ШЕСТИ клас

• 46 373
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • на майната си
Изгубих надежда. Аз мислех, че контролната ще е върху дяла - цял учебен час. За 15 мин. моята никаква няма да свърши - мнооого е бавна.

# 751
  • Пловдив
Изгубих надежда. Аз мислех, че контролната ще е върху дяла - цял учебен час. За 15 мин. моята никаква няма да свърши - мнооого е бавна.

Твоята е при другата учителка, не знам тя как процедира. При нашата обикновено се дава теста, приключват за 15-20 мин и след това се преподава новият урок.
Цял час е само класната работа в края на срока. Но и броят на задачите е по-голям.
Иначе изпитванията са писмени - по 6 човека на първите чинове - решават задачи и пишат определения /теорията се учи задължително още от началото на миналата година и редовно ги проверява дали са назубкали определенията/
При лоша дисциплина в час - петминутка за всички. Не винаги им пише оценките де, за щастие.

Уау, то трябва да се прави нова тема, че тази ще я заключат.

# 752
Всички деца са такива(ужасни), трябва да ги изтърпим и да внимаваме да не залитат в грешни посоки, че тогава става страшно...
Сериозно се замислям да кача няколко учебника на електронна книга по предмети, по които не ползват често учебниците в час, но се притеснявам от реакцията на учителите??? Дали да не ги питам на родителската, как мислите?
Че с тази тежка пощальонска чанта, съвсем ще се изкриви. Не знам кой измисли тази мода, но поне с раниците не се кривяха толкова...

# 753
  • София
Много добра идея. Не виждам защо ще имат нещо против. И аз имах същата идея, но нямам вкъщи скенер и ми е малко сложно да сканирам. Кажи после как са реагирали учителите.

# 754
Мамева,защо не ходи детето с раница ?
И при нас раницата ще се прокъса - носи по всичко учебници + учебни тетрадки.
Миналата година им даваха втори комплект ,но сега няма и се мъкне всичко.
Голям мерак за два свободни дни - в момента подготвя домашните за понеделник ! Joy

# 755
  • на майната си
За раницата - категорично отказа, обяснявах за вредата и как с раница товара е по-балансиран - НЕ, чанта като всички. Напатих се да купувам неща, които отказва да носи и поръчах чанта. Ужасно е с тази тежест, не иска и да я премята през двете рамена... луда работа.

# 756
  • sf
Някой ще прави ли новата тема или да я пускам преди да са ни резнали?

# 757

Общи условия

Активация на акаунт