... Шегаджии, авторката разправя вицове, а вие и пригласяте....ааа, опонирате, де...
... Шегаджии, авторката разправя вицове, а вие и пригласяте....ааа, опонирате, де...
...
Аз смятам, че трябва да ни управляват хора с разумни интереси, да има и за тях, но да има и за Държавата, Народа, както искайте го разбирайте...Да, ясна е кацата с меда...ще се бръкне, ама да е с пръстче, а не със "шланг", който източва и Нищото...Искам да ме управляват хора, които мислят, хитри са и имат умения, но ги прилагат в интерес на Държавата...Ако Държавата процъфтява ще има за всички, мамка му...Добре управляван народ носи приходи....залиняла икономика носи приход, но на други и загубата за Държавата е тотална в полза на единици....Държавата умира, изнемогва, а имаме потенциал...Не ми дреме, червени, сини, зелени, пембени, искам Някой да работи в полза на Народа и Държавата...ще има за всички, бе!!! Баси кокала дето искат да го глозгат отдавна се оглозга....
Кацата е празна...ооффффффф.........
Аз смятам, че трябва да ни управляват хора с разумни интереси, да има и за тях, но да има и за Държавата, Народа, както искайте го разбирайте...Да, ясна е кацата с меда...ще се бръкне, ама да е с пръстче, а не със "шланг", който източва и Нищото.....

Важно е всички да говорим за политика, за бизнес, за данъци, за кредити,за заплати, администрация, да бъдем избиратели и консуматори, а не свободни хора...Препоръчани теми