Рали мерси за темата и изобщо не се извинявай и притеснявай за колажи и снимки, достатъчно е, че се занимаваш с темата ( както и Щастлива жена) 

А иначе вечния спор между варненци и света е как се казва на сладките чушки, според тях е пипер и туй то

Ето го, ако искаш и не си го чела оттам.
Обаче още колко много имам до желаното

Не ми се иска да жертвам дългата разходка (излизаме към 14:30 до 19) заради едната "манджа", а хич не ми звучи вечерно да давам каши
Нали го свалихме на долното ниво, то е с мрежа и детето си гледа през нея. И изведнъж Джесика забеляза, че там вътре нещо се движи и като се започнаха едни подскоци, ръмжене и лаене - умряхме да се смеем. Направих и клипче, ще го пусна утре. А другото глупаво се смее и се радва
! Аз с тия гости пак не сколасах да пратя снимка за колажа, ама ще постна някоя във форума 

- с висока температура и сополи е. Между другото ние сме от Северозапада и вчера сестрата казва на една майка в парка: "Крачето му се е заглавило", а майката гледа, гледа и се усети какво има предвид 

От днес е на пащърнак и лекуваме дупето. 
Дали е нормално?
При нас не съм забелязала връзка между кашата и спането. Зарчето е без нощно хранене повече от 2 месеца, вечерта в 22.00 изпива последното мляко и се събужда в 6-7. В 10.00 яде каша (около 80-100 мл, без допълнително мляко), а в 14.00 вече е готов за следващото ядене. Т.е., на мляко издържа 8-9 часа, на каша - 4. Но то сигурно зависи и от режима, де.
А иначе вечния спор между варненци и света е как се казва на сладките чушки, според тях е пипер и туй то
Ето го, ако искаш и не си го чела оттам.
Помислих, че си ти защото с теб сме го обсъждали тук във форума. Много сладък Самуил 

И без това какво ли не мъкна с количката.
. Моите колеги са софиянци и редовно ги предупреждавам, че ако тук си поръчат чушка, вместо пипер
palica не се притеснявай, за колажите, когато тогава, достатъчно е, че пускаш новите теми. Ние сме малки още и не седим, не сме се захранили, така или иначе чак другия месец ще пускаме наша снимка.
Колажът, когато успееш, не се притеснявай. 

, Таня около месец беше в нещо като "кърмаческа стачка", ядеше само като е полузаспала или съвсем заспала, иначе отказваше да суче или сучеше съвсем по малко и се дърпаше и плачеше. Не съм й давала АМ, нито съм цедила, просто я дебнех да й се приспи и така се хранехме и пак успя да качи около 500гр за този месец. Преди около 10 дни я захраних и не знам дали има общо или не, но нещата с кърмето се опраивиха, засега пак си яде нормално, дори понякога и прекалено често на интервал под 2 часа. Случва ли се често тази "стачка" да се повтори? Дали сега се опитва да си навакса за този месец и затова иска да яде толкова на често и по много? Хапва си много стабилно дори и скоро да е яла, на обяд вече изяжда и по 100гр пюре, а след това суче все едно нищо не е яла. Ака нормално - по 1-2 пъти на ден. Предлагам и вода откак я захранвам, понякога пийва по малко, но не повече от около 20-30мл за денонощие.
Мда, просто докато беше в "стачка" ядеше големи количества предимно през нощта, а сега пак ги яде предимно през деня и ще трябва малко време за да се регулира кърмата. Сега като се замисля, когато започна да ме бойкотира в началото през деня много ми се препълваха гърдите, а после се оправиха нещата. А захранването засега се е отразило само в положителен аспект - откак я захраних й се завърна желанието да суче и в будно състояние и не е намалило честотата на кърменията
Вече й е зор сама да яде и хваща сама лъжицата и си слага в устата, аз също я държа и направлявам да загребва, разбира се, иначе със слагането в устата и бъркане с лъжицата чак до сливиците се справя сама повече от идеално, двете правим невероятно мазало
Само малко да се забавя със загребването и налита към чашката с отворена уста, ушите ще ми изяде