Мъжете днес

• 27 119
  • 481
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И пак жената лоша, че склонила да излезе с някой обвързан мухъл, веднага как може ТЯ на женени мъже да налита. Може пък те да ѝ налитат. Вие да не видяхте мисловно как някоя хиена ви отмъква половинЪТ?
Подценявани били...

# 46
Да не коментирам пък гледната точка точно на обвързаните жени, Mr. Green приемащи за нормално обвързаният мъж да си търси секс навън...

# 47
Да не коментирам пък гледната точка точно на обвързаните жени, Mr. Green приемащи за нормално обвързаният мъж да си търси секс навън...

И аз винаги съм се чудила как е възможно някой, който има брат, да твърди, че е възможно и нормално някой да няма брат. Удивително е просто колко ужасно шарен е светът. Wink

# 48

И аз винаги съм се чудила как е възможно някой, който има брат, да твърди, че е възможно и нормално някой да няма брат. Удивително е просто колко ужасно шарен е светът. Wink
Ако можех да хвана смисъла на изписаното, щях и да отговоря.  Wink

# 49

Ако можех да хвана смисъла на изписаното, щях и да отговоря.  Wink

Ако ти е важно мога да дешифровам.

# 50

Опитай! Моят извод от кодираното ти послание /че имащите мъже, не търсещи секс навън, не разбират тия с мъже търсещи секс навън/ ме оставя без думи.

# 51

Опитай! Моят извод от кодираното ти послание /че имащите мъже, не търсещи секс навън, не разбират тия с мъже търсещи секс навън/ ме оставя без думи.

Това, че аз примерно имам брат, не ми пречи да виждам, че много други хора нямат брат. Това, че аз си мисля, че моят мъж евентуално не е тръгнал да търси секс навън, не ми пречи да виждам, че много обвързани търсят. Не ме кара да се чувствам застрахована, не ме кара и да стоя нащрек. Изводът - животът е шарен, цветовете са ярки и се виждат с просто око. Кое е нормално не знам, но кое е възможно...почти всичко. Ако можеш и ти да изкоментираш все пак защо обвързаните жени не трябва да считат за нормален факта, че на тая земя (откакто свят светува) съществуват обвързани мъже (а и жени), които търсят секс извън дома, ще бъда много благодарна.
Ако пък не ти се коментира, недей. И без това достатъчно отвяхме темата в друга посока. Днес ми е леко заядливо-тролски ден сякаш, нищо лично.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 13:45 от merry_shelley

# 52
Или го приемаш, или не го приемаш. Нищо сложно няма. Ако не го считаш за приемливо поведение и дойде в живота ти, упрекът не следва да е към непознатата жена, както тръгна темата. Тя е свободна, няма ангажимент към твоето семейство или връзка, за разлика от съпруга ти. Затова и не приемам коментари като тия на предните страници. Това е моята гледна точка. Защото говорим за Мъже, не за вибратори. Проявлението на мъжкото не се свежда само и единствено до секса.

# 53
И да го приемаш, и да не го приемаш, явлението все си съществува.

Най многото, което можеш да направиш, е да си отваряш очите повече, и евентуално ако ти се случи да късаш и хвърляш.

# 54
А какво те навежда на мисълта, че не го приемам? Мама ме е учила да гледам съдържанието на моята паничка и да не оставам сляпа за шарките на заобикалящите ме. Можем и да спорим за разни вини, но няма смисъл, щото, колкото индивидуални случаи, толкова различни вини.
И пак към темата- тя НЕ търси секс, ама прави опити да НЕ го търси и сред обвързани, за които е пределно ясно, че точно това търсят, много малък е шансът да си търсят душеприказчик от срещуположния пол. По-простичко може ли да се каже? Никой за нищо не е виновен, така е най-удобно. Въпросът е какво им има на мъжете, отговорът завършва също с въпросителна - на кои мъже по-точно? Все пак обвързаните са споменати нееднократно.
Лек ден!

# 55
да, чудя се някои тук как не са жигосали мъжете на челото да им личи от далече. аз не тръгвам на кафе или бира с намерението за секс, именно за това изобщо не ме интересува семейния статус на заобикалящите ме мъже. а и честно да ви кажа, така добре са се омешали обвързаните и необвързаните... компанийки с ергенчета... и защо ли най-напористите в един момент се оказват обвързаните. слагайте им нашийниците, моля! (халките)

# 56
Аз не видях някой някого да убеждава, че щом имаш законна половинка, то в този момент той търси секс в кафе/бар.  Peace Най-малко пък авторката искаше да каже, че всички обвързани мъже са оТвързани.

# 57
и защо ли най-напористите в един момент се оказват обвързаните. слагайте им нашийниците, моля! (халките)

Е то е ясно защо са най-напористи - защото съпругите им са дебели и необезкосмени стринки, вмирисани на запръжка и пълни памперси, които ги фрустрират с разговори за ипотеки, смяна на тоалетни казанчета и  цвета на пердетата в детската  Whistling
Докато необвързаните са мацки с разностранни интереси, свежарско излъчване и ... безупречно поддържан външен вид, резултат от фитнеса и здравословния начин на живот  4470

# 58
аз не тръгвам на кафе или бира с намерението за секс....)
и аз така, като бях на 15, но сега като ме покани мъж все ми се струва, че натам ще вървят нещата  Mr. Green

# 59
 Confused
и защо ли най-напористите в един момент се оказват обвързаните. слагайте им нашийниците, моля! (халките)

Е то е ясно защо са най-напористи - защото съпругите им са дебели и необезкосмени стринки, вмирисани на запръжка и пълни памперси, които ги фрустрират с разговори за ипотеки, смяна на тоалетни казанчета и  цвета на пердетата в детската  Whistling
Докато необвързаните са мацки с разностранни интереси, свежарско излъчване и ... безупречно поддържан външен вид, резултат от фитнеса и здравословния начин на живот  4470
Confused Мисля, че авторката имаше съвсем друго в предвид, но нека тя да дойде и да си каже.

Общи условия

Активация на акаунт