Отговори
# 630
  • Варна
Искам да се оплача от този салон http://grabo.bg/varna/krasivi-nokti-02whr8t  студио S. Имам ваучер с валидност 26 април, обаждам се днес(24.04) да си запиша час за един от оставащите дни и само дето не ме набиха по телефона. Държанието на трите дамо с които говорих беше под всякаква критика, казаха ми че съм имала един месец през който съм била спала, и съм се обадила в последния момент да искам час, но тя била пълна и нямало къде да ме сложи. След като си разменяха телефона и трите, накрая просто ми затвориха след като казах че ще говоря с Грабо за да си потърся правата. Искам да уточня че никъде в условията на ваучера не е упоменато че трябва да се звънне седмица или 3-4-5 дни по-рано за да се запише час.

Вече говорих с грабо, писах им мейл с подробости, очаквам отговор, не зная как действат в такъв случай, не ми се беше случвало за радост досега. Но разговор с дамите от това студио ми е достатъчен да съдя за манталитета им  Confused

# 631
  • Варна
имах подобен случай с поръчка на торта, чаках грабо 3 дни да реагират и ми беше много странно за такъв голям сайт. В крайна сметка са дали телефона ми на доставчика и получих извинения и тортата си навреме.
Виж с колективни да си нямаш такива разправии - имах проблем, кореспонденцията с тях беше безобразна и продължи около 2 месеца, мислех даже тук да ги оплюя, ама само ще се ядосвам пак

# 632
  • Варна
Аз услугата вече и безплатно да ми я предлагат не бих я използвала. Очаквам и аз реакцията на Грабо, за момента само ми написаха че поемат ангажимент да направят проверка.

Страшно неприятна ситуация, аз не съм конфликтен човек, и мразя да се разправям по такъв начин, но мразя и да ме правят на балама.
Мисля да се въздържам от ваучери вече, доста си изпатих последно време.

# 633
  • Варна
И на мен ми се е случи веднъж да се обадя за час в последните дни и се е оказа, че нямат свободни. Но тогава ми предложиха да им дам номера на ваучера, да си го отчетат като ползван а ми дадоха час за ден след края на срока.
Не им прави чест на Студио S...

Есенно цвете, любопитно ми е, писала ли си коментар към офертата? Не се сещам да съм виждала негативни отзиви към която и да е оферта и се чудя дали просто не ги трият.

# 634
  • Варна
 mentolka, не, не съм писала коментар. Досега никога не съм писала коментар към оферта, сега пробвах, но никъде не намерих бутон "напиши" или нещо такова, и си помислих че могат да се пишат коментари едва след използването на ваучера, което очевидно при мен няма да се случи  Simple Smile

# 635
  • Варна
mentolka, не, не съм писала коментар. Досега никога не съм писала коментар към оферта, сега пробвах, но никъде не намерих бутон "напиши" или нещо такова, и си помислих че могат да се пишат коментари едва след използването на ваучера, което очевидно при мен няма да се случи  Simple Smile
Така е след ползването,когато ти го маркират в системата тогава можеш да напишеш коментар.Аз също преди 2 г.ходих на маникщр в студио С , но до колкото разбрах е сменена маникюристката вече .

# 636
  • Варна
Есенно цвете точно в този салон постоянно сменят персонала, гледам че въртят обяви в джобса, не се и учудвам от отношението  ooooh!

# 637
  • Варна
Аз ако видя, че 47 души са си закупили ваучер, хич нямаше да чакам последния ден, а щях веднага да се обадя и да си запиша час, който на мен да ми е удобен, а не какъвто ми дадат.

# 638
  • Варна
Аз ако видя, че 47 души са си закупили ваучер, хич нямаше да чакам последния ден, а щях веднага да се обадя и да си запиша час, който на мен да ми е удобен, а не какъвто ми дадат.

Представи си че на мен не ми е било удобно да се обадя по-рано и съм звъннала предпоследния ден. Да не би да не съм си в правото да се обадя тогава?

# 639
  • Варна
В правото си, но и те какво са виновни, че нямат свободни часове за тогава?

# 640
  • Варна
Ами да си сложат лимит за ваучерите, те до миналата седмица обслужваха клиенти по две оферти с ваучери. Аз ли да отида да им оправям графика, и те не знаят ли колко клиенти могат да поемат.
Съжалявам, но не смятам че имам вина задето съм се обадила два дни преди крайния срок.

# 641
  • Варна
Абсолютно е редно най-малкото да ти върнат парите. То по логиката на Киса, ще обявя, че продавам 500000 ваучера, пък после естествено няма да имам часове за всички. Който преварил да запази, преварил, другите - аз какво съм виновна, че нямам часове...

# 642
  • Варна
Не е точно така. Може да са стояли първите две седмици без работа, с по 1-2 човека на ден, а после всички юруш са се сетили, че трябва да си го използват и са запълнили всички часове на последните дни, през които е валиден.
Затова се слагат дни "от" и "до".
Не ги защитавам, просто ми се струва, че се гледа едностранчиво на проблема.

# 643
Винаги могат да направят компромис и да ти запишат час за след изтичането на срока. Според мен дамата е напълно права да си търси правата, все пак си си платил за узлугата и заслужаваш поне нормално отношение  Simple Smile

# 644
  • Варна
Аха, и ако такива като нея са десетки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт