Но нали съм си избрала магическия реализъм
та ще си чакам реалното чудо
Според мен от тук нататък единственият правилен и логичен ход на Джемре трябва да е да изчезне, да се покрие, да потъне вдън земя/за известно време/, за да има:"Ти гониш!"/Алиса
/Че то тоя гръм, дето го чака Дж. да удари Ку., може да дойде само от нея. Тъкмо да се види без нея как ще цъфнат и ще вържат всички - братя, майки, бивши и все живо...

ААААААААА чекай тва тряа се помисли - дай ми 5 мин. 
дадох ти 24 часа...не те карам да пишеш матура ся...

Щях да падна от смях ! И това е резултат от днес следобед, доста след епизода, в който видяхме, че самата Джемре се похвали !
аз не изкарвам Джемре тъпо парче, аз мисля, че е тъпо парче и никога не съм го крила ! 
благодаря ти - превода, който си дала, е точно това, което си мислех, че и казва, но не бях сигурна . Много, много отдавна писах, че Кузей никога няма да забрави тази мила, родна картинка в цветната градинка ! Независимо от чувствата си и въпреки тях ! Той обича Джемре и ако продължат така, сигурно ще я обича до края на живота си, но ....винаги, когато връща филмовата лента на живота си, това ще е първи епизод ! И може цветовете да избледнеят, може копието да се надере от дългата употреба, но чувството, което го завладя тогава, никога няма да избледнее и да бъде забравено ! Това са фактите, независимо от гледните точки ! 
да си честита !

Препоръчани теми