Пазаруване от Aliexpress.com

• 197 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
krasi_kyneva  ,колкото по-ниска сума пише,толкова по-сигурно е избягването на митница,ако може 18$ да напише,няма да имаш ядове тук.Само не знам как се рискуваш за продукта,от продаваните тук роботи по 800-1000 лв,не са доволни особено май хората и ги продават на половин цена,а това "китайче",как би го продала и каква ти е гаранцията,като се развали,пише 1 година,но разходи за пътни (ако се наложи да пращаш де) си ги поемаш ти,а е 900 гр без опаковка.  newsm78

# 151
Алия тук са 195 лв,а в този сайт http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3.w549125992.39.2j6aLL … =20816624696& с доставка,вероятно не повече от 70-80 лв. за пазаруване от сайта,и мое предложение за лесен метод на поръчки от сайта,може да четеш тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716740.0

Много благодаря Ники. За съжаление излизат 85долара без доставката, тука ги намерих за 140лв. Искаше ми се ако има вариант и за по-евтино, тъй като доста други неща ги намирам на петкратно по-ниски цени. Hug

# 152
krasi_kyneva  ,колкото по-ниска сума пише,толкова по-сигурно е избягването на митница,ако може 18$ да напише,няма да имаш ядове тук.Само не знам как се рискуваш за продукта,от продаваните тук роботи по 800-1000 лв,не са доволни особено май хората и ги продават на половин цена,а това "китайче",как би го продала и каква ти е гаранцията,като се развали,пише 1 година,но разходи за пътни (ако се наложи да пращаш де) си ги поемаш ти,а е 900 гр без опаковка.  newsm78

Ами именно не всички са доволни и затова реших да взема нещо евтино. Пък и те всички се правят в Китай так или иначе. Този излиза по-евтино и от най-евтината Агама, продавана тук . Гледах доста клипове. Нямам килими и мисля, че ще се справя добре. Казах им 80$ да пишат, но май ще ги помоля да напишат 30$. newsm78 За ремонта ми казаха, че ако не дай си боже се наложи ми изпращат части и клипче какво и как ....

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 16:24 от krasi_kyneva

# 153
Момичета, имам нужда от помощ. Приятелка много иска едни кецове и искам да й ги подаря за рожденният ден, но цената тук е адски висока, а нещо не мога да ги открия в сайта, убедена съм,че проблема е в мен. Ето това е моделчето, по принцип е реплика на Миу миу:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539139_31 … 4_924706448_n.jpg

Не всички обувки имат китайски реплики Simple Smile

Ето това са обувки от плат с камъни

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=canvas+shoes+with … SB_20130426232828

виж дали ще намериш нещо подобно Peace

# 154
И аз направих поръчка с един куп дрънкулки, но искам да попитам по-запознатите, първата поръчка я направих и още я чакам, не мога да дам отзиви,но продавача беше с висок рейтинг, сега съм  си харесала други неща, но от продавач с нисък рейтиг и се притeснявам,че незнам до колко е достоверен, а не ми се дават пари на вятъра вие поръчвали ли сте от такъв или гледате само тези с висок рейтинг?

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 13:53 от milushka

# 155
  • Ямбол
milushka 1 пост чети. няма проблеми.

# 156
Дано не ви е досадно , но имам питане харесах си органайзери за куфар, но цената варира от 8 до 15 $ този от 8 няма рейтинг какво ще ме посъветвате  картинките са еднакви на всички  ooooh!

# 157
  • Ямбол
sunny6913пазарувай спокойно от този с по-ниска цена,дори и да няма рейтинг,те именно,за да натрупат рейтинг пускат стоките на по-ниски цени.На мен основно поръчките ми са от такива нови продавачи,без оценки,които са абсолютно коректни,така или иначе при всеки 1 потребител,ако има проблем,винаги можеш да пуснеш диспут и да ти върнат парите,заплащането от теб не отива до продавача,докато не потвърдиш получаването на поръчката се задържат парите от Алиекспрес,чак тогава се превеждат.

# 158
  • Варна
На 3 април поръчах едни маратонки, но все още не са шипнати и пише следното: Days Remaining: [ 72 days 15 hours 32 minutes ] . Длъжна ли съм да изчакам още 72 дена и какво ще ме посъветвате да направя?
Много ме дразнят такива "търговци" като този.  Twisted Evil

# 159
sunny6913пазарувай спокойно от този с по-ниска цена,дори и да няма рейтинг,те именно,за да натрупат рейтинг пускат стоките на по-ниски цени.На мен основно поръчките ми са от такива нови продавачи,без оценки,които са абсолютно коректни,така или иначе при всеки 1 потребител,ако има проблем,винаги можеш да пуснеш диспут и да ти върнат парите,заплащането от теб не отива до продавача,докато не потвърдиш получаването на поръчката се задържат парите от Алиекспрес,чак тогава се превеждат.

Много благодаря   bouquet

# 160
  • Ямбол
July82 това е времето до което можеш да откажеш поръчката,ако не бъде шипната,а при пращане оставащо време до право да отваряне на диспут,колко е времето за шипване на пратката дадена от търговеца.В самата обява на" Processing Time" колко дни пише?Писала ли си на продавача,ако желаеш,можеш да откажеш поръчката.

# 161
Аз само да напомня, че можеш да се пазариш за цената в АЛИЕКСПРЕС.
Казвам го защото тук нямаме този навик и мои познати все забравят тази опция.

Сега купувам 3 блузки от един продавач (по около 5-6 долара бройката, нищо кой знае какво)
и се спазарихме на 8% намаление.
Поръчвам блузите, потвърждавам поръчката, но БЕЗ ДА ПЛАЩАМ.
Пиша на продавача да коригира цената и чак като я видя намалена правя плащането.

bouquet

# 162
  • Варна
July82 това е времето до което можеш да откажеш поръчката,ако не бъде шипната,а при пращане оставащо време до право да отваряне на диспут,колко е времето за шипване на пратката дадена от търговеца.В самата обява на" Processing Time" колко дни пише?Писала ли си на продавача,ако желаеш,можеш да откажеш поръчката.
никид благодаря ти   bouquet.
Processing Time е от 15 до 60 дена.
Не съм му писала, но и не искам да отказвам поръчката, тъй като маратонките са евтини и симпатични и си ги искам  #Crazy.

# 163
  • Варна
Честит празник на именниците!

никид,преди време беше писала,че си купувала бански на Виктория Сикрет.
Би ли споделила как се избира  дадена марка.
Благодаря !

# 164
  • Ямбол
kinoa това е трудното ,че трябва да се търси,да се питат продавачите какво пише на етикето,допълнителни снимки,понеже в сайта е забранено да си поставят марки,и това прави откриването трудно,ето тези например са такива http://www.aliexpress.com/item/Tankini-women-swimwear-womenvicto … -v/658620968.html ако се загледаш добре в етикетите,ще доловиш марката,ето и моя снимка

тези също са е етикета,но е конкретния линк не е посочено.http://www.aliexpress.com/item/3colors-costume-sexy-lingerie-swi … as/658505220.html
По въпрос за марките,ми хрумна да търся примерно маратонки PUMA,Но естествено,че няма да открия с надписа в описанието,та започнах да пиша в описанието " lion" и хоп ето ги.
На някой марки пишат или сходно име,или първа буква,примерно на Dolce Gabbana,пишат или нищо или "brand"(маркова), или DG,D.G.,D..всякакви вариации.

Общи условия

Активация на акаунт