Мъжете днес

• 27 155
  • 481
  •   1
Отговори
# 330
Сигурно след чест анален секс и е почнал да се изпуска.... предполагам само Rolling Eyes

# 331
Как така му се наложи да ползва превръзки? Имал е овулация и мензис ли?
Ами...наистина ли не се досещаш?
Не е и изпускане. Той само веднъж пробва и се отказа.
Имаше разкъсване момчето.

# 332
 Grinning
Той само веднъж пробва и се отказа.
Laughing И за педали не стават някои от мъжете днес.

# 333
  • n/a
Оттеглям подкрепата за епил-инициацията  Mr. Green
От една страна - при такава алтернатива
неминуемо фен-клубът на казармата ще на-
бъбне, а от друга - трудно ми е да си пред-
ставя да се причини това на ЛМ, жестоко е.

# 334
  • Ямбол
Е, в такъв случай превръзката е подвеждаща, понеже не заради носенето ѝ се е отказал, а заради причината да я носи.

# 335
И при много жени първият път не е цветя и рози и полет в рая.

# 336
Пак се сетих за един познат, който след инициирането си в педал след което му се наложи да ползва дамски превръзки, реши, че все пак иска да е нормален млад мъж. И стана.
Още ми е чудно как успя, ама ей-на, даже е горд баща в момента.

гейството както е вродено , така и може да се контролира в голяма част от случаите ...

# 337
  • София
И при много жени първият път не е цветя и рози и полет в рая.

Даже първите няколко пъти, ама сме по-мъже от мъжете, това си го знаем Simple Smile Ако всяка жена ставаше лесбийка след болезнен и кървав първи опит, да сме се свършили вече човеците Simple Smile

За казарамата колко глупости са се изписали! На всеки мамин Жорко мама успяваше по втория начин да му уреди нещо - я да не служи, я да стане писарушка и си отбиваха номера и си се връщаха лайнца. Чакай ти на казарма да ти направи момчето мъж. По-голяма простотия от това млад мъж да завърши и да не може да започне работа, понеже има да отбива военна служба няма. Колко двойки около мен страдаха от това - завършиха заедно, събраха се да живеят заедно, момичето почва работа, момчето не го искат никъде преди да отбие. Слагаш си живота на една мнооого дълга пауза - докато дойде повиквателна, докато минат месеците ... Ужас. Добре, че вече го няма.

# 338
Нещо много се впрегнахте за казармата. Да, там имаше много простотии, но имаше и ефект. Сега няма нищо. В Израел казармата е 3 години за мъже, 2 или 2.5 за жени и като гледам, не са се затрили.
Мамините Жорковци са си продукт на мама и днес няма нищо, което поне малко да обере баланса от това.

# 339
  • София
Ти нали каза, че не си ходил, за какъв ефект говориш без дори да си бил част от това поколение? Аз ти казавам, че мъжете отиваха и се връщаха мъже, пикльовците отиваха и се връщаха пикльовци.

# 340
Е, в такъв случай превръзката е подвеждаща, понеже не заради носенето ѝ се е отказал, а заради причината да я носи.
Аз никъде не твърдя, че се е отказал заради самата превръзка. Просто не му е харесал аналния секс и последствията от него. Иначе беше влюбен в едно момче си спомням... Не знам дали след аналния е продължавал да бъде влюбен.

# 341
Ти нали каза, че не си ходил, за какъв ефект говориш без дори да си бил част от това поколение? Аз ти казавам, че мъжете отиваха и се връщаха мъже, пикльовците отиваха и се връщаха пикльовци.
На 13 години отидох в колеж-пансион и с казармени простотии се сблъсках даже малолетен.
Не си съвсем права, че каквито влизат, такива излизат. Тогава нямаше да има т.нар. каляване на характера.
Пак повтарям, казармата си имаше плюсове и минуси. Не я защитавам на всяка цена, не я отричайте и вие тотално. Wink

# 342
  • София
Намирам живеенето в колеж тип пансион за нещо много различно и действително каляващо характера. Не виждам обаче никой 'кален' от казармата Wink

# 343
Бих искала да чуя плюсовете.

# 344
Бих искала да чуя плюсовете.
Дисциплина.
Ред.
Осъзнаване, че не си център на Слънчевата система.
Каляване на характер.
Подобрена физическа подготовка.
Самостоятелност, т.е. нищо не получаваш даром.

И да, изключения, които не вдяват дори там, винаги ще има.

Общи условия

Активация на акаунт