Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
И според моя мъж вкусът на козметиката ми е отвратителен. Но някак се примири с годините - не че има друг вариант...  Mr. Green

# 511
  • София
бърчи нос, разбира се... но от мажещите се неща аз използвам всичко на всичко 1 крем за лице, мицеларна вода и 1 ФДТ без аромат. маските за лице обича да ги души, ама те все пак са на лицето за около половин час максимум.
Парфюмите ми са с по-леки миризми също - не само защото обичам такива, а и заради мигрената ми.

# 512
Моят мъж мрънка от избелващите ми кремове и от тези за ръце. Вярно, избелващите и на мен ми миришат гадно, но пък как не одобри един за ръце незнам  Crossing Arms смених сигурно 15 крема.

# 513
Моят не мрънка. Даже много често се дърпам от целувки с довода, че имам червило, а той заявява че не му пречи, въпреки че многократно съм обяснявала, че се притеснявам, че ще го развали, а не дали му пречи.  Mr. Green

# 514
  • в 1001-та нощ
Ах, момичета  Shocked хвърлихте ме в оркестъра  Joy hahaha

До сега никога мъж не ми е казвал подобно нещо, но аз до преди  година не се гримирах, а бяла козметика ползвам от 3-4 години  newsm78 така, че за мъжете преди съпруга ми - няма какво да се коментира, но и той   newsm78 не е споменавал, а няма задръжки да каже  newsm78

Аз в къщи - когато съм с него - не съм гримирана, ползвам крем сутрин и вечер, но предполагам попиват и не оставят вкус  Rolling Eyes обаче - утре ще си сложа някъде на ръката и ще опитам да вкуся след 30 мин и след 2 аса да виим какъв е вкусът  bowuu

Когато съм гримирана - с него - сме навън - не е момент за особени ласки  newsm78 но ще го питам изрочно за опита му в тази посока Simple Smile  Hug

Сетих се за един лексиконски позив:

"Махни това червило скъпа,
махни ти този грим,
аз искам да целувам теб,
а не този Фармахим"  Joy Joy Joy hahaha

Това сме го писали в ученическите години - през 80-те на миналия век  Blush по-младото поколение не знам, знае ли какво е "фармахим"  Embarassed

# 515
То и аз в къщи не съм гримирана, но мъж ми протестира и срещу вкуса на кремовете, които ги слагам всеки ден  Crazy
Трябва да взема и аз да го направя този експеримент с крема на ръката  Mr. Green

# 516
  • Sofia
Сигурно не е приятно да ядеш химия, но любовта и красотата изискват някои жертви.  Grinning
Аз пък се притеснявам да прегърна някого ако съм гримирана, като знам какви стават яките на дрехите ми след допир с фдт и червило...

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 13:08 от Karen

# 517
децата ми редовно миришат на парфюма ми и имат белскулки по лицата си - 'прилепват' ги от мен, когато ги прегръщам
момъкът не е оплаквал от крем за лице, но усещам, когато не му е приятно
но от парфюм много обича да се оплаква  Mr. Green
с червило избягвам да го целувам, защото знам, че мрази и никога не ме целува, когато види, че съм с червило - избирам различно според повода - или него, или червилото, но той не се сърди, когато е пренебрегнат  Sunglasses

# 518
  • гр.Добрич
Весе, ти направо ни заби с този въпрос. Явно твоят мъж е много страстен, щом по всяко време му мирише на нещо или го усеща.
По този повод, все се каня да ви попитам нещо. купих си едно червило на Кларинс и като си оближа устните винаги са сладки. С друго червило не ми се е случвало. Някой друг забелязал ли е?

a.l.e.n.a, аз съм от поколението с Лексиконите. Даже преди месец правихме среща на класа от началното училище. Ето тук има мои снимки. http://dorina.snimka.bg/other/razni.582399.30120065

# 519
Весе, ти направо ни заби с този въпрос. Явно твоят мъж е много страстен, щом по всяко време му мирише на нещо или го усеща.
По този повод, все се каня да ви попитам нещо. купих си едно червило на Кларинс и като си оближа устните винаги са сладки. С друго червило не ми се е случвало. Някой друг забелязал ли е?

Може наистина да му има нещо на носа на моя мъж, защото преди време ме втрещи, като ми каза, че усещал хормоналните промени през месечния ми цикъл /овулация, ПМС и подобни/, защото съм излъчвала различна миризма  Shocked  Mr. Green Явно душ-геловете с аромат на цитруси не са особено трайни  Mr. Green
Като съм гримирана пак налита да ме целува, но аз така или иначе доста често съм с изядено червило или никакво  Crazy
Иначе и аз се притеснявам да прегръщам хората с грим, за да не им лекьосам дрехите. Хубавото е, че сегашния ми ФДТ не цапа особено  Peace

# 520
"Махни това червило скъпа,
махни ти този грим,
аз искам да целувам теб,
а не този Фармахим"  Joy Joy Joy hahaha

Аа, това с Фармахим и аз го помня... Simple Smile
Иначе на мен сами казвали, че кремовете имат неприятен вкус, и да не се мажа изобщо, нямала съм нужда  Laughing

# 521
Момичета, преди време доста от нас си поръчаха почистващата пяна на Миша:

На вас люти ли ви на очите от това нещо  Rolling Eyes Мен супер много ме дразни, дори съвсем малко да попадне при изплакването. Стискам силно очи, за да не се случи. И е по-скоро, като парене. Странното е, че очите нито ми се зачервяват, нито сълзят или нещо такова  Rolling Eyes
Ползвам го въпреки това, защото страшно добре почиства не само грима, но и кожата. Освено това имам чувството, че има "заздравяващ" ефект върху пъпчици и подобни - минават много бързо и не остават червенини.

# 522
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет, пиша набързо, че трябва да се оправям за вечеря, ще хайманосвам с девойките.

Днес накупих още неща, от Бг ще качвам в постиженията, че с айпада не знам как става...та сдобих се с така хвалените лип бутери на Ревлон, нищо особено, няма мирис, няма вкус, нещо не съм възхитена, честно казано на Мейбълин са много по- добри.

Тук има страхотни неща на Дебора и Колистар, които ги няма в Бг. Днес имах удоволствието да пробвам лятната палитра на Ести Лаудер.....ФАНТАСТИЧНА! Много мазни и пигментирани сенки, много хубави цветове, както стоят в палитрата, така са и на проба. Който харесва тези цветове да знае, че си заслужава. Тотално различна е тази палитра от двете летни палитри на Диор, изумена съм как може да са толкова бледи и смотани, в палитрата стоят добре, но на око са бледи, консистенцията не ми харесва. Двете пудри Nude с бронзант и руж са наистина доста оранжеви. Цикламената четка е с изкуствени косми, голяма глава, става за пудра, но малко ми мяза на цикламената на Есенс.  Новите червила на Диор Адикт също са незадоволителни. Щандът на Шанел....скука, пропускам го. На Герлен 4- те сезона са хубави, но можеха малко по- големи да направят отделните цветове. Още малко и четка за сенки ще се наложи да ползвам, за да загреба от отделните елементи. Забравих да кажа, че герленските сенки от лятната колекция са страхотни, двата цвята са много наситени, плътни, с метален блясък. Имам мнения и за други продукти, но ще дописвам.

# 523
Как изкуствена червената четка на Диор?! Grinning От естествен косъм е. Наживо е дори по-хубава.
http://www.thenonblonde.com/2013/04/dior-summer-blush-brush.html#.UY1KzEoSYs5

# 524
gadamer ех ако имаше повече такива постове  bouquet

Ето ме от празниците

Ето обещания кожен органайзер за офис, пригоден за гримове+ от сто години забутана в шкаф с неизползвани неща, подарена чантичка на Авон, както и калъф за четки.
Стана много красив комплект.

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 23:31 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт