Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Много добра снимка:-) , какво си използвала за светъл цвят изглежда мокро като глос .

# 556
aH~,   bouquet разкри ме Simple Smile Глос използвах, защото се оказа, че нямам такъв цвят.

# 557
Еми няма как да не ви споделя това:

http://pinterest.com/pin/46232333647462330/

Принцеси и зли герои/героини на Дисни  #Crazy

Голям чаршаф е, затова с линк : Laughing

# 558
Както винаги гримовете на злите герои са по-атрактивни за мен  Crazy "Добрите" в повечето случеи са скучна работа  Whistling

# 559
На мен Тиана и Малефишънт ми харесват, ама нямам нужните цветове. Вече започвам да се чудя на една от големите китайски палитри, въпреки, че ме е страх малко за клепачите... Но като гледам оста момичета ги ползват и не са се оплакали, така че ще рискувам - просто има толкова много свежи цветове в тях, че май нямат заместител!

# 560
Ето го грима с Makeup Geek
Вярно е че нямам още голяма гама така че използвах и други марки.
Да кажа че сенките ми харесват много, но не съм сигурна че ще са по вкуса на всички. Не са силно пигментирани но с  напластяване и мокра четка стават страхотни цветове.
Ще опитвам и други цветове.
Да кажа че на монитора на лаптопа цветовете са мноооого по семпли от колкото на телефона.

Продукти
Makeup Geek Eyeshadow Pan - Fuji
Инглот Зелено:D.S 610
Mary May черно
Молив на орифлейм е отврат
Спирала архитекта на Лореал

# 561
  • гр.Добрич
Hellinger, аз преди месец си купих една китайска палитра за да имам разнообразие на цветове. Не си струва. Повечето цветове се разпрашват много. Сините не знам с каква боя са ги месили, но си променят цвета и зеленея понякога. Мъча се с нея, но не бих купила повече подобно чудо. Ще заделя парички за нещо качествено.

г-жа Стихийно бедствие, много ти отива зелено.(Велиденския базар мина отдавна)

# 562
spinki , може ли линк към палитрата ти?

# 563
  • гр.Добрич
http://www.buyincoins.com/new_en/details/pro-88-full-color-eyesh … -product-856.html

Tова е моята палитра. Ползвам предимно  първата и последните две колонки. Сините и зелените също. От розовото нищо не ползвам. Може да има и хубави палитри, но аз не бих пробвала.

Преди дни намерих черната очна линия на Есенс, захвърлена на най-долния рафт за разопаковани стоки. Нали много я хвалехте и си я взех. Харесва ми. Четката за сенки обаче много ми дере клепача. Еко тулса също ме дразнят. Кои четки са с по-макичък косъм?

# 564
Кои четки са с по-макичък косъм?

На мен много ми харесва скосената на Ейвън  Peace Тя е и по-малка и може да прави и най-фините линии.

# 565
spinki - мерси!  Hug А четка за сенки от този ценови клас и мекичка - на Алверде (но не съм сигурна, че ще я намериш, бая отдавна си я купувах...).

# 566
г-жа Стихийно бедствие, би ли ми споделила с какво сваляш Архитекта на Лореал. При мен винаги остава малко след почистване първо с течността за сваляне на грим за очи и измиване после с гел за лице. Само аз ли имам проблем с това  newsm78. Използвам водоустойчивата  Peace

# 567
http://www.buyincoins.com/new_en/details/pro-88-full-color-eyesh … -product-856.html

Tова е моята палитра. Ползвам предимно  първата и последните две колонки. Сините и зелените също. От розовото нищо не ползвам. Може да има и хубави палитри, но аз не бих пробвала.

Преди дни намерих черната очна линия на Есенс, захвърлена на най-долния рафт за разопаковани стоки. Нали много я хвалехте и си я взех. Харесва ми. Четката за сенки обаче много ми дере клепача. Еко тулса също ме дразнят. Кои четки са с по-макичък косъм?

Имам същата палитра и съм доволна. Наистина някои цветове се разпрашават, но какво повече на тази цена? Няколко цвята вече ми свършиха, бяха ми любими. Единствено от тъмно синьо-лилавото, което е точно над закопчалката не мога да извадя цвят.  Grinning

# 568
г-жа Стихийно бедствие, би ли ми споделила с какво сваляш Архитекта на Лореал. При мен винаги остава малко след почистване първо с течността за сваляне на грим за очи и измиване после с гел за лице. Само аз ли имам проблем с това  newsm78. Използвам водоустойчивата  Peace
Моята не е водоустойчива

# 569
Ясно,благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт