Парфюмни размисли и страсти - 171

• 60 986
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
11 имам, от които най-често ползвам на ЕЛ Estee - нещо като запазена марка ми е, Рив Гош като искам да съм по-шик и на Прада Infusion D'Iris ми е приятен лятото.

Сред останалите имам 2-3 случайни подаръка, и разни, които много си ги обичам, но много рядко имам настроение или подходящ повод за тях. Y на YSL - любим и прекрасен, но много-много зелен и хладен, N4 на Jil Sander - топъл шипър, тежичък, беше любов от пръв поглед, но също рядко го нося и винаги се съобразявам къде ще ходя с него, за да не задуша някой пътувайки в една кола примерно Grinning, един винтидж Диоресанс - струваше малко състояние и много си го пестя, един лимитиран на Кензо - много сладък и тропически, невероятен афродизиак Laughing, но го асоциирам само с топла вечер на плажа и го нося само като съм на море Laughing...

Мечтая в скоро време да прибавя към колекцията си още няколко на Estee Lauder, на които отдавна се точа, както и разни винтажи, но много трудно се намират и излизат солено, така че сигурно ще почакат.

# 661
  • The Evergreen State
Еех, баловете, много години изминаха откакто съм завършила и продължавам да се вълнувам от темите за абитуриентите. Парфюм за абитуриентка е прекрасен подарък, който ще направи специалния ден още по-прекрасен. Аз бих се спряла на дневен, защото става дума за млад човек, но не цитрусов защото е твърде ежедневен, по-скоро някакъв цветен а такива има много - може би нещо на Диор, Кашарел, Живанши, Клое, Нина Ричи, Ланком, Ести Лаудер, Лолита Лемпика, Ив Сен Лоран, изборът на цветни парфюми е богат.

Пожелавам на всички абитуриентки весел празник и нова (парфюмна) любов!

Парфюмът за моя бал си го избрах специално но не е бил марков (каквото се е предлагало по това време в един среден български град) - спомням как миришеше и шишето си спомням но не помня името, върти ми се в главата импресия или импревю но шишето не е такова каквото показват в интернет, възможно е да е някаква имитация на импревюто, беше хубав шипър и доста траен.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 19:30 от Athena

# 662
  • Там, където ме обичат
Първия сме разцъквали често Simple Smile

Много мерси.   bouquet
Атти, Писали ли сме за парфюмите. които обожаваме, но с които винаги се съобразяваме кога и дали да ползваме, например в кола, самолет, защото те са много специфични и специални?
Или да го оставим за следващата тема?

# 663
  • Варна
Момичета, хиляди благодарности за съветите!    bouquet  В крайна сметка, срам не срам, реших да взема нещо, което ми хареса на момента и макар да не е много сладко, ми се стори, че много би подхождало на конкретната млада дама... Та взех Thierry Mugler Alien, в комплект с боди лосион и несесерче за гримове, което се надявам да й остане спомен. Дано не съм сгрешила - ще докладвам другата седмица за реакцията. Още веднъж ви благодаря за съдействието - научих доста неща, в област в която не ме бива много  Hug

# 664
Дано не си, ама... Все пак, нека е щастлива младата госпожица на празника си!  bouquet

# 665
  • на североизток от Рая
 Как ми се прииска да понося малко Ейлиън. Харесвах го. Е, отливка съм имала, но доста бях луднала по него. И сега внезапно, като прочетох за него, пак го поисках.  Crazy

# 666
На бала си преди около 20г. бях с този парфюм. Беше подарък от ГДР, голямо чудо. Пазех шишето дълги години. Фен съм на Арт Деко по сантиментални причини.

# 667
Момичета, кажете някоя добра дума за този http://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Jesus-Del-Pozo … n-White-1449.html, така се изкушавам да си го купя. Признавам, че изчетох всички мнения, дадени по въпроса, повечето от които бяха отрицателни. Живея в малък град и в парфюмериите не са го чували.  baby_neutral Само да вметна, че ми харесват Jasmin Noir Bvlgari, Flowerbomb Viktor&Rolf, Passenger for Women S.T. Dupont, Party Emanuel Ungaro,  Floral Zara, Hot Gold Benetton и др.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 22:13 от elitanik

# 668
Момичета, кажете някоя добра дума за този http://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Jesus-Del-Pozo … n-White-1449.html, така се изкушавам да си го купя. Признавам, че изчетох всички мнения, дадени по въпроса, повечето от които бяха отрицателни. Живея в малък град и в парфюмериите не са го чували.  baby_neutral
Нищо добро! Не го купувай насляпо въобще.  bouquet

# 669
За мен е смъртоносен Confused Прилича ужасно много на Pure Poison Dior. И сигурно е вторият парфюм след Chloe Narcisse, който е способен да ме разплаче. Май не ти помогнах много, но това е личното ми впечатление.

# 670
За мен е смъртоносен Confused Прилича ужасно много на Pure Poison Dior. И сигурно е вторият парфюм след Chloe Narcisse, който е способен да ме разплаче. Май не ти помогнах много, но това е личното ми впечатление.

Благодаря, ще отида да пробвам Pure Poison Dior, да разбера дали ми харесва.

# 671
  • София

Атти, Писали ли сме за парфюмите. които обожаваме, но с които винаги се съобразяваме кога и дали да ползваме, например в кола, самолет, защото те са много специфични и специални?
Или да го оставим за следващата тема?
Чудесна идея, благодаря   bouquet Ще се възползвам веднага, а намеренията ми за предстоящата тема ще останат за следващата Simple Smile

# 672
  • София

Вчера пробвах това чудо
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Si-Lolita-6433.html
ужасТ неподражаем. Направо ми стана лошо, а колко траен, не е за разправяне.
Що ли ми трябваше да го тествам? Изкуших се от зелената Лолита и предположих, че може да ми допадне. Е, беше грешка. Нагъл, нахален, небалансиран, задушаващ. Чудя се само коя е онази компонента, която е толкова дразнеща, поне за мен. Май пачулито?

Мен пък много си ме кефи. Ама то носовете са ни различни.
На мен ми прилича на по-лека версия на 888 КДГ.
Във всеки случй много различен от характерните на ЛолитаЛ и от повечето парфюми.
Обаче флакона въобще не отива на парфюма.

# 673
Мерси,ще тичам тогава за един Шалимар Инишъл Л'о  Embarassed Не мога да повярвам направо как ми влезе под кожата този парфюм,не мога да спра да се душа като съм с него. Не знам обаче в жегите дали на околните няма да им дойде в повечко  Crazy

В жегите е божествен.  yes

Добре дошли на новите попълнения.  Grinning
Моята "колекция" се разширява, без да имам нищо ново. Как така? Запаси му казват, един от бизарните аспекти на парфюмната лудост.  Crazy Бубанка е виновна, с нейната чудна снимка.  Hug За месец преполових стотица на червения чай, никога не бях ползвала парфюм с такава скорост. Такова безобразие, да го спрат от производство. Сега си имам достатъчно за цялото лято, че и за есента даже. Казват, че есенно време е още по-хубав.

Кой аромат би бил подходящ за йога се чудя. Не искам да съм по без парфюм, но не желая да притеснявам околните. Нещо близко до кожата, Муска на Джован или Белият Муск...или нищо...Непарфюма на ДжХГ? Не искам да купувам нищо ново, де...

# 674
Чаят не се ли вписва в йогата?

Общи условия

Активация на акаунт