Пазаруване от Aliexpress.com

• 197 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Получих купон за 5 $ отстъпка, четох, но не разбрах има ли условия, примерно поръчката да е някакъв минимум  newsm78
Интересно ми е и важи ли за стоки, които са с Weekend-намаление, не е посочено нищо, моля, ако някой е имал такъв купон да обясни  Praynig

# 166
никид хубави ли са като качество тези бански малко не мога да им схвана размерите дали ще ми стане ама само малки номера имат за бюсто 100см съм ама за долнището съм 110 широка уф я дай съвет. че и мен ма грабнаха

# 167
  • видин
това с купона и мен ме интересува - искам да взема раница за детето, която в момента е на промоция 10%, дали ще мога да използвам и купона?

# 168
  • Варна
никид,благодаря ти много за подробния отговор. newsm51
Аз също се присъединявам към питането относно размерите. newsm78

# 169
Здравейте,
Поръчах нещо за дъщеря си. Получих тракинг номер и веднага щом се появи в системата им ми посочи дестинация Белгия. Писах бързо на фирмата-доставчик.
Тя ми отговори  dear friend - и изписа моя адрес, това сме дали  Laughing
Пиша им - ОК е тоя адрес, но като тракнете излиза Белгия и вероятно пощите грешат.
Доставчикът изпадна в размисъл за около 2 часа.
След това ми писа,
Скъпи приятелю, вероятно ще го препратят от Белгия към вас ...

С две думи - такова нещо случвало ли ви се е, те  през Европа да мине. Какво се случва ако е сгрешено - ще го препратят ли от там, макар и късно?

# 170
  • Ямбол
Anik@ за купоните съм писала на 1 стр,обикновено важат при поръчки за 60-80 $,условието за използване на купона може да провериш,както съм описала.Дали ще важи за уикенда,просто добавяш артикула в кошница ,пробваш купона и разбираш.
vtvt жена,която ми каза,че от сайта Victoria Sicretче си е поръчвала 2 модел със звездите,после и от мен този,каза,че не намира никаква разлика в 2.За размерите обикновено са  S/M/L ,стандартно е.
remi_rem да,напълно нормално си е,имала съм пратка,която е стигала до Русия,после насам.А в момента имат проблеми китайските пощи и пратките минават по др.дестинации и е възможно малко забавяне.

За любителите на ASOS ,открих това рокле http://www.aliexpress.com/store/product/Hot-Sale-BRAND-NEW-Women … 42_880291631.html ,ето и реалните и цени тук http://fashionfinder.asos.com/womens-ASOS/ASOS-Lace-Dress-With-S … loped-Neck-474094
http://www.ebay.com.au/itm/ASOS-Black-Lace-Scallop-Neck-Bodycon- … mal-/250938456871
Ще се радвам да показвате интересни линкове,дори и да не ги закупите,просто да коментираме и подпомагаме 1 друга,нали?

# 171
Благодаря за успокоителната информация, Никид! Дано дойде до нас все пак  Rolling Eyes

# 172
Anik@ за купоните съм писала на 1 стр,обикновено важат при поръчки за 60-80 $,условието за използване на купона може да провериш,както съм описала.Дали ще важи за уикенда,просто добавяш артикула в кошница ,пробваш купона и разбираш.

Благодаря   bouquet
Пробвах на една чанта, но не става. Получих иначе три рокли, едната е добре, другите две... Sick
Не са някакви пари, защото пробно беше, да тествам сайта. Пристигнаха бързо, писах на продавача, че не съм доволна. Отговори, че щял да ми изпрати една рокля безплатно за компенсация. Чакам си още  Grinning

# 173
аник какви са ти роклите от кой продавач за колко време дойдоха от коя си доволна дай линк моля те че сме любопитни. И аз съм нова и за пробно пуснах една рокля и мъжо вика ако не ти стане и не ти хареса ще ми огруха парите в главата Joy

# 174
аник какви са ти роклите от кой продавач за колко време дойдоха от коя си доволна дай линк моля те че сме любопитни. И аз съм нова и за пробно пуснах една рокля и мъжо вика ако не ти стане и не ти хареса ще ми огруха парите в главата Joy

От тази съм доволна, или почти.Наложи се да преправям закопчаването и илиците, че много неграмотно бяха направени, но иначе добре ушита, няма разминаване на шевове и шарки. Горе-долу за тези пари бива.
От тези съм в потрес! Купих две- червена и зелена. Червената ми става, но има дефект при шарката, една бяла черта минава през долната част. Зелената, обаче като размер е за дете в първи-втори клас, два пъти по-малка от червената. Червената с дефекта я преглътнах, но за зелената написах гневно писмо  Laughing
Общо взето от три платени рокли, една след корекции ще нося, другите две в контейнера  Crazy
Може и просто лош късмет да е, но не съм много доволна  Confused

# 175
никид, моля те да споделиш този бански за голям бюст ли е и горе-долу на кой размер отговаря?  Praynig

# 176
  • Ямбол
Roe Deer от S размери само съм поръчвала,не са били за мен,но предполагам на чашка 80-85 може да станат,за по-големите,не знам колко по-големи са.

# 177
Roe Deer от S размери само съм поръчвала,не са били за мен,но предполагам на чашка 80-85 може да станат,за по-големите,не знам колко по-големи са.

никид,  Hug    bouquet

# 178
Момичета, аз получих този бански в петъка: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-high-quality-sexy-w … ar/769317596.html. Моят е лилав. Поръчах си размер S и останах изненадана, че ми е малко голям. Аз съм дребна, но по принцип от китайските стоки S- ките ми пасват идеално, даже ми се е случвало да са ми малко малки. Като изпълнение банският е супер- не очаквах даже. Ще се наложат малки корекции, за да ми пасне съвсем, но ще се справя. Като цяло ги препоръчвам, а и са на промоция в момента.

# 179
 Praynig Моля за помощ - търся рокля , Мая Савова  беше с такава в неделя в предаването съпругите , водеше с Камен Воденичаров . Намерих само подобие и то потник . Ще се опитам да намаля снимката ,че е много голяма ще хаби място в темата , някой ако е срещал в Алито да помага . Черно-бяло  райе на цветя - страшно свежа  yes
:

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 10:33 от fifinaki

Общи условия

Активация на акаунт