Отговори
# 345
Здравейте!

Може ли мнение за тези две оферти за почивка - Къщи за гости Костековци и Хотел Боженци. Благодаря!:)
Много добре изглеждат офертите.Ние пък си запазихме ваучери за тук.Изглежда като излязло от приказката за Хензел и Гретел Simple Smile)

Ходихме миналата година в хотел Боженци, също чрез оферта, останахме много доволни, без забележки. Мисля, че бях писала някъде отзив.

# 346
  • Варна
Днес отново ходих в Евелин http://grabo.bg/varna/krasivo-litze-0mf7n
отново бях при същото внимателно момиче ,казва се Вера,отново съм много доволна.Определено ме спечели!

# 347
Момичета, какво ще кажете за тази оферта:
http://grabo.bg/varna/fotoepilatziia-028z5h ?
Имате ли впечатления от салона, от процедурата?

# 348
  • Варна
Момичета, какво ще кажете за тази оферта:
http://grabo.bg/varna/fotoepilatziia-028z5h ?
Имате ли впечатления от салона, от процедурата?

Виж мнението на princess_des на стр.20 за самия салон.

+++ отзив за Varna Beauty Studio /до Римски Терми/ . Купих ваучер за майка ми за поставяне на заздравяващ гел върху естествени нокти. Маникюристката е била изключително любезна, работи много бързо и от опит мога да кажа, че е направила ноктите на майка ми перфектно и прецизно. Определено препоръчвам Peace

Включвам се към този коментар с положително впечатление от салона, но за фризьора, по-точно за хидратиращата терапия за коса. Не очаквах, че от първия път ще има ефект върху косопада ми.

И двата пъти попадам при фризьора Наско - доволна съм.

Следващия път реших, да се доверя да ми подстриже къдравата коса, защото при нея има някои особености и не всеки фризьор знае как да го направи.

Ще видим как ще се справи.

# 349
Благодаря, missNoir! Ще се радвам, ако някой се включи с коментар
конкретно за фотоепилацията там, ако ли не - няма да взимам ваучери.
Благодаря предварително.

# 350
  • Варна
Благодаря, missNoir! Ще се радвам, ако някой се включи с коментар
конкретно за фотоепилацията там, ако ли не - няма да взимам ваучери.
Благодаря предварително.
Студиото е съвсем от скоро,предполагам ,че за първи път пускат фотоепилация.На кой ще попаднеш и колко умее не се знае. TiredМоята колежка не ще и да чува за там.Мнения малко,или поне само моето,съветвам те да не рискуваш Peace
В този ред на мисли и мен ме интересува фотоепилация,ако някой може да предложи добро място,кадърен служител и ефективност от процедурата ще ми е от полза!  bouquet

# 351
http://vo.grupo.bg/all/oferta-lecheben-masaj-refleksoterapiq-gry … -11324?aff_id=119

Някой ходил ли е на масаж тук..? Пише че масажиста е рехабилитатор, това ме привлече, но за салона не знам нищо. Моля, дайте отзиви.

# 352
здравейте, някой с мнение за салон Феличита и за самата процедура по тази офгерта http://grabo.bg/varna/spa-kapsula-0r7fv4 ?

# 353
  • Варна
От салон Феличита, и конкретно фризьорката, козметичката и масажистът съм с добри впечатления, но за процедурата нищо не мога да кажа.

# 354
  • ВАРНА
Някой използвал ли е ваучер по тази оферта за да сподели мнение?

# 355
  • Варна
Доволна съм много от почистването на лице във Варна Бюти студио. Ходих на маникюр в студио Мон Амур- там НЕ СЪМ ДОВОЛНА .Много лошо се държа макюристката-първо от вратата ми се скара,че часа ми не бил тогава а 30 мин по-рано,а си спомням ясно за кога говорихме. Второ пита ме с какви цветове да ме лакира,но извади каквито има и даже не знаеше какви са точно. За декорациите пак плюс екстра-изсъхнали лакове. Казах,че искам декорация сърчица или пеперудки,а ми направи листенца и ме пита какво толкова не ми харесва. Накрая ми се стросна-е какво да те мажа ли с крем? Е няма да повторя определено.

# 356
http://grabo.bg/varna/leten-pedikiur-0k2g466
Някой използвал ли е ваучер, за да сподели мнение  Thinking

# 357
Annett, този салон отвори до нас врати преди седмица две, не ги знам, може и от някъде другаде да са се преместили, аз питах на маникюр за гел лак и ми казаха нямакви бомбастични цени, а в този район салоните са в изобилие и незнам дали ще съм им клиент...

# 358
Здравейте отново от мен!
Бях ви писала преди време да ви предупредя да не се подлъгвате по ваучери за салон Емоция във Варна...
Моя приятелка си беше купила ваучер за маникюр и педикюр и след като разбра от мен какво чудо е там писа в сайта да си върне парите обратно. Копирала е моят пост тук и от сайта се свързали с въпросната "маникюристка" от мазичката... тя написала следния отговор, който препратили на моята приятелка:

"Освен да кажа,че съм възмутена,от адски
нескопосно и явно злонамерено
описание....нямам какво да добавя! В
салона се работи САМО с еднократни
клечки,които се подаряват на
клиента,всяка процедура започва с
дезинфекция на ръцете....а за ноктите
ми,които са моята визитна картичка,да
кажат че са изпочупени...не мога да
коментирам.Миналата година имахме 2
такива случая,за които дори
разбрахме,кои колеги "ни правят услуга"
да ни коментират,пращайки подставени
лица в салона ни.Обзавеждането на
салона ни се сменя всяка година,освен
ежедневното почистване,всеки
вторник,влиза фирма за основно
почистване.......оставам без
коментар....Върнете парите ,нямам какво
да добавя,към очевадните лъжи
облиза след мен..."...............тези хора са луди......."

това е отговора... безумно е някой да си помисли, че "подставени" лица ще си купят ваучери и после ще си търсят парите... А и то само един поглед е необходим за да стане ясно колко не съм преувеличила и грам... такава мръсотия и мизерия не се постига с всекидневно чистене и обновяване всяка година...
Хубавата новина е, че от сайта ще върнат парите на приятелката ми и се ангажираха да изпратят свой представител в салона...
Трябва да си търсим правата! Не може някакви такива самозванци да ни ограбват!
Хубава вечер на всички!!!

За съжаление и аз ходих с ваучер  на педикюр+ маникюр в салон Емоция. То наистина там си е емоция! Първо: обстановката е неприветлива, второ: клиентите са като на конвеир, трето: качеството на услугата отвратително, четвърто: отношението на персонала не е на ниво, пето: в тази маза разбрах че правят и масажи, и кавитация, и т.н.  Shocked.  Сигурно няма да повярвате , ако ви кажа че ми порязоха петата, защото хем ме обработва хем си говори по gsm-a. Дори и сносно извинение не получих!  Вече 3 месеца не мога да си изгладя петите. Лакът ,  които ми поставиха ( уж OPI), започна да се лющи още на следващия ден. В този момент си спомних английската поговорка : "Не съм богат да купувам евтини неща!" и  проумях   newsm78 -колко истина има в нея!   
На всички мои познати казвам, НЕ ХОДЕТЕ в салон "ЕМОЦИЯ"!

# 359
http://grabo.bg/varna/krasiva-kosa-044nwkn Някой използвал ли е ваучер, за да сподели мнение Thinking

Annett, този салон отвори до нас врати преди седмица две, не ги знам, може и от някъде другаде да са се преместили, аз питах на маникюр за гел лак и ми казаха нямакви бомбастични цени, а в този район салоните са в изобилие и незнам дали ще съм им клиент...
  Peace Imat 2-3 oferti v Grabo veche na dobri ceni i se chudeh...

Общи условия

Активация на акаунт