Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 379
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Да се надяваме, че да.
След едита на долния пост: Супер. Радвам се.

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 19:51 от Камиче

# 421

Благодаря!   bouquet

Надяваме се  Grinning

Edit: Да, току що получих мейл, че поръчката е отказана и ще ми върнат парите.

Още един EDIT: А в подобни случаи оставяте ли някакъв Feedback на продавачите?

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 20:23 от Tanya111

# 422
  • Ямбол

gery_to мерси,избора е голям и баяяяя трябва да се избира,накрая пак не се знае какво ще е.
Tanya111 да,до 10 дни ще ги получиш,обикновено след 5-6 ден се виждат.
Можеш да оставиш положителен и да пишеш примерно "ще се радвам на по-успешна сделка"..нещо от сорта,понеже ако оставиш отрицателна,може и на теб да ти върнат такава.

# 423
И до като се чудя къде ми е първата поръчка, днес пристигна на вратата.Изпратена на 21 април днес е 15 май, значи за около месец са до моята дистанация.Аз си бях поръчала гривни доста и съм доволна, предвид цената им.Може би бихме могли да споделяме снимки на нашите сполучливи и несполучливи покупки от сайта, за да не допускаме грешки.

# 424
Момичета да попитам нещо- някой беше споменал, че е взимал семена за китки, но нищо не е изникнало. А някой дали е взимал грудки? Видях, че има за лалета в най- различни цветове. Питах и в другата тема за пазаруване от китайските сайтове, ама още никой не се е обадил  Sad

Чувала съм, че скенерите, с които проверяват пратките по трасето, увреждат семената. Не знам доколко е вярно, но е факт, че не съм чула някой да се е похвалил с нещо поникнало. Аз преди около 2г. бях купувала от друг китайски сайт едни семенца с послания, надписи. Ами нищо не поникна и майка ми каза, че са измръзвали /имаха едни черни петънца като загнило по тях/. За грудки идея си нямам...

# 425
coolmummy благодаря за информацията. Семената наистина си мисля, че трудно ще изкарат нещо, затова съм по - склонна да опитам с грудки. Ще видя какви има и какво мога да засадя началото на юни, но май като се замисля- нищо  Laughing. Грудките според мен имат по- голям шанс, а и щом никой не е пробвал, все някой трябва да се жертва Simple Smile.

# 426
Здравейте момичета!
Според вас кой е по-добрия вариант...продавача да отбележи на пакета ,че е подарък или да напише по-ниска стойност от реалната?

# 427
Здравейте момичета!
Според вас кой е по-добрия вариант...продавача да отбележи на пакета ,че е подарък или да напише по-ниска стойност от реалната?

И двете Simple Smile

# 428
Привет, момичета   bouquet
някой да е поръчвал този слинг:
http://www.aliexpress.com/item/Drop-shipping-MEI-TAI-Baby-Carrie … ng/630335080.html

Чудя се, дали си заслужава newsm78 На картинка изглежда много добре.

# 429
Tanya111 да,до 10 дни ще ги получиш,обикновено след 5-6 ден се виждат.
Можеш да оставиш положителен и да пишеш примерно "ще се радвам на по-успешна сделка"..нещо от сорта,понеже ако оставиш отрицателна,може и на теб да ти върнат такава.

Много благодаря никид, за съвета!   bouquet

В крайна сметка, след като поразмислих, оставих негативен отзив. Сигурно за пореден път ще си усложня живота, но с положителен с уговорки, на практика ще заблудя други хора като мен, които биха решили да пазаруват от въпросния търговец. Освен това опитът да съм "добра" за да си спестя нещо, ще увеличи още малко неправедливостта, съществуваща в света. А смятам, че това не е добре за никой от нас...

Благодаря, още веднъж никид и Камиче!   bouquet

# 430
Да дам мнение..днес получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/230661354.html
красива туника-не е рокля....

# 431
Аз получих тези две чанти, черната и сребърната http://www.aliexpress.com/snapshot/228685909.html
Въпреки, че са по - малки от това което изглежда на картинката съм много доволна:)
Също и тази пижамка http://www.aliexpress.com/snapshot/229037585.html Сладурска е!

# 432
  • Плевен
Здравейте,
прочетох първи пост и искам да попитам само и единствено с ВИЗА ли става заплащането, понеже имам Американ експрес?
Моля не ми се карайте просто сега попаднах на информация за сайта.

# 433
И Мастеркард приема.

# 434
  • някъде
А когато поръчката е под 10 долара приемат ли ви я§Много искам една чанта,но нищо друго не ми харесва от продавача.
Поръчах я Hug

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 16:26 от zhekova

Общи условия

Активация на акаунт