Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте  Simple Smile
От няколко дена ви чета редовно, а сили за писане никакви. Тук съм, Кашмирче, невидимо присъствие. Laughing След 1 седмица ще стане ясно дали този месец съм оползотворила хубавите О.тестчета. Опитвам се да не си внушавам нищо, макар че имам съмнения как проклетата роднина ще ме посети в навечерието на Цветница.  Twisted Evil

Евка, не си сама, Великденските празници ще ги прекарам плътно в офиса, както всяка година. Confused  Confused

Спокойна и хубава вечер, момичета!  Hug

# 406
  • NE
Кашмирче Трябваше да ме питаш кой е моя розов приятел. Всъщност е бял с малко розово.
термометър
Аааа котенцата Mr. Green са много любообвилни след като са спали самички. Mr. Green
Правилно, пийвай винце и не му мисли. Wine Glass
Относно Минка - някой  беше направил тема през лятото за грижите за своите минки, тоест така казват на своите женски органи. Няма да забравя в същата тема как имаше едно момиче, което заяви че си я гледа с много редовен секс и грижи. smile3532

# 407
Здравейте!

Кашмирче, все едно аз бях писала. И аз така я да си направя един тест, то пък друго стана.С термометъра същата история. Някакви номера ми прави,   не мога да си разчета графика и кога и е била О. Мисля и аз да си купя нов. Виждам , че ти  от  еbay си си го поръчала. Защо точно от там? По-добри ли са?

Маги, аз започнах с изследвания още след 6-я месец опити в бебеправене и след 3г и 4 месеца все още правя разни изследвания, за да разбера къде  е проблема.

Тони, за херпеса защо е пробваш прополисов вазелин 10%. Много помага за всякакви кожни проблеми.

Не знам дали някой е успял да гледа днес ' На кафе ' беше много интерсно с д-р Емилова и за гладолечението. Имаше едно момиче, което е успяло да се справи с функционален стерилитет и вече има две дечица и не са това имаше и други здравословни проблеми повлияни от гладолечението.
Ето и линк, ако някой иска :http://play.novatv.bg/program/nakafe

# 408
Здравейте, не съм ви чела. Сега се връщам от зъболекар. Днес следобяда ме заболя повече и чак и ухото и болки в гърлото усещам, цялата дясна страна. Направи ми снимка,сложи ми лекарство да сере болката, та така. Ще  се пломбира, изял се е, август нямах развалени, ама тоя много бързо се е изял.На преглед съм на 26-ти пак, ако имам силни болки да отида спешно ми казаха. За цена не питах сега, колкото и да е, да се оправи само, че тея болки са ужасни. #Cussing out

# 409
Ох, Дани, яко те измъчи този зъб. Дано болката вече спре и тази нощ да спиш спокойно.  Hug

Кашмирче, сега видях за новия термометър - да е на нов късмет! Нашите мяукащи, когато са стояли дълго време сами, ни посрещат много гальовно и радостно.

Тонка, ММ и майка ми са доволни от прополисовия вазелин за херпеси. Само не пробвай с паста за зъби или крем Здраве, по-лошо ставало. Аз също ти виждам снимките... кой краде?  Mr. Green

Прахче, успех на курсовете. Шофирането се научава само с практика и ще видиш, че ще стане. Въпрос на време е.  Simple Smile

Запис на тонове - с предишната ми бременност нито веднъж не ми прилоша и грам. В деня преди операцията ми правиха запис и след 10-15 минути лежане по гръб, рязко ми се догади. Наложи се да ме напръскат с вода и веднага ме изправиха. Sick

Музата ме осени точно преди лягане, но вече ще ви оставям. Сладки сънища Hug

# 410
Лин, така е доста ми се събра напоследък, много нерви. А и зъбите се развалят и на нервна почва пак. Лягам си, не мога да ви чета, страшна болка е. Поне утре съм в почивка и съм си у дома.

# 411
Зилено, това лудо дете на кой ли прилича newsm78 Имам една дружка от един форум, която искаше бременна да кара ски Mr. Green Нали знаеш, че крушата не ражда ябълки Joy
Кашмирче, ох как ти завиждам за спа-то! А вие запрятайте ръкави с новата придобивка другия месец да изскочиш с магистралка. Praynig
Деско, ами с тая перушина къде да го задържа тоя прогестерон, той уфейква Whistling Ау, Деничка станала глезанка! Да я нацелуваш по гънките на крачетата Heart Eyes
Лилка, утре те чакаме с хубави новини! Praynig
Смайл, сменяй и ти термометъра и за никакви лелки скоро да не чувам!
Моме, салатката звучи много добре, ще се пробва. Много голямо ми идва едно авокадо, а не искат в къщи да ми помагат с него. Пробвах да го съхраня половината в хладилника завито с фолио, но много много не става на другия ден за ядене.
Дани, не можа да отървеш зъболекаря. Хайде дано поне го направят добре и вече да нямаш болки!
Прахче, Линофорина е права. На курса не се научава кой знае колко. Важното е после да караш колкото се може по-често и ще се научиш.

# 412
  • до едно тепе
Здрастиии.
Чета по диагонал и сигурно така и ще пиша
Прахче малко не е баш така.Аз съм с ортицателен РХ,но не ме имунизираха след раждането,защото и бебон е с отрицателен.Имунизират се само майките,при които бебето е с положителен.През бремеността се следят антитела и имунизация с Анти-Д-гамаглобулин се прави при нужда.При аборт не знам как е Peace
Много четох ама само това запомних #Crazy
Лека и бебеносна Hug

# 413
Добро утро , днес кафето от мен, усмихнете се и дано денят ви е прекрасен

# 414
  • NE
Добро утро!

Смайл Единствената причина да си купя термометър от ебей беше, че исках да измерва в десети. Тоест вместо да ми покаже 36,70 , исках да имери правилно примерно 36,69. Тогава разликата в двете фази е по-правилна. Peace
Насрочихте ли дата за лапарото? Мое май ще е юни както е тръгнало. Tired
Прахи, Поспаланчо Имам една позната, която е - фактор и са и били Анти-Д-гамаглобулин след първото раждане на нейните близнаци. После прави аборт по медицински причини и не са и слагали такава инжекция. След като роди третото сигурно пак са и били. Peace
Лилка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дани Знам, че след аборт при някои жени има проблем със зъбите. Идея нямам каква е връзката, но я има. Peace Дано по-скоро мине, че много боли. Hug

Аз днес или утре ще съм цъфнала. Поне графиката беше читава. Peace Добре се справи моя розов приятел,ама няма да го мисля, че вече ми писна да дебна и смятам. Ако е писано ще стане и с един опит. Peace

# 415
Добро утро!
Пепи мерси за закуската! Hug Hug
Пате, няма отърване от  зъболекар като те боли! Whistling
Кашмирче, виждам лелка те е навестила, много е нагла. Следващия път стискай и не я пускай! Не се усеща, че е нежелана. Crazy А за твоя лчбовник направо така се смях, ама има доза истина! hahaha И не си единствената с любовник, повечето сме така, срамота! Joy Joy

Тази нощт съм спала като пън, не съм ставала и до тоалетна даже. Но снощи ме болеше адски и аз махнах лекарството, така ми каза зъболекаря. Пия си и АБ и така. Мислех да пускам хормоните на щитовидната жлеза, ама няма да дадат май реален резултат заради зъба. Ще чакам след 1-ви цикъл, той трябва да се появи тези дни. После на АГ и така. Страх ме е да видим какво ще каже, аз ще изчакам с питите след като се вървем от БГ, че август месец сме си там. Моят син днес е на екскурзийка с класа и учителките, ще ходят на цирк. Малко ми е притеснено, че до сега не се е делил и ще пътуват с автобус. Казах му да стои плътно до госпожата и да не се отделя. А той ми казва, защо не ида и аз и баща му.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 416
Добро утро, сладуранки!  Hug
Докато не ме е глътнала работата, да си изпия кафето и да ви изчета е най-приятната част от деня!
Феичка, чудни плодчета си ни приготвила за днес... Обирам ги до едно + горещото кафе на Пепитка. Феич, много ти е елеганс термометъра  Crazy
Кашмир, да се яви и да докладва за резултатът от санданското винце  Wink
Линофрина, дано тестовете за О да са свършили работа и да няма цветно включване около Цветница  Praynig
Смайл, благодаря ти за линка за "На кафе"... ей сега ще го изгледам  Hug Иначе - поне се ограмотявам, ама да гладувам съм много несериозна  ooooh! /малко мрън/
Дани, нещата трябва да почнат да се оправят вече едно по едно. Прави зъбоците, че като видиш магистралката всичко да ти е наред и да си бременееш спокойно.  Hug
Лилка,  fingerscrossed Praynig и чакаме отчет!  Hug
Пате, веднага сподели салатата с авокадо...
Зузи, как си днес?  Hug Има ли много работа и шеф на главата?
Рейни, като гледам колко се раззеленява навсякъде все за теб си мисля... и малкото зеленчи  Hug
Тоничка, дали замина вече? Ще ми липсва!  Hug
Веси, ти влезе ли в крачка след почивката?
Ако някой съм пропуснала, не е умишлино. Но пък затова силно го прегръщам!  Hug
Хубав ден, красавици!!!! Hug

# 417
  • София
Добро утро.
Изчетох ви, момичета. Няма да имам време да ви спомена поименно, че след отпуска винаги има работа, но се радвам за добрите новини около всички!
Само за Сигма не прочетох нищо, или съм пропуснала?  newsm78
А къде изчезна Плодче? Никаква я няма.
Чакам и аз с нечакащите!  Hug
Аз идвам от ЖК. Разбира се, пак не ме гледаха на ехо...Ама вече не се учудвам. Резултат + 1 кг. и нормално кръвно. В началото беше малко по-височко, ама аз бързах и по стълбите се катерих, след кратка почивка, нещата се нормализираха. Мериха и обиколката на корема и таза. Това е от мен.
Успешен ден на всички!

# 418
Не съм Плодчето, ама понеже вече няколко пъти питате за нея... Rolling Eyes Скоро й бях писала. Добре е. Каза, че не й остава никакво време и не може да пише. Дори в отчетната си едва се мярка. Май не й остава и време за четене. Сигурна съм, че при първа възможност би се обадила да сподели как е. Simple Smile

# 419
  • Германия
Добро утро,
Флауърче: благодаря за закуската.
Да си призная, от няколко дни се опитвам да ви дочета, но много работа покрай мен.
Да ви почерпя:

Общи условия

Активация на акаунт