Парфюмни размисли и страсти - 171

• 60 980
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Бубанка е виновна, с нейната чудна снимка.  Hug

виноват  Mr. Green

още една снимка, линк е, ако на някого му се чете  Sunglasses

за йога - Зеленият чай на Елизабет Арден или някой друг по-'чист' чай може би  Thinking

# 676
Чаят не се ли вписва в йогата?

Май се вписва идеално...Стои близо до кожата и едва ли ще ме усети някой на една ръка разстояние. А аз си го обичам достатъчно за да ми е добре цял ден с него. Ще съм на месечен курс йога от сутрин до вечер. Цял ден без парфюм е абсурд, въпреки че едва ли ще скучая.
Зеления чай на Арден ще го преслушам. Последния път когато го пробвах ми миришеше на Фанта.

# 677
  • Пловдив
Аз съм така влюбена в зеления чай!  Laughing Въпреки, че сестра ми изразходи един тестер за ароматизатор на офиса, докато гледах отстрани смеейки се!  Crazy  Пръскам го, когато ходя на танци и на фитнес и се чувствам много свежо, уютно и едновременно женствено с него.

# 678
Скрит текст:
Бубанка, ама това твоят блог ли е Simple Smile? Наскоро попаднах на него и го прочетох почти целия Simple Smile. Даже съм си го запазила в лентата с отметки Simple Smile

# 679
Скрит текст:
Бубанка, ама това твоят блог ли е Simple Smile? Наскоро попаднах на него и го прочетох почти целия Simple Smile. Даже съм си го запазила в лентата с отметки Simple Smile

Скрит текст:
моят е, радвам се, че ти харесва  Blush
 Hug

# 680
Ще съм на месечен курс йога от сутрин до вечер. Цял ден без парфюм е абсурд, въпреки че едва ли ще скучая.
Искам и аз един месец йога от сутрин до вечер! Благородно завид  Hug
А като стана въпрос за чайове, на мен още не ми е омръзнал моя ( http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-Ou-Demon-Le-Secret-6529.html ) Пробвала ли си го?

# 681
Момичета понеже мярнах по- назад нещо за мазуми може ли да ми кажете кой съвременен парфюм се доближава най-много до този аромат на това старото корекомско мазуми със зелената капачка. Благодаря!

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 19:58 от roys

# 682
  • Там, където ме обичат
Момичета, върти ми се из главата идеята да заформим среща около 24-ти, за да обсъдим ароматните терзания на св. св. К и М и дали изобщо са имали такива.
Или е прекалено авангардно?

# 683
  • София
Момичета, върти ми се из главата идеята да заформим среща около 24-ти, за да обсъдим ароматните терзания на св. св. К и М и дали изобщо са имали такива.
Или е прекалено авангардно?

Да, да и пак да  Hug
А ако не ароматните терзания на светите братя, поне нашите със сигурност ще обсъдим  Joy Joy Joy

Да се преброим кой ще е тук, а?

# 684
  • София
Аз съм "за".  Hug Тук съм, имам ангажимент на 24-ти по обяд покрай абитуриентските еуфории, но след това ще дойда!  Peace

# 685
  • Козлодуй
Аз съм "тук" на 25-ти.
Бубс,снимката е невероятно попадение(макар че в моето шише кожа са забравили да сложат),много ме кефи Peace

# 686
  • Germany
Днес съм щастлива със Citizen queen Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жега е неговото време! Който не е пробвал - сега е момента. Този парфюм ме кара да се усмихвам, очите ми да греят. Прави ме силна, желана, мечтана. Никой не е вървял днес в шлейфа му, но на ухилената ми физиономия реагираха 70-80 годишен таксиметров шофьор с репликата "Страшшшшна си кака" Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ми докара чисто похотливия поглед и увиснало чене на обръгнал политик  Mr. Green Mr. Green. Мдааа, Градска кралица  Wink. Пръснат сутринта в 7 го усещам прекрасно и в момента Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще следя темата за срещата, но на 24 ми се очертава тежка програма и не знам дали ще успея да допълзя Crazy за среща. И аз предпочитам 25 Wink

# 687
На 24 не мога, за 25 ще стигна.  Hug

Днес ще ме радва обожавания Do Son Диптик. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Аз не мога по празниците  Cry

Хайде на 1-2 юни, моля ви?

# 689
  • на терасата
Вчера получих от размяна малко количество J'adore edt. Винаги съм подминавала J'adore-ите, защото не са ме грабвали. Но реших да пробвам да поразнося. Много диорски парфюм, присъствен, правещ впечатление. Има и тубероза, но някак се опитва да се крие, не съвсем успешно за носа ми. Безмилостната критика на моя тийнейджър относно парфюмите ми, винаги ме кара първо него да питам за мнение. Каза, че е много хубав, че има лято и слънце в аромата Simple Smile Ще си го изпръскам с удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт