Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Много рядко се включвам в темата, но ежедневно я следя. Много е хубаво, че дами, които бяха спрели да пишат, започнаха да го правят отново.  Flutter Донякъде  се възвърна предишния дух на темата, преди разни особи да се включат... Rolling Eyes

Алена, последния грим, който си показала, стой много нежно и е изключително свеж.

Г-жо бедствие, бихте ли показали грим с някое от новите си похождения, особено ми хареса сянката цвят Фиджи.  Heart Eyes Дано не се разсърдите, че само надзъртам в темата, а не съм показвала нищо от себе си,но първо не мога да снимам добре и второ...май не ми се иска да качвам снимки.

Весе, на последната снимка с 3в1 фдт ли си? Кожата е много свежа и сияйна, чак се замислям, ако е той, дали да не му дам втори шанс...

# 541
Радвам се, че ви харесва бързото ми гримче  Hug

veselina_s_p, може ли да споделиш менние за ружа на Артдеко от новата колекция?
Искам да си харесам някакъв руж в прасковен цвят.

На последната снимка съм точно с него  Wink Доста е нежен, ако мога така да се изразя. Трябва или доста напластяване, или стабилна четка, за да може да се понатисне при вземане на продукт от палитрата. Аз за това и го избрах, де - защото е по-естествен. Беше ми писнало от силните ружове на Катрис, където постоянно трябваше да внимавам по колко слагам  Rolling Eyes
Аз ползвам основно праковеното + кафявото. Но поне при мен не е чисто коралов цвят  Thinking Мисля да си купя и кораловия руж на Катрис, доста ми хареса на проба  Peace Новият пасковен на Караджа също не е лош, но доста напомня на Катрис-а - матов и доста силно пигментиран.

Весе, на последната снимка с 3в1 фдт ли си? Кожата е много свежа и сияйна, чак се замислям, ако е той, дали да не му дам втори шанс...

Да с него съм  Wink Heart Eyes Просто обожавам ефекта, който прави  Flutter Но и хайлайта си казва думата, де  Crazy Отгоре съм и с бронзовите перли на Орифлейм. След две години застой, ги преоткрих и установих, че много ми харесват на цялото лице  Flutter

# 542
Здравейте!  wavey Как сте? Simple Smile
Последното гримче на veselina_s_p  и на мен много ми харесва  Heart Eyes
Аз от известно време ходя почти без грим Blush Laughing Първите дни се чувствах много странно, но след време стигнах до заключението, че не е чак толкова страшно и невъзможно човек да се покажа пред хората и без грим Mr. Green
За червилата - моят фаворит при тях все още е Chanel Rouge Coco Shine Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 02:13 от B & C

# 543
Весе, много харесвам грима и снимките ти, макар те да скриват много от истинската красота, която може да се види "на живо"  Wink
благодаря и за отзива за ружа на Артдеко, доста се чудя дали да го взема; ще продължа да се чудя  Laughing

докато сме на тема червила - преди време се бях похвалила с един убийствен цвят S-he lipstick magic colours 125 - нося го, макар и рядко  Mr. Green
Скрит текст:
на снимката е моят малък модел:

цялата публикация с още снимки

и последно, откритието ми - тази четка за нанасяне на бронзър:

100% е нечия имитация, но не знам чия  Grinning

# 544
Веси, мерси, че сподели Simple Smile На теб ружа ти стои свежо. Peace
Аз имам от техните ружове два: от обикновените един и един печен, наистина стоят много естествено на лицето.
bubanka, тази четка предлага ли се тук?Изглежда ми много удобна.

# 545
не зная, моята е от магазина от линка и я взех по-скоро от любопитство, защото беше евтина  Mr. Green, но се оказа добро попадение

# 546
  Frosted Lilac на NYX
За съжаление снимката е правена със светкавица и цветовете не се виждат много реално и добре  Rolling Eyes

# 547
Здравейте!  wavey Как сте? Simple Smile
Последното гримче на veselina_s_p  и на мен много ми харесва  Heart Eyes
Аз от известно време ходя почти без грим Blush Laughing Първите дни се чувствах много странно, но след време стигнах до заключението, че не е чак толкова страшно и невъзможно човек да се покажа пред хората и без грим Mr. Green
За червилата - моят фаворит при тях все още е Chanel Rouge Coco Shine Heart Eyes

Абсолютно подкрепям за топлите месеци - и аз от известно време слагам само спирала - съвсем нежно и червило - аз съм на Dior Addict 639  Sunglasses направих много драстична промяна - пуснах си мойте вежди (ходих около два месеца идиотски, но рисувах и все още рисувам с молив). Искам да ви кажа, че всички ми правят комплименти колко добре изглеждам от известно време - отдавам го в голям процент на тази промяна . Имам и друг повод де - другия петък ще се омъжвам и предполагам, че и това има значение   bouquet

# 548

Г-жо бедствие, бихте ли показали грим с някое от новите си похождения, особено ми хареса сянката цвят Фиджи.  Heart Eyes Дано не се разсърдите, че само надзъртам в темата, а не съм показвала нищо от себе си,но първо не мога да снимам добре и второ...май не ми се иска да качвам снимки.

Задължително, при първа възможност.

# 549
Как нансяте фон дьо тен-а? Аз съм свикнала само с пръсти ,но ми се иска да пробвам с четка или гъба,от кое сте по-доволни? Питам за кремообразен фон дьо тен. Peace

# 550
Аз нанасям ФДТ с четка на Сигма и съм супер доволна  Peace Общо взето трябва да пробваш и да видиш на теб как щет и е удобно  Wink

Да кажа, че в следващият каталог на Ейвън ще има отново Блекбъри Супер Шок  Wink

# 551
Мерси за бързия отговор,но Сигма май не се предлагат в България,така че ще чакам още предложения. Hug

# 552
  • София
Аз нанасям ФДТ с пръсти и ми е добре. Simple Smile

# 553
Мерси за бързия отговор,но Сигма май не се предлагат в България,така че ще чакам още предложения. Hug

Ами преди това нанасях с четката на ЕЛФ от Студио серията, която се води за пудра. Но след, като пробвах тази на Сигма, никоя друга не мога да препоръчам  Heart Eyes
Иначе на Екотуулс гледах доста нови четки в Мория и мисля, че имаше подходящи и за ФДТ. Техните четки не са лоши  Peace

# 554

Общи условия

Активация на акаунт