Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Ænima/Albuquerque
Ня'а, бе, аз първа ше дойда. Ама... как шъ съ пузнайем?  hahaha

# 241
  • гр. София
Фейче, ти не, това размазаното на дървото е Златето. Ти си припаднала в чашата  Laughing

Утре в 16ч. пред паметника на Попа.
Саркът, аз ще съм лесно разпознаваема  Mr. Green Ш'бутам МПС. Уранджеву.

# 242
Ня'а, бе, аз първа ше дойда. Ама... как шъ съ пузнайем?  hahaha
По в-к Работническо дело и червения карамфил, който ще нося? Joy

Иначе, разчитаме, че Розето/Пуци/Злата ще дойдат преди това и ще направят свръзката Laughing

Още по-иначе, ако забележиш нещо русо, червенобузо и нахилено до степен да не може да си държи цигарата, директно го сръгай в бъбреците hahaha

# 243
Какво Работническо дело, какви карамфили?! С бира в ръка ще се познаем.  Mr. Green

# 244
Какво Работническо дело, какви карамфили?! С бира в ръка ще се познаем.  Mr. Green

Боя се, че по този начин ще съберем доста голяма тумба... Laughing

# 245
  • Казанлък of all places
Искам некой притежател на умен тилифонь да ме ощастливи с документален дигитализиран репортаж от мястото на срещата. Кой , по желание, да не яхам прахосмукачата, че тъкмо ми я поправиха!?А?

# 246
  • гр. София
Моят талафон е от Хиляда и балканската, няма да свърши работа.

# 247
Искам некой притежател на умен тилифонь да ме ощастливи с документален дигитализиран репортаж от мястото на срещата. Кой , по желание, да не яхам прахосмукачата, че тъкмо ми я поправиха!?А?

Категорично отказвам да се подлагам на мъчението да ставам част от каквито и да били снимки, клипчета и други подобни неща, дето ме мразят. Да знаете, че извади ли некой некво снимало, ще избягам с писъци  animal037

# 248
  • Казанлък of all places
Ко щете някой да си включи телефона за да чуя стърженето на столове от съседните маси и тропота на разбягващи се с писъци останали посетители на фона на вашия вой и хилотене!

# 249
  • n/a

Но разбира се, високоуважаема гъбо.  Mr. Green

Изпросих си го, вярно, обаче А дано
развали магията на стигмата "дама",
че ... СБСМ  Mr. Green ... с всичкото това
благовъзпитано поведение  Mr. Green

# 250
Аз с истинско уважение, пък.  Crossing Arms

Спокойно, аз ще съм там преди вас, защото ще изляза значително по-рано с пазарувателна цел.

Анги, ако още ми е валиден "пакетът от четири минути разговори" и не забравя, шти звънна да ни чуеш воя.  hahaha

Фотоапарат няма да нося, няма, няма...  Whistling

# 251
Спокойно, аз ще съм там преди вас, защото ще изляза значително по-рано с пазарувателна цел.

За да си сигурна, че в покупките този път няма да има халварони и други екзотични животни? Mr. Green

# 252
 hahaha Да, ще постъпя като вълка, чийто врат е дебел, щото, нали.  Mr. Green

# 253
  • Ænima/Albuquerque

И аз бутах от същата марка, ма черну със сиву.  bowuu

Боя се, че по този начин ще съберем доста голяма тумба... Laughing

Колкот пойче, толкоз пойче, ко!?  Mr. Green

# 254
Вие може да се смеете, но аз вчера не издържах на напрежението и си купих халва.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт