ШЕСТИ клас

• 46 373
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Да Ви попитам и аз... в у-щето на моят син в четвъртък ще има състезание по български език -"любословие". Разбрах само, че е национално и се провежда за 2 година, наясно ли е някоя от Вас какви са въпросите и евентуално някакви примерни ако имате...

# 31
По темата за спорта - през ваканцята имаше някакъв тип "школа" по бейзбол и това светкавично се превърна в любимия спорт на моето момче.
В тази връзка, да знаете от къде може да се купи бейзболна ръкавица на прилична цена?

Стейси, не знам какво се е получило, този линк работи, за сега http://dox.abv.bg/files/listtree

Дам, сега и при мен не работи Thinking

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 15:18 от Az i ti

# 32
Материалите за областните кръгове на олимпиадите аз си ги тегля от страницата на МОМН.

География 2013

# 33
Момичета доста търсех из нета тест по география на темата за природните зони ,но нищо не открих ,ако имате такъв моля да го споделите.
[/quote
Мога да сканирам нашия, дай имейл да ти го пратя, но трябва да заличиш отговорите.
При нас преподавателят направи много добър ход, преди ваканцията раздаде таблица с различните зони и техните характеристики, децата трябваше да я научат. Така за половин час отметнахме доста материал.

# 34
Момичета доста търсех из нета тест по география на темата за природните зони ,но нищо не открих ,ако имате такъв моля да го споделите.
Мога да сканирам нашия, дай имейл да ти го пратя, но трябва да заличиш отговорите.
При нас преподавателят направи много добър ход, преди ваканцията раздаде таблица с различните зони и техните характеристики, децата трябваше да я научат. Така за половин час отметнахме доста материал.
mameva, би ли публикувала някъде таблицата, плс?(може и сканирана)

# 35
Пратете ми имейли на лични, ще Ви я пратя.

# 36
  • Варна
Излязоха и при нас резултатите от областния по география. Девойката има много хубав резултат-158, но голямата изненада е, че е на първо място сред петокласниците. Crazy Laughing

# 37
  • TX
Излязоха и при нас резултатите от областния по география. Девойката има много хубав резултат-158, но голямата изненада е, че е на първо място сред петокласниците. Crazy Laughing

супер   bouquet браво на детето   bouquet и на вас
мамева  bowuu

# 38
Стейси,браво на детето!

# 39
  • Варна
Благодаря, момичета! След увесеният нос от предната олимпиада е време за малко оперване на крилцата! Laughing

# 40
  • София
Честито, Стейси!

# 41
Браво на детето!

# 42
Благодаря, момичета! След увесеният нос от предната олимпиада е време за малко оперване на крилцата! Laughing
Заслужило си е детето! БРАВО!

# 43
Заслужило си е детето! БРАВО!

Голямо браво и от нас!   bouquet

# 44
  • Варна
Здравейте!
Чудя се защо никой не пише, а то имало нова тема!

Стейси, браво на девойката! Поздравления за резултата!

Дати за класни: БЕЛ - 29.4.,  математика - 16.5.

ФВС е любим предмет на Петър.

Общи условия

Активация на акаунт