Парфюмни размисли и страсти - 171

• 61 064
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На бала си бях с Metal-Paco Rabanne. И сега имам голям флакон от него, и все още доста харесвам алдехидно-зюмбюлената му чистота. На втората бална вечер бях с Джордани на Орифлейм- ужасен парфюм с мирис на машинно масло.
За сватбата си избрах Emporio Armani White.

# 631
  • Варна
Джемма, горе-долу се знаем кои сме фосилите в темата  Mr. Green Laughing

И преди се е водил такъв разговор и съм казвала, че бях с един френски парфюм, който се казваше Fleur bleue и струваше бомбастичните 30лв. Беше сплаш, ухаеше нежно цветно и присъствено и дори и сега би звучал съвременно. Много хубав парфюм. Преди не намерих картинка, за да го покажа, сега изобщо няма да търся.

# 632
  • София
Аз не помня парфюмите от бала и сватбата си, било е нещо обикновено. Тогава не можех да си позволя кой знае какво.

Днес успях да устоя на изкушението и да не си купя нищо от Сефора и Дъглас
Скрит текст:
(който още не знае имат намаление от 20 % , при определени условия,като локация за единия и клиентска карта за другия, утре също важи)
,  Grinning обаче един пост в придобивките ме подсети. Тествахте ли новият парфюм на Иссей Мияки? Pleats Please   Sick Много натрапчив, лошо балансиран , божурест ..Цветя, цветя, розови и остри.. нещо средно между Ла Ви е Бел и Ели Сааб като усещане. Малък ужас.

# 633
  • виртуално
Аууу, Рапунцел, прекрасно Фиджи! Пазиш ли го?

не  Blush
Аз го ползвах само веднъж, затова го помня.
Като съм тръгнала на бала малкия ми племенник набарал шишето и го излял в стаята ми.
Той яде бой, а в стаята ми не се живееше  ooooh!
Споменът ми не е приятен и не съм имала никакво желание да пазя шишето, за което сега съжалявам.

# 634
... бях с един френски парфюм, който се казваше Fleur bleue и струваше бомбастичните 30лв. Беше сплаш, ухаеше нежно цветно и присъствено и дори и сега би звучал съвременно. Много хубав парфюм.
В бяло, кръгло порцеланово шише? Simple Smile

На сватбата си не помня с какъв парфюм съм била. Най-вероятно никакъв, защото вече ми ставаше лошо от всякакви миризми... Blush иначе може би щях да помня. Laughing

# 635
  • София
Любим!!! Heart Eyes Точно фрезии, има 1 милилитър на дъното и от носталгия го пазя. Blush

С този бях на бала си. Подарък от сестра ми. Имаше и малко парфюмче за чанта към сета.
Бижу, извинявай, че ползвах твоята снимка.

Rennie ,   bouquet за отговора.

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 23:16 от seemly

# 636
  • Варна
... бях с един френски парфюм, който се казваше Fleur bleue и струваше бомбастичните 30лв. Беше сплаш, ухаеше нежно цветно и присъствено и дори и сега би звучал съвременно. Много хубав парфюм.
В бяло, кръгло порцеланово шише? Simple Smile

Точно, да  Peace

# 637
  • Отвъд алеята зад шкафа
На моята сватба бях с любим парфюм, към който неслучайно тая сантимент - Noa на Cacharel  Heart Eyes

# 638
  • София
Сега вече размърдахте дълбинни пластове - и аз се сетих за  Fleur bleue в бяло порцеланово шише. Иначе основният ми спомен от бала е че котката ми раждаше, леля ми акушираше, всички от вълнение се понапихме и нямаше кой да ме закара.

# 639
  • Истанбул
На абитуриентския бал с Джулия=дезодорант в черен флакон.Сестра ми го беше донесла от Варна,че в Шумен не можеха да се намерят такива благини.А иначе на сватбата =пак в миналото столетие :mrgreen:EDEN на Кашарел.Уточнявам ,че беше декември...иначе как се издържа такова чудо Mr. Green.изпитание за младоженеца ooooh!

# 640
  • София
Eden на топло е много по-хубав  Mr. Green на студ не може да се разгърне изцяло.

# 641
  • Пловдив
Май не е много препоръчително за околните да св рагръща  Joy Hug

# 642
Намалението за в Сефора 20 % за всички ли важи?

# 643
  • София
Да!  Peace

# 644
Мерси,ще тичам тогава за един Шалимар Инишъл Л'о  Embarassed Не мога да повярвам направо как ми влезе под кожата този парфюм,не мога да спра да се душа като съм с него. Не знам обаче в жегите дали на околните няма да им дойде в повечко  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт