Парфюмни размисли и страсти - 171

• 61 075
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Dive, и аз заставам зад Жадор! Как можах да го забравя! Бях най-щастливата, когато мама ми го подари в гифт сет за Коледа! Мисля е много пидходящ, а и има много вариации! Даже имам една пробичка, която сантиментално ще си пръсна сега. Ахххх толкова младежки и красив аромат е....

# 616
  • Там, където ме обичат
Аз не мога въобще да си спомня с какъв парфюм съм била на бала ...Тогава единствената ми мисъл беше как да заменя кавалера си с един прясно появил се по безболезнен начин.  ....

И аз имах подобни терзания на бала, с малко по различен оттенък. Бях обещала на двама сладури да са ми кавалери /с кой акъл и на двамата  Mr. Green/ Накрая си ги хванах под ръка и така. Единият после се уреди с моя приятелка.

Иначе и аз не си спомням с какво съм била на бала. По онова време май имах само Импревю, може с него да съм била. newsm78

# 617
Аууу, Рапунцел, прекрасно Фиджи! Пазиш ли го?

Едно предложение за абитуриентка в три разновидности от мен - Happy Heart, Happy To Be и Happy In Bloom на Clinique! Много усмихващи и печелят комплименти! Имат и подаръчни комплекти!

# 618
  • Козлодуй
Не помня нито на бала,нито на сватбата си с какво съм била,нямах такива пристрастия по онези далечни времена.Но този Ел пасо го помня,обожавах го,купувала съм го на брат ми.Май и сега съм го мяркала по рафтовете в кварталния магазин,но вероятно не е същият,а и носът ми определено е променен от тогава...

# 619
  • Отвъд алеята зад шкафа
Както споделих преди няколко страници, точно преоткрих J`Adore, аромат, който последно носих преди 10 години. Но все още е актуален, неповлиян от еднодневните моди, стилен, отличителен, подходящ за всяка възраст.

La vie est belle за мен лично е изключително тежък и натрапчив. Днес нося Candy на Прада, симпатичен парфюм, но нищо особено, а пък за лято не ми се струва подходящ, сякаш почвам да "лепна" в него.

Сещам се Aqua di Gioia, който е свеж, има цветни и плодови нотки в него и много подходящ за младо момиче и летни жеги.

# 620
Момичета тук http://www.brandalley.co.uk/FSMarque/Id-20054-Produit-0  има разпродажба на L`Artisan.

# 621
  • София
Аз на бала си бях с този Clin D'oeil, обаче тюркоазения, не намирам снимка на него

Скоро го изрових от едни архиви, "пречупил" се е, понеже е сплаш, но като мине повреденото начало, си е пак същия  Heart Eyes

# 622
Аз на бала си бях с този Clin D'oeil, обаче тюркоазения, не намирам снимка на него

Скоро го изрових от едни архиви, "пречупил" се е, понеже е сплаш, но като мине повреденото начало, си е пак същия  Heart Eyes

Ауууу Атти този с кръглата капачка ми беше най-любим от всичко.... в 7-8-ми клас.

# 623
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега се сещам, че майка ми имаше много отдавна Clin D'oeil, но като че ли изглеждаше по-друг начин шишето, зелено ли беше  newsm78 Върти ми някакъв аромат на фрезии в главата.....

# 624
Ехаа Атти, откъде го изнамери Heart Eyes,това ми беше първият марков  Grinning парфюм през далечната 1986 година.

# 625
Любим!!! Heart Eyes Точно фрезии, има 1 милилитър на дъното и от носталгия го пазя. Blush

# 626
  • София
Аз пък имах един от майка ми, малко по-четвъртит.
После си купих една Ескада, която ми напомняше за него. Има фрезии.
http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-en-Fleurs-1375.html
Но и тя май вече е спряна.
А на бала - никакви спомени за парфюм.

# 627
Мммм, искам такъв парфюм за... крака! Crazy Даже само заради флакона!

# 628
Хм!  Thinking Интересно защо им е специален парфюм за крака?!  Rolling Eyes Пише, че се използва като се пръска зад коляното и около глезена. Аз зад коляното пръскам винаги с парфюма си.  Peace
Парфюм за крака ми звучи някак странно.  newsm78

# 629
  • Балчик
На бала и аз бях с Clin D'oeil (айде сега за видим кой е бил абитуриент по "онова" време Grinning), но на сватбата изобщо не помня с какво. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт