по актуалните въпроси:
- за стерилизирането - аз вече не стерилизирам всичко, непрекъснато и всеки ден. Бибите ги мия по няколко пъти на ден с топла вода и бебешкото веро на Бочко, същото правя и с купичките и лъжичките, шишетата. Веднъж на два - три дни ги пускам в стерилизатора и това е!
- Adelayda, ти като му приготвяш обедните менюта с био зеленчуци ли го правиш и ако да, откъде ги купуваш?
- за неканените "домащни животни" : еййййй може голяма напаст да се окажат. Ние хлебарки нямаме, но имаме мравки!!!!На 8мия етаж в панелен блок!!! Не съм вярвала че ще вида, защото винаги съм свързвала мравките със земята и пръстта
Но ги има и това си е. Към края на лятото ги забелязах за първи път и тогава им запушихме дупките от където идват и цяла зима не сме имали проблеми. Но като пукна пролет и стана направо.......Само в кухнята са, та ММ напръска с Райд по пътечките им и сега се виждат чат-пат, но предимно чистя трупове. Гадното е, че плота ми в кухнята е такъв десен, че ако го гледам отгоре и не си личат...но погледнат отстрани ......гробище за домашни любимци 
Айде Вики се събуди и ще ходим на обяд! Въм много духа и май няма да се излиза днес
, и на мен ми е интересно за зеленчуците. Ние вече имаме картофи, та от тях му правя и мешам с някакво готово, не смея да купувам зеленчуци. А за следобедна закуска защо не му даваш бананчето или тиквата вместо да са междинни, те са доста хранителни , иначе киселче както е писала ДМК? Макар че май е раничко 
. Ей няма такава гадост да ви кажа
, нарочно не показвам снимки да не ужаса някого (има в google). Единия път така се разпищях като я видях да излиза от кухненската мивка, че сигурно съседите за се зачудили какво става. И са егати бързаците- за 1 секунда минавали половин метър
....Не се записва предварително час...трябваше да почакаме половин час и ни предложиха да се разходим малко да не чакаме в навалицата от хора...после като се върнахме още не беше нашият ред и ни отвориха кабинета с ехографа, за да изчакаме направо там, че в коридора имаше всякакви хора да не му се врат на детето...много мило се държаха с бебка..и с нас
.Ако не сте минали прегледа - препоръчвам.
...И аз не знам вече 

.
пръска това броколи навсякъде около себе си. Опитах се да му дам и синя слива,
малка виртуална почерпка от мен за нашия ден