Парфюмни размисли и страсти - 171

• 61 052
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Vrabcho_, За мен разликата в ароматите не е много голяма, но повече ми хареса ЕДТ при паралелна проба  Peace

# 541
Мерси, мацки  Hug

Ще тествам и ЕДТ преди да купувам.

# 542
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес съм с парфюм, който ползвах последно преди 10 години може би, но сега го преоткрих - J`adore  Mr. Green Толкова позната миризма, някак уютно ми стана.

Денси, има ли нова твоя публикация за парфюми?

# 543
Не няма на този етап. Peace
Аз си нося Шанса ЕДТ и Берлинчанката и ми е добре с тях.

# 544
Интензивността на цвета на парфюма не е определяща за това, дали е оригинален или не. И аз отначало съм се стряскал, защото напр. моят Gucci pour homme II от България (оригинал) е светло син, а тук в Германия е много тъмно синьо. Това е абосолютно нормално. В бутик на Прада занесох два флакона на един и същ техен парфюм, защото буквите бяха осезаемо различен шрифт и бях сигурен, че единият парфюм е фалшив, но... и двата се оказаха оригинални, просто различни партиди. Simple Smile Пиша това за успокоение на потребителите от предишната страница на темата, иначе нямам опит със споменатия сайт и не мога да се изкажа.

Днес получих отливка от Bois d'Argent на Dior и заедно с него четири малки проби - подарък, една от които Aoud Safran на Монтал. Не съм го тествал още, но от шишенцето наистина мирише на зъболекар.

# 545
Момичета, от пробички си бях харесала: Champs Elysees Guerlain и Eaudemoiselle de Givenchy, но не зная дали бяха EDP или EDT. Моля за съвет: кои варианти са по-хубави? Лошото е, че не помня от кого бяха пробичките, за да го попитам. Crazy Rolling Eyes Thinking

Може ли някой да ми препоръча ЕДП или ЕДТ?

Мнението ми е втора ръка, не личен опит, но дамите в чешкия форум твърдят, че разликата между ЕдТ и ЕдП на Шанз Елизе е небе и гайди. ЕдП печели при всички положения. Аз лично познавам само ЕдТ.
За Одемоазел не знам. В уишлиста ми е от 100 години, а дори не съм обърнала внимание на концентрацията... Rolling Eyes

Получих си виалчетата на Mugler и бабичката. Не мога да се изкажа все още, имам хрема. Tired
Pure Coffee и Pure Malt не са шишета, тук ги няма изобщо никъде...Какво ли ще си намеря в Ирландия...

# 546
Обич Синеока ,благодаря за предложенията. Клое ми харесва доста,но не съм сигурна още доколко е "мой" и го подносвам предпазливо засега.  Flutter Нарцисо Л'о не мога да го намеря за тестване

# 547
  • The Evergreen State
Аз днес съм с парфюм, който ползвах последно преди 10 години може би

Хм, и аз така, дали от рекламата която Обич постна, или просто съвпадение, тези дни си пръскам Givenchy, Very Irresistible, ммм, невероятен  Heart Eyes

Врабчо, и аз много обичам Dahlia Noir EDP  Hug

# 548
  • София
Момичета, къде мога да тествам в София Ninfeo Mio?

# 549
  • Sofia
В The Circle в Мол Сердика.

# 550
  • София
В The Circle в Мол Сердика.

Благодаря!  bouquet

# 551
  • Там, където ме обичат
Момичета и момчета, Wink
Попаднах на едно виалче, забутано и забравено не знам от кога в някакъв кашон.
На него пише Sergei, a брандът е LR. Ванилов аромат с леко горчива жилка, много интересен.
Не можах да намеря нищо във Фрагрантика и се чудех дали вие знаете нещо.

# 552
  • София
LR е каталожна козметика от типа на Ейвън и Орифлейм, с малко по-високи цени от тях  Peace

# 553
  • Там, където ме обичат
LR е каталожна козметика от типа на Ейвън и Орифлейм, с малко по-високи цени от тях  Peace
Абе, знаех си аз, че ако нещо е тайна за Фрагрантика, за Атии не е.  Mr. Green
Тенк ю пипъл.   bouquet

# 554
  • София
 bowuu  superuu (това второто е за тенкю пипъла  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт