Морков, тиква и банан октомврийчето ще хапне знам:)

• 33 879
  • 615
  •   1
Отговори
# 540
И аз не можах, много ранен ми дойде часът. С двамата си е голям зор  ooooh!
Накрая успяхме да излезем, ритахме топка с каката, а Мати зяпаше от количката, но Ема я ухапа едно насекомо и хайде вкъщи  Rolling Eyes

# 541
Здравейте мами  Hug и ние не се свъртаме вкъщи, имам много неща за вършене, но това време не е за изпускане след малко пак излизаме с малкия.
mirados и Митко не иска да яде зеленчукови пюрета, тъй като аз си му приготвям пюретата, за да яде все пак някакъв зеленчук, му го смесвам с ябълка, нея я обожава. Общо взето май обича да му е по- сладичко  Laughing
Митко от 2-3 дни не спира да казва Да Да само това повтаря много ми е сладичък.
Хайде ставаме да се приготвяме за разходката приятен ден на всички Simple Smile

# 542
Добро утро и Честит Лазаров ден!  newsm51
Благодаря на всички за отговорите за съня навън.Какво да го правя голяма претенция ми е  Grinning Просто сега му е по - любопитно навън и все надига глава да гледа,отделно лесно се събужда,то в градския парк деца и майки, колкото искаш и а някое е извикало,ха сме се събудили.Та голямо обикаляне му удрям с количката докато заспи и то по - неравни терени и на бърз ход  1stroller Направо ми е неудобно,излезем с 2-3 майки, седнем някъде и аз:"Отивам да го разходя малко, за да го приспя". smile3511
Мира, както и другите мами са ти писали, опитай се да смесваш зеленчуковото пюре с плод.А, и друго щях да те питам:Ти, купени или домашни пюрета му правиш?Калоян купените въобще не ги харесва,така че му правя домашни.
Аз имам проблем с кашите,май.Не му стигат ли какво?Не го нахранват ли не знам?Много бързо огладнява след тях нещо.Ето предния ден  му правя 2 с.л. елда със 1/2 плодово пюре,нещо не му хареса ли какво,хапна малко.Запазих си я за следващия ден, че къде ще му излезе края да хвърлям.Уж почти я изяде беше към 180 мл. (меря в контейнерчетата за кърма),това става към 17,00ч. и в 19,00ч. изяде 200 мл. АМ. newsm78 Та в голяма чуденка съм.
Хайде, лек ден от мен!

# 543
Честит Лазаровден, момичета!
Сребре, и ние сме така навън - трудно заспиваме, лесно се будим. Затова предпочитам да си спи вкъщи, а навън да зяпа и разглежда. Лошото е, че нещо напоследък не иска да седи в количката и ми прави въртели, но се надявам тези претенции да поотминат. И с Бобо имах такива моменти навремето, правеше ми въртели. Да не говорим, че той мнооооого рядко заспиваше още от съвсем мъничко бебе.
Честити месечинки на порасналите!
Аз снощи дадох на Мина към 80 мл каша с круша и спа до 7 ч. сутринта. Беше се събудила в 4 ч., но й дадох бибка, завих я и веднага заспа, не беше гладна. Сега пак ще мъчим вчерашната тиквичка. Ще не ще, трябва да яде зеленчуци.
Днес у нас е ден за почистване и подреждане. Другата седмица чакаме две партиди гости и ще ходим до Сплит.
Хубав ден и приятни разходки!

# 544
Здравейте,
вчера никой не ми отговори на питането, та пак ще си попитам. След като съм въвела няколко зеленчука, почвам ли да давам цяло доза от този зеленчук или като ги въведа всичките тогава? Нещо много се затруднявам да и направя схема, защото до скоро се кърмехме предимно, тя вода не пие, съответно много ще намалее количеството течности ако и давам цяла доза пюре? Уж съм отгледала едно дете....
Днес излезе класирането за ясли, Йоана е приета. Като ходя да я записвам, ще питам до кога мога да я задържа, мисля че поне до годинка няма да има проблем, нали ги взимат само ако са проходили.

# 545
Здравейте и от нас, честити лазарки на всички!
Не съм писала от цяла вечност, но ви чета:)
Навън я обличам с боди с къс ръкав, блузка с дълъг и панталонче или дънки, но май ще почвам с къс ръкав вече да я извеждам. Сега смених юрганчето с едно тънко одеало. Вече спи и с много тънка възглавничка и мисля, че и' е по-удобно.
Много я мъчат горните зъби и мисля. че скоро ще се появят. Нощем не спи спокойно, дано се оправят нещата.
Вече е опитала всички зеленчуци, даже и жълтък давах 2 пъти. Всичко си хапва милата, даже като види бурканчето се усмихва доволно. Плодове съм давала круша и ябълка. Още не съм заместила цяло хранене.
Поли, и Диляна не искаше в количка. В лятната в началото също плачеше, но аз я слагах и в едно чувалче. Вече сме без него и тя си седи без проблеми.Дано и при вас нещата се оправят.
Искам да питам тези,които споделяха,че са болни: Парацетамол позволено ли е да пия и да я кърмя? От вчера кихам и днес леко си говоря на носа, но не е запушен. Страх ме е да не иде и при бебка.
Много дълго, но се извинявам:) Лек ден на всички!

# 546
Двете ми лазърки.
Слънчев ден.

# 547
Цитат
Азария в съставът на някои пюрета и аз не намирам логика ама на! По думи на Хип млякото, което присъства в пюретата и кашите им е АМ. А дано наистина е така
Много ме успокои. Мерси  Hug. Искрено се надявам да е така

Сребре, ние сме абсолютно същия случай. И моите приятелки майки отиват на кафето, а аз по неравните терени да разбивам количката. Понякога по 1 час се клатим  Weary. Тъй че не си сама.

# 548
Хайде и ние да се похвалим, че сме вече на половин годинка   party023! Много сме щастливи, утре с мъжа ми сме именници и днес ще има торта за днешния и утрешния повод.

Малкия пандишпан до сега се гушка в нас за следобеден сън. Ще го изям, толкова е сладък.

Вие купихте ли столчета за хранене? Някой да препоръча нещо конккретно? На мен много ми хвалят Stokke, но съм убедена.

# 549
Честита половин годинка на Филип!
Човечето, можеш да заместиш цяло хранене, а можеш и да даваш от пюрето за опитване и да дохранваш с кърмене. Това е въпрос на твой избор и преценка.
Столче за кола не сме купили, караме с кошницата. Има време още за столче.
Tanchoo, прекрасни са лазарките ти! Да са ти живи и здрави.
Минчето си регулира акането, а на обед изяде почти цяло малко бурканче домашно пюре от тиквичка с АМ и малко морков и ябълка. Май започва да схваща какво трябва да прави с лъжичката.

# 550
Здравейте и от нас Simple Smile
Вижте как хем се смеем ,хем се сърдим  hahaha

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 17:52 от nade_91

# 551
Здравейте и от нас Simple Smile Днес бяхме на разходка в парка ,и мъничето като ревна....не спря един час само тъпче раката в устата и пищи......всички само нас ни гледаха, а аз като знам как паля бързо фитила за малко да се развикам от тях и после да ме е срам  Sick ,намазах я Дентинокс и накрая заспа от толкова реване.... и се прибрахме  Sick
Така е като ми хвалят детето че е много спокойна  Tired ooooh!
за столчето за хранене - не сме купили ,а да ви попитам за съвет...кога мога да я сложа в столчето за хранене ,тя си седи понякога сама без да пада назад,но понякога е нестабилна ,вие как мислите кога да я слагам в стола за хранене ?
Цитат
Сребре, ние сме абсолютно същия случай. И моите приятелки майки отиват на кафето, а аз по неравните терени да разбивам количката. Понякога по 1 час се клатим  Weary. Тъй че не си сама

И ние сме така,даже докато спи трябва да я бутам в количката защото иначе се буди  hahaha

Ставам досадна ама пак да си покажа мъничето
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 17:54 от nade_91

# 552
Привет!
Днес ми е криво ,криво ..цял ден..понякога имам такива дни..ама дано минава че не се търпя аз самата...
Сребре моята маймунка също незаспива лесно навън..и също не ставаме за компания на другите майки..то не че тяхните са кой знае колко заспивни.. и кротки..обаче при нас докато не се накърмим някъде по пейките не минава номера ссъ заспиването ..мноооооого рядко ..като например днес..заспа случайно в количката с една вафла представете си..докато си игра с нея и заспа..
Столче за хранене имаме дадено ни е временно от познати ,но още не сме го пробвали!Днес от ДМ купих една купичка с вградена лъжичка-много удобно ми се видя  и има и капаче -практично и хигиенично,освен това и две чаши със силиконови накрайници взех и взе че се излъга да пие..
dolce_vita честита ви половин годинка !!!  bouquet
Здравейте и от нас, честити лазарки на всички!
Не съм писала от цяла вечност, но ви чета:)
Навън я обличам с боди с къс ръкав, блузка с дълъг и панталонче или дънки, но май ще почвам с къс ръкав вече да я извеждам. Сега смених юрганчето с едно тънко одеало. Вече спи и с много тънка възглавничка и мисля, че и' е по-удобно.
Много я мъчат горните зъби и мисля. че скоро ще се появят. Нощем не спи спокойно, дано се оправят нещата.
Вече е опитала всички зеленчуци, даже и жълтък давах 2 пъти. Всичко си хапва милата, даже като види бурканчето се усмихва доволно. Плодове съм давала круша и ябълка. Още не съм заместила цяло хранене.
Поли, и Диляна не искаше в количка. В лятната в началото също плачеше, но аз я слагах и в едно чувалче. Вече сме без него и тя си седи без проблеми.Дано и при вас нещата се оправят.
Искам да питам тези,които споделяха,че са болни: Парацетамол позволено ли е да пия и да я кърмя? От вчера кихам и днес леко си говоря на носа, но не е запушен. Страх ме е да не иде и при бебка.
Много дълго, но се извинявам:) Лек ден на всички!
Nana-87 абсолютно по същия начин и моята глезла не спи нощем..много е неспокойна..дали наистина и заради горните зъби???Вече щях да питам  тук мамиме дали има някое да се върти така като моето като шило цяла нощ..взех да се притеснявам вече..За парацетамола-да -само него можеш да пиеш от обезболяващите докато кърмиш-аз пих вече няколко пъти а кърмя още!Също и инфлуцид за хрема и гърло и грип!Много помага ,веднага пресича!
Да питам -някоя от вас дава ли имунокинд!Аз го започнах от 24-ти и ще го давам един месец а може би и повече..ще решим с педи!?
Tanchoo прекрасни лазарки си имаш!!!  bouquet
Ами това е от мен..друго не се сещам сега..
Лека вечер!  bouquet

# 553
Страхотна е Емили   love001
Хич не досаждаш. Показвай я да и' се радваме

Честита половин годинка на Филипчо, да е жив и здрав. baloni baloni
Аз пък си купих от ДМ нетечаща чаша на която пише Нуби, а има и етикет  Бейбилов  newsm78
В нета я гледам 12-13лв, а там я взех за около 8лв. Доволна съм. Пропи най сетне моя хубавец.

# 554
Здравейте Simple Smile
Директно се включвам Алексчето в групата с неспокойните нощем дечица. То няма такова въртене. Ужас ви казвам. Вече не зная кой ден по ред ходя като привидение.
Столчето за хранене е Хепи мийл на Кангару, страшно съм доволна (поне за сега).
Наде, да го нагушкаш и нацелуваш твоето мъниче  Heart Eyes
Днес дадох тиквичка. Е, няма такава отврат. След  невероятния успех на тиквата, картофа и моркова, тиквичката претърпя пълен провал, хахаха. Смятам да предложа пащърнак и карфиол от зеленчуците, а от плодовете ябълка и банан. Не наведнъж, разбира се.  Laughing
Още щях да пиша, но наистина съм хипер отнесена и ако Алекс ми позволи след малко ще отпътувам в страната на сънищата.
Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт