Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 191
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Ænima/Albuquerque
В тоя случай ти е грешна презумпцията.  Close

# 421
Лоана, трябва първо да дефинираме "мисля", пък тогава другото. Като с любовта.  Mr. Green

Саркът, аз не разбирам защо си причиняваш това. Помня, че аз съзнателно съм се будила с радио Хоризонт и Бареков (млад и недостигнал пълна степен на гнусота) едно време, ама Бенатова е много хеви, бе!

# 422
Аз, освен от сутрешните, се лиших и от вечерните блокове. Освен да повтарят колко сме безпарични, как ще вдигнат цената на еди-кое си и как са убили/отвлекли/блъснали/изнасилили един-кой си, друго не знаят. Мерси съм!

# 423
  • n/a
Уth, Ир, ти как ме заби Simple Smile ... А де ...
С любовта е по-лесно, че поне я поназнайваме
що е то, какво причинява, ама с мисленето -
непосилно е, за мен поне ...

# 424
Трябва нещо базово, за да се вместят образувания като Бенатова. Например: "Наличие на алфа-вълни при ЕЕГ".  Mr. Green

Крис, аз съм се отказала от всичко и ми е много добре. То не се траеше тяхното.

# 425
Добро утро Grinning
Да ви отклоня малко Бенатовското внимание с един забавен човек, който си търси вокал за групата си Joy
http://forum.muzikant.org/topic/134965-грайндкор-група-търси-вокалист/

Крис, аз съм се отказала от всичко и ми е много добре. То не се траеше тяхното.
И аз така Laughing Гледам си мачовете и формула 1 (уф, то и нейните коментатори са за утрепване, но се живее) и си свиркам Laughing

# 426
  • Ænima/Albuquerque
Много е хард мършата, много. Драйфа ми се от такива низши създания.  Sick

# 427
Добро утро Grinning
Да ви отклоня малко Бенатовското внимание с един забавен човек, който си търси вокал за групата си Joy
http://forum.muzikant.org/topic/134965-грайндкор-група-търси-вокалист/
smile3532 Изпълни ми душата ! Дано имат късмет и да намерят точния задник  hahaha

# 428
  • София
Аз тръгвам от презумпцията, че сичкото журналя не може да мисли до доказване на противното, което май само с Кеворк ми се е случвало.

А едно време като ставах за училище гледах "дързост и карасота". Сутрешният блок започваше точно когато излизах... Щастлив човек бях тогава!

# 429
  • Ænima/Albuquerque
"Два дена по-късно вече си търсим задник, който може да се дере. След още два ще търсим обикновен задник."

"Даже не е необходимо да сте човек - приемаме домашни любимци, орангутани, всичко - стига да знае от коя страна се държи микрофона и да надвиква шума."

"В крайна сметка, басист също става, а нашият минава на микрофона. Никак не ни се иска да прекъсваме свиренето."

"Склонни сме да ви даваме процент от получени пари от участия. Засега сме изкарали 4 лева за две години, но барабанистът ни си купи една кОла с тях след концерта (той е шофьорът), а с другите два басистът взе десетка цигари за репетиция."

Не мога да дишам!  smile3532

# 430
  • гр. София
 smile3532 smile3532 smile3532
Оххх, сълзи ми избиха с тоя задник, дето да може да се дере  Joy Joy Joy

# 431
  • Ænima/Albuquerque
Едвам. Дишам. Едвам! smile3532 smile3532 smile3532

# 432
  • София
И басист също става  Joy Joy Joy

# 433
  • гр. София
Обаче на мен не ми е ясно какво точно е "задник, който може да се дере". Дали е задник, който може да бъде дран, т.е. да става за дране, т.е. друг да го дере, или задник,който може сам да дере себе си?  Mr. Green

# 434
  • София
Сичките тия три неща!

Общи условия

Активация на акаунт