоро...

Ха така, това е истината  Mr. Green

Зеленчо, значи все пак смяташ да я раждаш, а не да си я държиш там на тъмно и топло  Mr. Green

# 392
Здравейте и от мен ,
Тони за херпеса не се шашкай и аз бях така първите седмици , док. каза че спада имунитета и стреса /при мен от натовареността ми в работата/ и каза че няма страшно  и каза да си го мажа с Ацикловира и си минаха за 2 дни , ама се появиха няколко пъти един след друг  Crazy.
Веселушко браво за хубави  новни от прегледа.
Евка  , много гадно че се налага да работиш през почивните дни , знам от опит че хич не е приятно.
Рейни супер че си карала първите 6 месеца леки, то и  аз не се оплаквам засега , ама да видим имам и кофти моменти , предимно вечер  Sick.
Уфф кво е хубаво времето навън , пък аз навряна в офиса , пффф.

# 393
  • София
Ето ме завърнах се!  Hug Crazy
 На-СПА-тила се и с лелята под ръка.  Whistling Днес меря БТ, тя 36.9, викам ще препикая един тест. Отивам до тоалетната и изненадааа  Mr. Green леля ви дошла.  Crossing Arms Добре, че освен тостове си бях взела и тампони.  hahaha Според мен термометърът ми е пълно ку-ку (нали ви казах, че писка постоянно). Както ММ му вика "любовникът".  smile3532 Е, поръчах вече нов любовник от и бей, така че другият месец няма мърдане!  Naughty И без т'ва не исках да раждам навръх Коледа.  Crossing Arms Mr. Green

Гледам няма родили, няма изкарали тестчета. Можете да спрете да се стискате - върнах се.  Laughing

Феичка,   Heart Eyesмного си ми тиха мила тия дни.  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Cloverfingerscrossed
Пате,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Добре дошли на новите момичета!  welcome

Засега толкова от мен!  Hug Hug Hug

# 394
Докато спи да се промъкна и тука  Mr. Green
Рейн, малко те е уплашила, пък и ти си се уплашила и съответно това действа и на нея. Дано после като излезе да е кротичка, според мен няма търпение да се изпъне и да поеме глътка въздух през нослето  Mr. Green  Hug
Прахче, радвам се, че Бургас е далече  Mr. Green Ама това само докато кормуваш, иначе толкова искам морето да ми е до задника  Whistling
Добре дошли на всички нови девойки, да знаете много забравям  Mr. Green
Зуз, глей сА, аз подозирам, че ти няма да може да се наспиш в близките 2-3 години  Mr. Green Сега като забременееш, пък като те треснат хормони, пък като ти стане неудобно в леглото, пък после като родиш и ви замъчат колики, като ревне това ми ти малко кенгу и толко  Mr. Green Сори, мила, ама е така  Mr. Green Все пак, довечера да се наспиш!  Heart Eyes
Пате, да приемем, че като си пернат по-бързо се излъчва прогестерон  Joy Ох, гушок голям  Hug
Някой да има нужда от палци, стискам за хубави новини  Praynig
Айде за сега  Mr. Green

# 395
  • В сърцето на любимия човек
Не мога цял ден да се добера до вас  ooooh!
Минавам само да кажа здрасти  Hug Довечера ще ви нагледам по-подробно  Hug

ПП: Зузе - не ти ли е време и на теб за тестче или има още няколко дни newsm78

ПП: Имам подпис и аватар - УРА Simple Smile

# 396

ПП: Зузе - не ти ли е време и на теб за тестче или има още няколко дни newsm78

хич не го мисля даже, нито съм смятала, нито ще смятам близките дни  Mr. Green

# 397
  • София

Няма да я раждам бе Зузанооооооо, ще си я държа ... ама като я пусна ще ни прави луди, макар и вече голяма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пепита, мен първите 8 месеца ми бяха леки, сега като изключим, че не мога да си обуя чорапите сама (мога с много усилия) и че малката ме използва за боксова мама пак не е толкова тежко. Пожелавам ти и на теб такава бременност  Hug

Кокос, има няма търпение ще чЕка малката, за да се изпъне... сега опъва само дупето за повече място  Mr. Green Как е малката, слушка ли?

Кашмирче, ами да ти пожелаем Януарско бебче тогава  Peace За СПА-то ще се направя, че не съм прочела.. толкова обичам, а не съм ходила откакто съм бременна, защото не може.. само масажчетата ми останаха  Tired

# 398
Oх, Рейн  Joy Сетих се за СПА-то, една мама от моята отчетна разправя, как вечер приспива бебока и има време за малко СПА - демек бърз душ, да се насладиш малко на някоя храна и толко, то време не ти остава, ей  Joy Аз редовно седя гладна, а беба е важно да яде на момента, че опищява къщата. Вече й различавам плача за ядене, а мисля, че има и такъв глезлив плач  Mr. Green

# 399
  • NE
Ето ме ....  Grinning

Кашмирче Добре си ни дошла. Hug Hug Hug
Ама то направо срамота таз твоята леля така да секне желанията ти. Crossing Arms
Иначе и аз съм в непрестанно дебнене на работа, а днес се скъсах направо от бачкане. Имаше някакви обучения в училище и правих хиляди контики да предоставя 19 класа на 4 човека. Свърших  им цялата работа и едната ми вика "аз ви имам за ученичка" ... избеснях и ги оставих да се оправят сами. Crossing Arms Та затова съм тиха. Mr. Green
П.П. Поздравляния за покупката на нов термометър. Ако е розов е като моя. Crazy
Пънче И аз мисля, че може дуфастона да не е в правилната доза. Peace
Маги Честита ти нова програма. Hug
Рейни Вярно че твоето не слуша от корема. Абе да ти е живо и здраво и да ви радва още дълго време. Hug
Тони Ай че гадно. Възможно е да от вътрешна температура. То май имаше някакви специални лепенки. Peace
Зузи Браво за постижението. С малки крачки ще се оправиш. Hug
Стели Вярно, че и аз в началото не зацепих. Викам си тез Минки за друго ги спрягахте преди време ( аз само следях тогава)  Mr. Green
Искам да те поздравя,че си се навила почти веднага на идеята за второ. Mr. Green Аз и 10 деца да имам всичките ще ги родя. Crazy
Моме, Прахи Мен дори са ми харесали кола, а аз се дърпам от години за книжка.  :mrgreen
Mademoiselle Chocolate fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Incredible Добре дошла. Whaasup
Кокосче Радвам се че сте добре с вашето кокосче. Добро момиче е  Hug Hug Hug

Отивам да се тръшка да зяпам сериали, че главата ми стана дискотека. Няма да обяснявам как ми се спи цял ден. Mr. Green

# 400
Добър вечер!
Аз се прибрах от работа и ще хапваме.
Кашмирче съжалявам за лелката  Sad .Дано новия термометър ти е на късмет. Hug
Прахче успех с вземането на книжка.
Щях да пиша още нещо ама.....  забравих.

# 401
  • Sydney
rainy... как ги мразех тея записииии, направооо не е истина  ooooh! почти винаги бях супер гадни, караха ме да стоя по половин ден вързана... отделно тъпите контракции стотачки и всеки, който мине "о, теб за раждане ли те приемат?"... все на молби го удрях да си ходя, ама и това мина... важното е накрая да си я гушнете  Hug
Звезден Прах при кой караш?

# 402
Зузи, и аз това се чудя  newsm78 сега ли да ги пускам или после при евентуално забременяване... Ама май ще е сега, че да ми олекне.
Миралюба, да при В. Даскалов съм. Той ми прави и кюретажа. А ти при кого беше с Тити? А сега?
Веси, добре си се завърнала!  Hug
Тони, ти си желЕзо!  Hug Ще пребориш и херпеса бе мамка му ....
Саше, и ти ги тръшкаш едно по едно - първо цистит, сега пък хрема! Дръж се, момиче!  Hug
Рейни, малката е голям каприз с характер май  Naughty...От сега те командва: лЕво, дЕсно!  hahaha Много ви се радвам! Да сте живи и здрави!  Hug
Кашмир,  Hug принципно съжалявам, че леля ти те е изненадала! Ама пък така ме разсмя  Joy Отрепа ме с това обяснение!  hahaha Да минава циклю и с нови сили, нов хъс и нов термометър към  EFP
Айде хубава вечер на всички!  Hug
Ставам да готвя боб с наденица /много постно няма що, ама мъжо вика, че ако яде само боб ще става и нощеска да яде  ooooh!/.....

# 403
  • Варна
Здравейте, девойки прекрасни!!! Simple Smile
Аз нещо пак се затрупах с работа и ангажименти и не ми остава време да се включа адекватно тук.... затова ще го карам "неадекватно"... Simple Smile
Рейни, шегувах се за килограмите и бременността Simple Smile Много добре си се движиш дори Simple Smile Аз съм решила да се метна сега  малко на диетка плюс спорта, че при евентуална бременност ще ми е доста трудно да свалям после... Simple Smile Много се радвам, милчика, че малката е ОК. Май ще е лудетина щом отсега проявява характер.
Веселушче, радвам се за хубавите новини след прегледа! Хайде и занапред все с такива новинки да се връщаш от прегледите... та чак до термин Simple Smile А относно почивните дни - е, няма да се сгърчвам през всичките почивни дни... на Великден не се работи все пак!
Дани, наистина си е скъпо частното лечение при вас... не че тук е евтино на нивото на заплащането на труда, но... нали знаеш "в къщи и стените помагат"...
Кучо, след 143 дни, живот и здраве ще ти стане съвсем реални, че си била бременна... Simple Smile
Прахче, успех с шофьорлъка. То сега е доста сериозно май... Аз като помня... като завърших курса не можех дори да паркирам.
Валдеска, дано наистина при следващия преглед да е заради закъснение... Ти на какъв етап си?
Тонче, не разбирам много, но помня, че братовчедка ми също страдаше от херпеси през бременността си и роди живо и здраво момченце... Аз също страдам от херпеси и знам колко е гадно...
Моме, много ти благодаря за загрижеността. Хубавата новина е, че рехабилитаторка от Варна се е заела с Нели безвъзмездно. Много хора са й се обадили с предложения за помощ. А пребиваването йв друг град е свързано с придружител, а майка й тъкмо си намери работа... Благодаря много!  Hug
Ставам, че милото ме чака да вечеряме....
Хубава вечер ви желая и ви прегръщам всички!!!

# 404
  • София
Позавърнах се назад.  Sunglasses

Пънчита, мила много е неприятно това с гнойната ангина. Няма такава гадост, преживявала съм го.  spoko Сега как си? Дано за компенсация лелята те пропусне!  thumbsup
Тоничка,   Hug кои снимки ти краде бе, душа? Аз постоянно ти ги виждам.  newsm78 Как е коремчето?
Естелче, твоят аватар верно го няма.  Shocked Ако ми пипнат Шакирчето са мъртви!   341uu
Лилка, мерси мила!  Hug Стискам палци за утре!  fingerscrossed
Сандричка, мина ли ти циститът? Много е неприятно!  ooooh!
Дани и аз ти желая съвсем скоро второ детенце!  Praynig Да чупи на баткото играчките!  hahaha
Веселушко, мерси за стиснатите палчета!  Hug Хайде пак и този месец, моля! Много се радвам, че прегледът е минал и сте здравички!  Heart Eyes
Весе, честит ти нов аватар!  Rolling Eyes
Плодчето наистина къде е?  newsm78
Нелка, честито сакче!  Peace
К'ва е тая Минка? Искам и аз да знам, пък!  Crossing Arms Mr. Green
Рейни, мерси за пожеланието!  Hug Януарско - може!  Mr. Green А ти направо ме просълзи с държането на Ирен до бала.  Joy
Линофрина, къде си?  search
Зузи fingerscrossed newsm73
ФеичкаHug Heart Eyes много ти е натоварено на работа тия дни явно. Термометърът ми не е розов - търсих като твоя  Laughing , ма не го разпознах, та си взех син. Уж сам отчитал О.  newsm78 Rolling Eyes Моята лигла нали ме нямаше 2 дена  - няма такова мяукане и досаждане.  ooooh! Blush Приятна ти вечер със сериалите!
Принцеска,  Hug много позитивно ми действаш!  Heart Eyes Аз също много обичам бобец. Без наденица, де.  Flutter
Еве, няма ли някои нови обувки да покажеш?  Crazy
Мисля да тествам санданското вино дето донесохме. Липсата на положителен тест си има и положителни страни!  Mr. Green Drunk

Бебеносна  на всички (които могат,де   hahaha)!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт