ШЕСТИ клас

• 46 377
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Viena
Анкетата е супер

# 16
  • Варна
Физкултурата се превърна за Виктор от любим предмет в един от най-омразните, не без огромното съдействие на г-жа физкултурничката. И при това става въшрос за дете,което обича да се движи и спортува, за тези които ги мързи се нядявам нейното преподаване да не доведе до траен отврат от физическите усилия под каквато и да е форма Stop
А при нас обратното. В първи и втори клас направо мразеше физическото, благодарение на госпожата, която им го водеше. Когото кажеше на някой познат или близък, че му е най- нелюбимия предмет в училище, всички бяха  ShockedСлед като я смениха е учител е  много доволен и му е любим предмет.
Аз също попълних анкетата.

# 17
  • Варна
Хелоу в новата тема! Hug

Днес девойката спечелила някакъв маратон по четене в училище!  Laughing Малко ми стана странно- състезание по четене в 5 клас!
Вчера  ѝ помогнах да си топне върха на опашката в степче. Резултатът- червени краища. Laughing Малиии, какви химии и оцветители! В момента минава тази мода през класа им.
Между другото търся подобна напитка с тъмно кафяв цвят за мен! Joy

Ще погледна по- късно анкетата и аз!

# 18
  • Linz
Днес в час по математика са им презентирали превръзките Always, момчетата били изкарани вън от стаята. Раздали са им ароматизирани рекламни книжки и с други продукти на Procter&Gamble- превръзки Descreet, шампоани Head&Shoulders... Не разбирам защо позволяват такива реклами в училище, според мен не е редно Naughty

Верно ли степчетата така оцветяват Shocked Като се сетя колко съм изпила през 90-те ooooh!

# 19
  • Пловдив
И моята девойка за степчета говори, и още някаква химия има, която безвредно оцветява косата, ама сега не мога да се сетя. Аз пък съм  обещала през лятото да  разреша да си направи или кичури, или да си оцвети долната половина на косата, че гледам някакви реклами се въртят с такива коси, но под мой контрол. На 14 септември, косата й ще се върне в естествените си нюанси.
И още някакви идеи от този род ми беше споделила, но сега не мога да се сетя.
За сега удържам всички мераци за гримиране, оцветяване/обезцветяване на косата за лятото, пък да видим после как ще вървят нещата.

# 20
  • София
Ще има екскурзия при нас,София-Вършец–София,два дни,пълен пансион-120лв.Не знам дали да го пусна,с пари в него,и свободна продажба на енергийни напитки,цигари....Плюс това,ми се виждат доста парите.

# 21
  • Варна
Не съм сигурна доколко е безвредно степчето върху косата. newsm78 Преди време бях разсипала едно неразтворено върху светлия  плот в кухнята и падна яко търкане с всякакви първо почистващи, после избелващи препарати и доста време розовееше мястото. Та оттогава не вземам неща с оцветители.

Ако иска детето временни кичури, нали има някакви спрейове за целта, може би е по-добре с тях.
В класа на Виктор има момичета с някой друг кичур още от миналата година, но като гледам са изрусени Thinking После се появиха с разни цветни нюанси - розово, лилаво. Та ме ,,светнаха'' че това става със спрей. На разни събития се появяват и доста сериозно гримирани госпожици. Laughing

За промотирането на козметика и превръзки в клас Shocked, нямам думи просто. Да не би директорката да си допълва бюджета от дистрибуция. Ако го прави безплатно , ще е доста глупаво. Дано парите да са в полза на училището.

Елказелка, при нас няма ексурзии по традиция, та ми е трудно да направя съпоставка относно цената. Тази цена какво включва - 1 нощувка и път ли ?
Относно цигарите и енергийните напитки, те могат и в училище да го правят, и когато са навън, не е нужно да са на екскурзия. Аз си мисля,че по-скоро бих го пуснала...

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 10:06 от julisa

# 22
  • Варна
Ами тя боята в степчетата е сладкарска. такава каквато има в някой сладки, козунаци, торти и т.н. Нищо няма да и стане на косата, спокойно. Колкото е вредна тази от спрейовете, толкова и тази.

# 23
  • Варна
Да, сладкарска е боята в степчето, това е ясно. Но се изчисти само след чистене с белина! В този ред на мисли съм съгласна,че по-добре степа да е на главата, отколкото в стомаха. Hug

# 24
  • Варна
Аз още в старата тема писах, че и в училището на Сиси са минавали тези от Always. само, че са събрали момичетата в актовата зала и са им говорили. Не ми се стори нередно, в смисъл, още малко информация по темата никога не е излишна сред децата. Както и да е. И моята се бори за цветни кичури, засега мечтите и стигат за през ваканцията. Абсолютно е наясно, че на училище с шарена коса няма да я пусна. Гримове няма и не ползва, единствено тоник за лице и крем против акне маца по малко.
Питах я за енергийните напитки, каза, че от класа не е виждала да си купуват, но пък и не ги следи/така уточни/. Иначе тя пие газирано, аз също... тя спрайт, аз кола. Макар тази зима да имаше много хубави портокали в СБА до нас за фреш и изпихме десетки килограми портокали и лимони двете. Сокоизтисквачката ми за цитруси е много удобна и лесна за почистване и я ползва сама. Peace

# 25
  • Linz
За информация съм съгласна да има, но не с цел да се рекламира продукт и да не е по време на математика.

Цитат
Дано парите да са в полза на училището.
А дано, ама надали.

Оцветяването на косата не е вредно, стига да не прониква през кожата. Мен повече ме притесняват тези шампоани и балсами, които ги надушвам от метър-два разстояние. А започна и с парфюми да се пръска Tired

# 26
  • Варна
Тестът от областния кръг по география. Трудничък ми се видя Rolling Eyes При нас още няма изнесени резултати.

http://dox.abv.bg/files/listtree

# 27
Модата с цветните прически е актуална и при нас
само че не само сред госпожиците ,ами сред младежите от петите класове
моя младеж ми сподели ,че вече има деца от неговия клас,които редовно си пушили
на въпроса ми "Ами ти опитвал  ли си?"" Да, ама ми беше гадно"(само незнам докога,
че ние обичаме да сме хем модни ,хем първи по щурутии)
Момичета доста търсех из нета тест по география на темата за природните зони ,но нищо не открих ,ако имате такъв моля да го споделите.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 19:01 от doroti1

# 28
  • TX
Тестът от областния кръг по география. Трудничък ми се видя Rolling Eyes При нас още няма изнесени резултати.

http://dox.abv.bg/files/listtree
няма файл
нсега младежа се прибра 6-то място, при условие че са 5, 6 и 7 клас ....доволно

# 29
  • Варна
Муркане знам защо сега е празен файла, но го взех оттук:

http://geografiaistoria.blogspot.com/

Общи условия

Активация на акаунт