Много са бонбонести.
Това ме подсеща да покажа и наш'та хулиганка с наборите от блока: А за ритуала в Св.Седмочисленици" леко се изненадах, защото за нашата сватба наистина всичко беше точно. Скъпо искаха за венчавката- 270лв, обаче след това се отплатиха с дълъг и хубав ритуал, воден от 3 попа.

Не знам кой каза за вярата- че вярващите народи, са много повече "заедно" и по- добре. Абсолютно съм съгласна и веднага се сещам за сърбите- изключително впечатление ни направиха миналата година при посещението ни в Белград и храма "Св.Сава", молещите се деца. Но наистина се молеха и се отнасяха с уважение към храма- не бяха отишли по задължение. А сърбите, въпреки всичко, в много отношения са доста по- напред. И мисля, че именно заедността и вярата им помага.
Както и да е, отнесох се. 
Ейнджълс, то и аз не дадох на Точката чисти тиквички, ами пюре от тиквички с картоф- май й допадна, изпапка си 1 бурканче от 125гр.
mimka, честито ви зъбче!
Знам, че е много неприятно, но аз от самото начало кърмя на поискване и от двете гърди и явно кърмопроизводството много се е регулирало вече...не са онези реки и течове както през първите 1-2 месеца. Аз, разбира се, веднага щом разбрах, че ще се наложи втора операция започнах да цедя след всяко кърмене...Но абсолютно нищо....по 10 минути яко помпене, но без резултат..И се примирих, че явно ще трябва да дадем мляко.....
. и Вероника и гаджето са супер

.... Последно си мисля да го направим догодина Май-Юни, когато Сами ще е по-голям, но време има- първо да отслабна