КГБ = Клуб на Готините Баби - 134.

• 46 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
              И Цвети е на концерта , а идея нямам как се е облякла!Та стискам палци да се е позиционирала някъде на сушинка.
              Здравче,снимките на Енциклопедия са след тези на Джили в същия албум!
              Аз пък не откривам снимките на Жабка! newsm78

# 616
  • София
Дидимити, за спиране на "рядкото щастие" аз размивам 1 лъжица брашно с вода. Да стане като боза и го изпивам. Може и с нишесте/но натурално, не ароматизирано/.
Иначе има разни хапчета - Стоперан, Лопедиум. Но трябва да се пита доктор, да не навреди на лечението.
Дидиа, Жабката е сложила снимки с коли от фомрулата във ФБ.

# 617
  • София

Девойки, хайде на 18 май на театро - "Полковника птица" на Хр.Бойчев в Сатирата!!! Тази пиеса обиколи света, на сума ти езика я преведоха, в БГ май не са я поставяли. Ако да - изплъзнала ми се е.  cry
Маринка, това е твоята стихия.

?   4uu photo
Здравче, мило, ама дали има билети е въпроса?

Аз пък не откривам снимките на Жабка! newsm78

Диди, във фейса, душо.  Laughing

# 618
Eто мее-влизам да ви нагледам и да дам отчет Wink Laughing как изхайлазувах Wink днешния ,,празничен'' ден.
Да, да, преди сто години Laughing по Живково време  си спомням какъв голям квартален празник беше едно гласуване, (сигурно е било около 1965-69 г.) има снимки у майка ми - то бяха софри, то бяха музики и танци на народите, ...., а сега - постно, постно Wink Laughing....

И днес, както И вчера - и Асан е хора... Wink Laughing - кръстосах надлъж и шир Витошка, Графа и още няколко странични улички. Ходих на изложба в ,,Земята и хората'' ... на котки  Laughing,  нали си нямам в къщи  такъв дзвяр -безподобен Wink Laughing ... Ама пък там се срещнахме с едно познато семейство, с които преди 15-тина години бяхме съседи в  в КЦ, после те си продадоха апартамента и се преместиха в СФ. За кой ли път се убеждавам, колко е малък света....

Та това за мен.
Сега да прегледам вас. Hug Heart Eyes

Дидимити, съчувствам ти и ти пожелавам час по-скоро да тръгнат нещата на подобрение. Сигурно е много изтощително,  но аз цял живот съм била обратното на тебе, та все с разни чайове си помагам за ходене на онова място.

Маринка, днес си мислих, че мога да те засека някъде из твоя район, а ти тук из форума си се ,,разхождала''

Ивка,  не ти е лесно с тези мъже около теб,  и ядене сериозно си трябва и за всичко друго  все ти, но пък какъв е кеф сигурно като тръгнеш с тях и те прегърнат. Като те видях такава мъничка, сигурно направо се губиш в прегръдките им.

Жабка, интересен ден си имала, радвам ти се. Вече си готова във форма ( не че и иначе не ,,хващаше око'' Wink Laughing) за плаж като дойде Краско -младши след свършване на училище.

Белбос- нали съм си баба-забраванка, не си спомням колко ти е голям внука, та такива поразии ти е направил с компа.

Мамси, как си? Поспа ли след обяд?

Енциклопедия Laughing Heart Eyes, и аз искам да ти съкратя именцето, давай да му мислим ,,глезен '' вариант . Бегло погледнах сайта за билките, много е интересно - БЛАГОДАРЯ ТИ за споделеното.

Айша, ти да нямаш като на Дидиа голямата тераса, та Кучо- помияра си го оставила на балкона? Знаеш ли, че от комисията за защита на животните ще те санкционират Simple Smile, че му нарушаваш правата Wink  и го караш да живее на студено, а сигурно и на по-тясно отколкото му се полага, мм?
 Wink Laughing :35 Казвах ти аз преди време да направим трампа Кучо за Котаран, ти не взе присърце предложението ми. Wink Laughing Joy

Дидка, днес води ли деди на разходка в Икея ? ( ей, шегувам се) Как е бабината детска градина, или почивните дни ти си освободена?

Римар, стягай багажа,  и не се бой от студа. К 'Ъв  студ , то Кирил и Методи иде ...( то не, че и по това време не е било някои години направо да си извади човек зимното яке ...

Darkroze, добре дошла, но защо никъде не виждам виц?  Може и да си разказала, ама за такива като мен да се повтори ....

Люсинка, ако прочетеш - стискам силно палци утре всичко да бъде по-най добрия начин за етърва ти Катя. Кажи и, че всички я мислим и пращаме добра енергия.  Ако нещо имате нужда, не се притеснявай - имаш ми телефона. Ако речеш за час-два да излезеш да се поразсееш- също можеш да се обадиш.

Кари, Тути - ,,големи'' ( моля, не се засягайте-не говоря за физически данни) жени сте, толкова ми е приятно да ви срещна -и тук, и на живо.
То всъщност ,,големите''  сте доста - и Танитка, И Яжка са в отбора ви, а и тях в последно време хич ги няма тук ....

Здравка -Мравка,  а  пък на мен вица МИ хареса .... Laughing То само такива  ( онанисти де Simple Smile)още не сме избирали, иначе всички си минаха по реда.

Изписа ми се писалото, доскуча ви от моите бърбореници, а още толкова много приятелки не съм споменала - и Янчето, И Фурийка, и Шпунц, и Мая, и  Егамега,  и Нелка, и Мари М, и Макавели,  и Арита, и Галето JB,  - сигурно пропускам имена, но знаете - ,,оня германец'' в тандем с японеца Хашимото е виновен.  

Леле, кога започнах, а сега колко часа е станало, та то е време за спинкане вече.
Затова направо ви пожелавам спокойна нощ  и да спите в кош Wink Laughing Joy
До утре.

П.П. Уауууу- вие сте върХЪ - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. Публикувам, пък после ще ви чета и дописвам, че както съм почнала изписАХ  темата ....

П.П.2- Втори послепис, не устоях на предложението на ЗДРАВКА.
Ако има билети и някой ме иска, да свирка.

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 22:32 от djily

# 619
  • София

Да, да, преди сто години Laughing по Живково време  си спомням какъв голям квартален празник беше едно гласуване, (сигурно е било около 1965-69 г.) има снимки у майка ми - то бяха софри, то бяха музики и танци на народите, ...., а сега - постно, постно Wink Laughing....

Джили, как посто, точно около тези избори е ад. Ако знаеш какво става сега пред НДК - бедна ти е фантазията - малко преди края на изборите бях в градинката на НДК и видях тълпите народ, дето пристигат със знамена и факли в ръцете, и боя между протестиращи и полиция. Тя полицията май ги овладя, де... ама знае ли човек....

А иначе и аз днес се мотах из квартала, не по магазините, де. Ако ми беше дала знак, че си наоколо щяхме да се видим на по кафе.

Лека нощ!

# 620
  • София
Джили, балкона ми е дълъг 8 м. А тия от защита на животните да си вземат кучо у тях, да им лае денонощно. Не могат да ме глобят, той не е регистриран. Иначе 2 -3 пъти бягах от техни инспектори.
Рзхождм го пред блока, а офиса им е в 1 детска градина наблизо. Та обикалят квартала да проверяват документите на кучета и стопани - отчитат дейност. Аз като ги видя с висящия бадж и драсвам към входа на блока.  Joy

# 621
Джили, балкона ми е дълъг 8 м. А тия от защита на животните да си вземат кучо у тях, да им лае денонощно. Не могат да ме глобят, той не е регистриран. Иначе 2 -3 пъти бягах от техни инспектори.
Рзхождм го пред блока, а офиса им е в 1 детска градина наблизо. Та обикалят квартала да проверяват документите на кучета и стопани - отчитат дейност. Аз като ги видя с висящия бадж и драсвам към входа на блока.  Joy

АЙША,  Hug, аз се шегувах за кучо Embarassed.
Не е моя работа  как си гледаш животното ....
А това за инспекторите сериозно ли го казваш, то значи като тръгне Кучо вечер навън на тоалетна,  трябва да излизаш с документите му. Що не си гледат работата ....не са познали ...

Вече наистина лягам, че нещо ми се е отворил един апетит ... по-добре да спя ...

ЛЕКА НОЩ

# 622
И аз от похапване не мога да си легна. Напънало ме е на козунаци сега пък.

smile3507

За всеки случай: хубаво да спите, момичета!  Hug Hug Hug

# 623
Добро утро, нека поставя началото на новата седмица  -

и .

Стискам палци и прегръщам  всички нуждаещи от подкрепа.
Хубав ден на всички!

# 624
  • София

Добро утро, сладурани!

Джили, ти си много ранобудна, слънце! Да не поемаш пак по пътищата?  Heart Eyes

Момичета, хубав ден и седмица, и дано се постопли, че днес, ние, зиморничевите, ще измръзнем.  Joy

# 625
Джили, ти си много ранобудна, слънце! Да не поемаш пак по пътищата?  Heart Eyes
  Де да беше това  Laughing- причината е много по - прозаична,  пия лекарства  на 8-часов график, а и докато не приключат зъбарските ми истории съм здраво ,,закотвена'' тук.  Скоро свършвам хапчетата и ще трябва да вземам решение как да продължавам.  

А днес макар, че съм будна от 6.00 още не съм ,,изпълзяла'' от дупката, искам слънце и  ,,поне'' 35*  за да се размърдам  ..... Wink Laughing

А вие пишете, да има мат' рял, дори и  нищо  особено да не ви се случва според вас, живота си ни е такъв. Важни са хубавите моменти, така по-ясно изпъкват на фона на ежедневието ...

# 626
  • София
 Нищо особено не се случва в личен план,но виж в държавен.
http://www.youtube.com/watch?v=vWarSkRoEg4
 Джили дано ти мине скоро болката. Стискам палци на  Катя ,да има късмет...
 За срещата благодаря на всички,които дойдоха. Hug

# 627
  • в сърцата на любимите ми хора
Джили, мерси за кафенцето Simple Smile Шпунц, Мариянче  Hug
Вчера през деня си отспах, ама през нощта и броенето на оФце не помогна. Пак се кокорих и цялата нощ мина като в просъница - будех се като по часовник на всеки час. Сега съм като пребита  Mr. Green Нещо ми се обърна биологическият часовник, ще трябва да го давам за ремонт Simple Smile
Днес голям студ сутринта, добре че си метнах абичката.  cold Кой спомена сняг Shocked
Дано изгрее по-скоро слънчицето и да ви е хубав и ведър денят  Hug

# 628
Добро утро Hug
Хайде да започнем деня и седмицата "розово и романтично"Не си ли направим самите ние красиво няма кой!

На Катя стискам палци,всичко да е успешно.Дано излезе победител в борбата
hug newsm10 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 629
Момичета време е да пусна списъка за Националната среща която ще се състои във Велико Търново на 15 и 16 юни
15юни/събота/  
Маринка-1
Здравка-1
Джили-1
Римар-1
Шпунц-1
Айша -2
Дидиа-2
Майя-1
Мамси-1
Енциклопедия-2
Кари-1