Парфюмни размисли и страсти - 171

• 60 988
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Аз се влюбих във Сонж лятото и само на топло съм го носила, много е красив в лятна нощ. Ще го пробвам и на хладно, тук е 9 градуса.  Rolling Eyes

# 511
  • Чукарландия
Аз се влюбих във Сонж лятото и само на топло съм го носила, много е красив в лятна нощ. Ще го пробвам и на хладно, тук е 9 градуса.  Rolling Eyes

Еее, при вас си е зима... Joy

# 512
  • София
Моят любим парфюм за това време е класическият Lacoste pour femme.  Two Hearts
Тези дни четох, че са пуснали нов - Eau de Lacoste - http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Eau-de-Lacoste-17130.html.
Не звучи като нещо особено оригинално, но дори само заради флакона ме изкушава, а и пишат, че е подходящ за топло време. Някой пробвал ли го е вече?

Аз го пробвах като излезе - нищо особено, дори прекалено обикновено.Отделно няма и след час при мен го нямаше.Мирис на чисто, нещо като шампоан, душ-гел, от този сорт, но най-обикновен.

# 513
  • Чукарландия
Тези дни четох, че са пуснали нов - Eau de Lacoste - http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Eau-de-Lacoste-17130.html.
Не звучи като нещо особено оригинално, но дори само заради флакона ме изкушава, а и пишат, че е подходящ за топло време. Някой пробвал ли го е вече?

Аз го пробвах като излезе - нищо особено, дори прекалено обикновено.Отделно няма и след час при мен го нямаше.Мирис на чисто, нещо като шампоан, душ-гел, от този сорт, но най-обикновен.

Досега с нищо не ме е впечатлил Lacoste. Нито с мирис, нито с трайност. Но никой не ангажирам с мнението си. Peace

# 514
  • Germany
Някой запозна ли се вече с http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Les-Cascades-de-Rochas … -Iris-18302.html?
Като му гледам пирамидата нямам търпение да се запозная с него Praynig Страхотен син цвят, няма начин да не е хубав Wink.
Изненада за мен са новите лимитирани издания на Angel и Alien
http://www.perfumemaster.org/Thierry-Mugler/Alien-2013-Pierre-Ma … er=A#.UZFFsqKprIc
http://www.perfumemaster.org/Thierry-Mugler/Angel-2013-Etoile-Ma … er=A#.UZFGLaKprIc
Харесват ми много новите флакони Heart Eyes. Определено ще ги чакам с нетърпение за проба.

# 515
Здравейте, дали някоя от вас може да ми помогне? Търся този парфюм - Givenchy LE BOUQUET ABSOLU
ето снимка http://www.amazon.co.uk/Givenchy-BOUQUET-ABSOLU-perfume-toilette … le+bouquet+absolu

Не мога да го открия, а ми е много важно да го намеря и то скоро...
Дано някой го е засичал, от Варна съм, но дори и в друг град не е проблем.   Praynig

# 516
  • Бургас / София
Преди 2 седмици си взех парфюма на Том Форд черна орхидея 30 мл. . Пръскам се по 1 път, най много два на ден, понеже аромата е силен, ама много бързо усещам как след още 2 седмици няма да има нищо, а съм имала и други парфюми 30 мл, които издържат с месеци. Възможно ли е в опаковката да е имало по-малко от 30 мл?...Аз като разклатя шишенцето виждам, че е малко над половината, но не знам...Иначе аромата е определено моят  Heart Eyes

# 517
  • Sofia
Срещу силна светлина ще видиш точно колко имаш в шишето.

# 518
  • Бургас / София
Благодаря за отговора Simple Smile

# 519

И за мен беше предпочитан в последните две - три седмици, отдавна ми е на сърце и всеки път се сещам с хубаво за съфорумката, от която го получих при размяна  Simple Smile

Атти, днес ще ти направя най-страшното признание, както се пееше в онази песен - имам си и Мазуми, л'орижиналь Crazy Ами той бил за студено време този аромат, аз съм го свари'ла в онези 30 градуса като го пробвах първоначално.  ooooh! В онзи бахър снощи така ми легна на китката, че чак си се зарадвах на мазохистичната натура дето души отново и отново нещо, което ми е било шут в носа. Не знам дали има нещо общо с онзи аромат преди години, но сегашният вариант на парфюма ми е като мъхов инхалатор, с рози за разкош. Иска си студа, обаче, иначе... Embarassed Признах си, имам носова шизофрения  Blush

# 520
Аз днес съм с Ароматикса, заради Атти - тя е виновна  Mr. Green - приказен е в момента на това влажно и мрачно топло време  Heart Eyes
обаче така като пишете за Мизуми, независимо, че се отрових от него, се чудя дали да не го взема за лютата зима  Thinking

# 521
  • на терасата
Като сте заговорили за Мазуми, да кажа, че мама имаше няколко варианта. Най-хубав беше един 10 мл рол-он, трябва да е било парфюмно масло или и аз не зная какво точно, защото беше мазно. Мъх, бергамот и роза, прекрасен шипър! От съвременните аромати, за него най-много ми напомня аромата на Vengeance Extreme Juliette Has A Gun. Не бих го купила, обаче, подобни шипри не са мои любимци, защото ми отнемат от личното пространство и не се чувствам комфортно, когато се парфюмирам с тях.

Имам въпрос към любителите на шипри. Има ли някакъв съвременен аромат, който да прилича на Imprevu Coty?

# 522
Ориентирайки се само по съставки - мъх, кожа и сандалово дърво намирам ето тук, първите две явно силно изразени. Но какво ще се прояви от по-богатата пирамида на Трусардито като водеща нотка ми е интересно и на мен, а има и алдехиди в началото  Peace

# 523
  • София
Аз днес съм с Ароматикса, заради Атти - тя е виновна  Mr. Green - приказен е в момента на това влажно и мрачно топло време  Heart Eyes
обаче така като пишете за Мизуми, независимо, че се отрових от него, се чудя дали да не го взема за лютата зима  Thinking
Мда, тя предстои непосредствено  Mr. Green

Обич, не страшно, а страхотно признание е това  Hug  Grinning Да ти е честито тубофлото, много ми е кеф, когато някой направи подобно откритие за себе си.

# 524
Мда, тя предстои непосредствено  Mr. Green

Joy Joy Joy Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт