Мъжете днес

• 27 158
  • 481
  •   1
Отговори
# 60
От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

.... Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

Опитът на другите жени почти никога не може да се повтори по същия начин при теб. Твоят път (и на всеки човек) е уникален. В някои ситуации, да имаш връзка с обвързан мъж може и да се окаже печелившо начинание (във всеки смисъл на тази дума). В повечето (вероятно) ще завърши зле. Всеки сам си преценява риска според конкретната ситуация.

Сигурно познаваш повече обвързани мъже, защото до скоро ти самата си била обвързана и е нормално приятелският ти кръг да е от семейни/обвързани хора. Дай си малко време да натрупаш нови познанства и приятелства. Разбира се, че има мъже с ценности, с готино отношение към жените. Ако ти самата си такъв човек (готин, с ценности и т.н.) е въпрос на време подобен мъж да те забележи.

А докато това стане, няма как да не бъдеш обект на желание за всякакви неподходящи "категории". В никакъв случай обаче не трябва да допускаш да имаш нещо с подобен индивид (на който жена му е съгласна той да търси секс на друго място), защото това е много унизително за теб....все едно да слезнеш до нивото на въпросната госпожа. Не!

Успех ти пожелавам и търпение! И разбира се, не забравяй да се забавляваш докато всичко това се случва!

# 61
# 62
... Thinking Само не разбирам какво общо има момченцето Дж. Бийбър, та е сложен там.. newsm78

# 63
Наистина не сте разбрали точно как стоят нещата.
Аз нямам желанието и намерението да излизам с обвързани. Гнус ме е и винаги ме е било гнус от мъже,които се държат като нерези и не уважават жената,която стои до тях. Не бих си причинила подобно нещо - такива подобни нерези с подобни първични обноски - за какво са ми ?
Излязох няколко пъти, защото ми писна от повтарящите се индивиди с подобно мислене.И реших да видя за какво точно иде реч и дали наистина тези мъже за нищо не стават,какви са им доводите.Може да го приемете и като проучване.Аз лично се чувствах като малко дете,което вижда нещо за първи път и се чуди какво е / защото до сега никога не съм си позволявала да се стига до среща с подобни/. Нито съм давала поводи да си мислят,че при мен ще им мине номера, нито пък им се оказа лесно. Laughing Просто наблюдавам тенденцията и реших да споделя, защото на мен ми е стряскаща. Има доста мъже,които са неудовлетворени по някакъв начин вкъщи но са като маймунките - гледат първо да се хванат добре за следващия клон,за да пуснат предния,а от това ме втриса. Експериментът ми приключи и изобщо не става дума за някакво каквото и да е продължение с обвързани охлюви.

# 64
 Joy
Сигурно и обвързаните мъже, които са ти налетели така обясняват - дааа, това беше само експеримент , наблюдение от моя страна  Joy

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 16:57 от Like_Smoke

# 65
И после, хоп, експериментът се оказал успешен (за мъжа).  Laughing Laughing

# 66
Joy
Сигурно и обвързаните мъже, които са ти налетяли така обясняват - дааа, това беше само експеримент , наблюдение от моя страна  Joy

Ми не е така,защото те открито без никакво притеснение споделят,че това им е начин на живот и,че нямало нищо лошо в това,че им се искало. Twisted Evil Sick

# 67
Много грубо - охлюви, нерези, маймунки. Все пак ти си си избрала да излезеш с тези хора и да споделиш компанията им.
Следващият път избери по - добри. И се надявай и те да изберат да споделят времето си с теб...

# 68
Джиндър, не си на 13.  Wink Wink Това, че мъжете "споделят" нещо, не означава че наистина го мислят.  Peace

# 69
Джиндър, не си на 13.  Wink Wink Това, че мъжете "споделят" нещо, не означава че наистина го мислят.  Peace

Е,то си им личи от километри за какво си мислят. Точно,защото не съм на 13 ми се струват като прочетени книги.
Атенан,а ти защо така ги защитаващ ревностно без да знаеш дали наистина не са такива ? Да,аз съм избрала и споделям опита си.Следващият път ще избера други,обещавам  Crazy

# 70
Джиндър, извинявай, но само се пошегувах  Peace
Нищо лично и не съм искала да те засегна. Просто ми се струва, че разсъждаваш наивно в хубавия смисъл на думата.
Не знам, кога точно си излезнала от предишната ти връзка, но може би ти е нужно малко повече време преди за започнеш да установяваш трайни нови отношения с друг мъж. А, и по мое мнение, колкото повече човек се стреми да срещне някой, толкова повече не му се получава заради предварителното самонавиване и внушение.

# 71

Атенан,а ти защо така ги защитаващ ревностно без да знаеш дали наистина не са такива ?
Защитават, защото си имат половинки и се молят техните да не са такива.  Peace

# 72
  • Ямбол
Чудно ми стана, къде ги намери тези нерези? В някоя кочина ще да е.
Започни да ходиш извън животинските места и може и да срещнеш нормални мъже.

# 73
е, чак пък "ревностно"... казвам, че си много крайна, опитай да гледаш на ситуацията без крайности и контрасти и обобщения и може би ще ти е по - лесно. Няма лошо да опиташ да погледнеш и през тяхната гледна точка.

# 74
е, чак пък "ревностно"... казвам, че си много крайна, опитай да гледаш на ситуацията без крайности и контрасти и обобщения и може би ще ти е по - лесно. Няма лошо да опиташ да погледнеш и през тяхната гледна точка.

Крайна съм,защото тяхното поведение е повече от ненормално за мен - крайно ми идва. Няма как да им вляза в положението...то едно положение....
Лиляна,може и да си права.Не твърдя,че наблюденията са ми от всички среди.

Общи условия

Активация на акаунт