ШЕСТИ клас

• 46 366
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Благодаря!  bouquet

Днес, след актуализация на резултатите вече сме на второ място де! Simple Smile Crazy

# 46
Това няма значение, тя така или иначе е победител, щом е стигнала до тук!

Успех утре на Великденското, на децата, които се явяват!

Някой от вас ходи ли на Лингвистичното Кенгуру?

# 47
  • София
На лингвистичното кенгуру не успяхме,защото никъде не намерих инфо къде ще се провежда Rolling Eyes,а за великденското Росен изпусна срока-все забравяше да отиде до канцеларията и се сети когато беше спряло записването #Cussing out

# 48
Звънни утре в 119-то, може и да ви приемат, ще бъде от 11ч, а натоварването ще е в 125-то, защото СМГ ги изпращат там.

# 49
  • Варна
Успех и от мен на всички деца, които ще се явяват днес!   Hug

Вчера се завърна с поредната двойка по английски. От 21 деца, 19 двойки и 2 тройки. Не ми се струва нормално. В часовете по английски дисциплината е ужасна и Петьо казва, че господина или крещи или просто пише на дъската и който иска преписва. Детето намрази предмета тази година. Че му е трудно, трудно му е, ама може ли цял клас да не се справя изобщо?!
Вчера преди часовете отиде на консултация по английски - нямало никой в стаята.
Стейси, как са нещата при вас по този предмет? Г-н Попов ли им преподава?

# 50
Тези оценки по английски ми приличат по-вече на самооценка. Най-лесно е да покажеш на едно дете, че нищо не знае, но ако това е имало "амбициращ" ефект преди 20-30години, днес като че ли е с отрицателен знак. При нас бравото действа много добре, но нали си е момченце....

# 51
  • Варна
mameva, и при Петър "бравото" действа по-добре.

# 52
  • Варна
Марчела, точно той предава и на нашия клас.
На девойката ѝ е от любимите предмети. Засега държи отлично ниво.
Но на последното контролно и в нашия клас преобладават оценки 2 и 3. Незнанието отдавна се е натрупало, а материалът си върви. Сега, в пети клас лъсват пропуските.  Whistling
Доколкото знам, някои деца в класа са се ориентирали към частни уроци. При чуждия език май няма друг начин за наваксване на материала.
Господинът и при нас си вика, заради проблеми в класа с дисциплината. Явно такъв му е стила.

# 53
  • София
Звънни утре в 119-то, може и да ви приемат, ще бъде от 11ч, а натоварването ще е в 125-то, защото СМГ ги изпращат там.

Е,той там учи и щяха да му кажат от канцеларията ,ако можеше.А и е толкова ентусиазиран,че веднага се съгласи,като разбра,че е закъснял  ooooh! Joy Такъв мързел го е налегнал,че освен на олимпиадите/и там мрънкаше да не ходи/ на нищо извън класно не е отишъл, и то единствено и само от мързел #Cussing out

# 54
  • Варна
Да, точно пропуските лъсват сега, Стейси! Браво на твоята девойка! Петър жалее по старата си учителка, защото лесно пишела 6. Казвам му, че по-добре да знае за 4 и да получи 4, отколкото да знае за 2 и да получи 6. Ако такъв преподавател като настоящия ги беше подхванал от 1 клас, може би нямаше да е такова положението... Уроци категорично отказва, само с мен искал да работи. Аз мога да помагам по английски, но друго си е учител, непознат човек.

liani, Петър имаше мераци само за олимпиада по математика, но и там не отиде. Роската поне се разписа:))) Сега вълненията са покрай футболното първенство , което тече в момента. Имат мач всяка събота.

# 55
  • на майната си
Момичета, редовно Ви чета, но не съм писала отдавна.
Има големи проблеми /поведенчески/ в класа, с които явно никой не се занимава сериозно от учителите. Решила съм твърдо да я преместя в друго училище - съжалявам, че не го направих още след 4 клас.
Та питането ми, има и учители тук Simple Smile е следното: като подавам молба в новото у-ще трябва да напиша някакви причини - търся идеи за това - не ми се иска да насаждам сегашното у-ще - сигурна съм, че има много свестни преподаватели, но ние нито до 4-ти, нито сега попаднахме на класна.
Ще съм задължена за всяко мнение, предложение.

# 56
  • Варна
parsy, много неприятно! "Неудобно местоположение" е първото, което ми идва на ум. Девойката как реагира на преместването?

# 57
  • на майната си
С възторг Simple Smile, то не се издържа вече. Емоционално скопени хуманоидчета с чалга привкус и увереност, че живота е възникнал в тяхна чест. Не ми дреме за тях и родителите им, но ме притесняват учителите, които реагират все едно всико което се случва е ОК. И това е уж елитно училище.

# 58
  • София
parsy,и "лични причини" пак биха свършили работа предполагам.
Дано случите на избор,макар,че самото преместване и откъсване от тази среда ще е добро.
Росен го преместих след 4 кл. по подобни съображения-интелектуалното и емоционалното ниво на класа,никак не отговаряше на неговото и той се чувстваше ужасно.Ходеше с нежелание и всеки ден за нещо се оплакваше.
Сега в това училище отново попадна в клас,в който липсва ентусиазъм за знания и напредък,дисциплината е най-зле от останалите класове Rolling Eyes ,но той е спокоен,защото няма това унижение и тормоз.Ходи с удоволствие на училище и веднъж не се е оплакал от нещо,дори когато е бил до някъде онеправдан. :peace :Естествено ми се искаше да е още по-добре,но.. и това стига.

# 59
  • на майната си
Благодаря, обнадеждих се. Аз съм наясно, че няма начин всички да са ѝ по вкуса, както и тя на тях. Надявам се само на по-нормални отношения между децата и съм убедена, че класният и останалите преподаватели имат основна роля в регулирането на отношенията.

Общи условия

Активация на акаунт