.... Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя

Опитът на другите жени почти никога не може да се повтори по същия начин при теб. Твоят път (и на всеки човек) е уникален. В някои ситуации, да имаш връзка с обвързан мъж може и да се окаже печелившо начинание (във всеки смисъл на тази дума). В повечето (вероятно) ще завърши зле. Всеки сам си преценява риска според конкретната ситуация.
Сигурно познаваш повече обвързани мъже, защото до скоро ти самата си била обвързана и е нормално приятелският ти кръг да е от семейни/обвързани хора. Дай си малко време да натрупаш нови познанства и приятелства. Разбира се, че има мъже с ценности, с готино отношение към жените. Ако ти самата си такъв човек (готин, с ценности и т.н.) е въпрос на време подобен мъж да те забележи.
А докато това стане, няма как да не бъдеш обект на желание за всякакви неподходящи "категории". В никакъв случай обаче не трябва да допускаш да имаш нещо с подобен индивид (на който жена му е съгласна той да търси секс на друго място), защото това е много унизително за теб....все едно да слезнеш до нивото на въпросната госпожа. Не!
Успех ти пожелавам и търпение! И разбира се, не забравяй да се забавляваш докато всичко това се случва!