Мъжете днес

• 27 301
  • 481
  •   1
Отговори
# 255
 Joy Joy Joy Успя да ме разсмееш,
buttinsky
! Пълно е с подобни кретени,за съжаление Sad Много е вярна приказката,че хубавите мъже са като парко-местата-заемат ги много бързо  Laughing А замисляли ли сте се,че донякъде липсата на казарма ги прави такива днешните мъже? newsm78Защото ние с мъжа ми стигнахме до този извод.

# 256
А, казармата казваш, ето ти нови дватрийсе страници  Joy

# 257
Joy Joy Joy Успя да ме разсмееш,
buttinsky
! Пълно е с подобни кретени,за съжаление Sad Много е вярна приказката,че хубавите мъже са като парко-местата-заемат ги много бързо  Laughing А замисляли ли сте се,че донякъде липсата на казарма ги прави такива днешните мъже? newsm78Защото ние с мъжа ми стигнахме до този извод.
Не мисля. Тва с казармата не го приемам. Просто времената са различни и жените са по-различни.

# 258
А замисляли ли сте се,че донякъде липсата на казарма ги прави такива днешните мъже?

Дааа, и свръхпротекцията на майките, които компенсират, че са били неглижирани, и отсъствието на бащата като достоен пример за подражание и активен участник във възпитателния процес... И еманципацията... И бирата.
Не е смешно.

# 259
  • София
А замисляли ли сте се,че донякъде липсата на казарма ги прави такива днешните мъже? newsm78Защото ние с мъжа ми стигнахме до този извод.
Не, не съм се замисляла, даже мисля, че казармата и подобни криворазбрани стереотипи за мъжественост докараха нещата до тук. У нас е трудно да си мъж, трябва да си герой, да не плачеш, да смърдиш и да биеш, не е чудно, че мнозина се отказват.

# 260
Колко много клишета на едно място.
Значи повечето мъже,които познавам са изключения-ходили са в казарма и не се бият,не смърдят,плачат,не са герои Thinking Що така....?

# 261
  • София
Колко много клишета на едно място.
Значи повечето мъже,които познавам са изключения-ходили са в казарма и не се бият,не смърдят,плачат,не са герои Thinking Що така....?
Нормални родители са имали сигурно, но стереотипа тук е такъв, не съм го измислила аз. Защо на 6-ти май 90% от мъжете водят момчетата си във Военно- историческия музей?

# 262
И какво като са ги завели?

# 263
  • София
И какво като са ги завели?
Това е стереотипа- войник, герой, стабилен като канара- не плаче- не греши. Аз ако бях мъж веднага щях да се откажа от такава непосилна за човека програма.

# 264
Не е толкова страшно, нали през другото време са в МОЛа.

# 265
Моят мъж не е водил синовете ни във Военния музей.

Определено липсата на казарма си казва думата.Най-малкото, това беше начин момчетата да се откъснат от полата на мама, да се почувстват пораснали, да излязат от "момчешкото" и да преминат в "мъжкото" съзнание.
А сега?Живеят до полата на мама докъм 30 годинки, поне, а ако не се заженят, и цял живот.А що за мъж е този, който живее с мама и я чака да заспи, за да прави секс с гаджето?    Laughing

# 266
  • София
Моят мъж не е водил синовете ни във Военния музей.

Определено липсата на казарма си казва думата.Най-малкото, това беше начин момчетата да се откъснат от полата на мама, да се почувстват пораснали, да излязат от "момчешкото" и да преминат в "мъжкото" съзнание.
А сега?Живеят до полата на мама докъм 30 годинки, поне, а ако не се заженят, и цял живот.А що за мъж е този, който живее с мама и я чака да заспи, за да прави секс с гаджето?    Laughing
Ама ако мама не ги държи до полата си или те не се държат за полата на мама нуждата от казарма отпада.

Не е толкова страшно, нали през другото време са в МОЛа.
Хем ми стана смешно, хем тъжно, защото се сетих за Бабиля и нейната реплика за мола.

# 267
Докъде доживяхме - жени да говорят за казарма...

# 268
  • София
Докъде доживяхме - жени да говорят за казарма...
А мъжете да си скубят веждите.

# 269
Промяна на стереотипа.

Общи условия

Активация на акаунт