Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
spinki  Hug на мен ми се струва, че очите и зоната около тях са аналогични на моите  Rolling Eyes би трябвало да ти ходи  Rolling Eyes

Сутрин, като стана измивам лицето и слагам крем на очния контур - и по клепача - до веждите, също на лицето, правя кафе и слагам каза на клепачите и до костта, тя е тип - зацепваща, матова, не течна, после поставям цвета на подвижни клепач. След това с четка за сенки - плоска, обла - загребвам цвят и правя дъги по костта - от носа към слепоочията и обратно, оставям малко място пред веждите; след това с блендираща четка - кръгла, обла - взимам светло и слагам под веждите, като преливам към тъмното и става 3Д ефект  Hug можеш да опиташ  bowuu

# 526
Аз тази седмица сутрин се успивам нещо и не мога да стигна за кой знае какъв грим - карам на моливи. Ей това ми е днешния грим и предишните дни се въртях около това  Wink

# 527
  • в 1001-та нощ
Веси, много ти отива и червилото  Peace кое е  Hug

Радвам се, че се връща духа на темата  Blush  bouquet

# 528
Да и аз много си го харесвам  Flutter На Ейвън е, от една серия с шарени гилзи - цветно с белозникаво, като балсам  Wink Вече ми попривършва и май ще гледам за такъв цвят в червилата на ИСЛ, които съм се наканила да пробвам от доста време  Crazy

# 529
  • в 1001-та нощ
аз пък си поръчах Juicy Tubes - Exotic Bomb  Rolling Eyes много ми е странно и го очаквам като дете сладкарница  Crazy

# 530
  • Отвъд алеята зад шкафа
Как изкуствена червената четка на Диор?! Grinning От естествен косъм е. Наживо е дори по-хубава.
http://www.thenonblonde.com/2013/04/dior-summer-blush-brush.html#.UY1KzEoSYs5

Може да е естествен косъм, но на пипане ми се стори като от изкуствен. Не съм специалист и нямам претенции, но ако не пишеше Диор, щях да кажа, че е китайска. Както и да е, важното е и каква работа върши.

Продължавам с продукти:

Не знам дали са заредени в Бг трите групи палитри на Ланком- Стар, Дол, Драма, ако ги има налични и  сте ги виждали ме извинете за ненужния коментар. Страшно ме впечатлиха, изключително добър подбор и комбиниране на цветове и в трите групи. Високо качество, пигментираност.....голяма красота на съдържанието, не само на опаковка и външен вид.
За съжаление все още не е заредена лятната колекция, която обещава да е много хубава.

От лятната колекция на ЕЛ харесах и едното червило, мазно, много пигментирано, трайно и много хубав цвят. Лилавото не го погледнах.

От ниския и средния клас гледах Есенс, Лореал, Ревлон, но не съм сигурна кое го има или няма в Бг. Взех за проба едни ВВ на Ревлон, но май ще се окаже поредното ВВ, което ще остане в забвение. Не казвам, че е лошо, но аз не се харесвам с подобни продукти. Пробвах и едни дълготрайни червила на Ревлон в подобни гилзи като 14 часовите на Мейбълин, но отново разочарование- чудесни цветове в гилза и слабо представяне върху устни.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 09:35 от gadamer

# 531
Веси, много ти отива така.  Simple Smile
Аз нещо съм забила на тема грим.  Sad Т.е. не си гримирам очите, само по спирала ходя. Обаче без да искам налучках една техника в резултат, на която миглите ми изглеждат много дълги във външния ъгъл и много хубаво става. С топчето на артдеко слагам спирала само от горната страна и като не се извият изглеждат по-дълги. Как го обясних ...  ooooh!

В търсене на червила съм. Искам да са sheer, но да не се изтриват за 5 минути. Нещо оранжево и златисто ... Thinking

# 532
  • Пловдив
И аз съм така... Simple Smile) Търся червило прасковен нюд и нещо много се затруднявам... ми то...няма  Crazy, май само 15-ката на новите YSL може би ще стане. Моите устни избиват на розово почти всяка червило...  Laughing  , вчера пробвах 401 на Мис Пупа и в началото оранжево-коралово, а после стана ЦИКЛАМЕНО  Shocked

# 533
Намерих го. Givenchy rouge interdit shine - coral shine. Полупрозрачно с много брокат.Heart Eyes

# 534
  • Пловдив
Днес  доста загледах хайлайтърите на Инглот , не изглеждат никак лошо  доста добре блестят, но като трайност е възможно да се представят слабо иначе белия и многоцветните ми харесаха мнооого.  Heart Eyes

# 535
Веси, прекрасна си с този грим - изчистен и нежен.
Не мога да се нарадвам на новия ми руж от ЕЛФ. Откакто го получих си го слагам всеки ден  Crazy

# 536
Днес в магазина половин час ако не и повече едно по едно си мацях червилата на YSL доста се чудих дали да ви го пиша щото може и да ме сметнете че не съм у ред Simple Smile ама не ми харесаха бе момичета. Червилата на Сlarins ми харесват много повече, а поне с двадесет лева са по евтини.

# 537
Днес в магазина половин час ако не и повече едно по едно си мацях червилата на YSL доста се чудих дали да ви го пиша щото може и да ме сметнете че не съм у ред Simple Smile ама не ми харесаха бе момичета.

И на мене не ми харесаха. И на Диор пролетните много исках да ги харесам, но уви.

# 538
veselina_s_p, може ли да споделиш менние за ружа на Артдеко от новата колекция?
Искам да си харесам някакъв руж в прасковен цвят.

# 539
Днес в магазина половин час ако не и повече едно по едно си мацях червилата на YSL доста се чудих дали да ви го пиша щото може и да ме сметнете че не съм у ред Simple Smile ама не ми харесаха бе момичета. Червилата на Сlarins ми харесват много повече, а поне с двадесет лева са по евтини.

Имам само едно червило на  YSL - хитовото тук Corail Intuitive. На устните ми стои не коралово, а розово. Но не в това е проблемът, нека е розово, пак бих го харесала.

По-неприятно е, че някак не успявам да го нанеса равномерно. Наистина, устните ми често са напукани, имам отвратителния навик да ги беля и вероятно това оказва влияние червилото да стои неравномерно. Обаче когато сложа друго червило, нещата се оправят. Иначе самата текстура ми харесва: нанася се мазно, като балсам, мирише супер, цветът е приемлив. Но стои неравномерно и това е. Започнах да слагам задължително глос отгоре и така ми харесва и си го употребявам, но самостоятелно - не.

За червилата на Диор, понеже се споменаха: имам DIOR ADDICT: хубави цветове, стоят равномерно, но пък са ми изключително нетрайни - издържат около 2 часа без да съм яла или нещо от сорта.

Червилото ми фаворит е ROUGE SERUM на Диор. Ползвам номер 740 вече доста време, поне 3-4 пъти съм го купувала и не оставам без него. Трайно, красив цвят.

Общи условия

Активация на акаунт