На НОЕМВРИйското дете... вече всички чухме сърчице! Тема №4

• 21 092
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Aide da kaja i az vidqh bebeto i ssrceto.sefte v 10 sedmica.aide pozdravi.a i foto si imam.ciao 4e sam ot tel

# 166
Здравейте, момичета:) Добре дошли на новите бременуващи  Wink
Не съ м писала от много отдавна, но ви чета всеки ден. Като съм на работа не си влиам в профла, само от време на време се прокрадвам като гост тука  Simple Smile
Вечер съм много изморена и заспивам рано, ноооо за сметкана това всяка нощ се будя(както сега и като се укокоря няма заспиване). Или ходя до тоалетната по 5 пъти или едни сънища сунувам. Ама най-различни странни ситуации - не кошмари ама в едни филми се вкарвам, направо в приключения, ама ги помня много добре -  с детайли  Laughing
Сигурно хормоните ме тресат много яко...
Katerinaa и аз имах главоболие тия дни и силна оттпадналост, да се шашнах да не е някакъв вирус, обливаха ме и едни топли вълни, та си мислех, че имам температура, ама като се мерих 37 и добре, че беше така.
Момичета вие наспивате ли се добре, будувате ли като мене нощем?

# 167
Ааа, да ви се похваля щото май не съм писала тук от сто години, на бебока, чухме сърце още в 7 ма седмица, вчера го видяхме 4.3 см. отговаря си на седмиците. Бил много жизнерадостен ми каза доки, шавал много. Даде ми една бележка за БХС, ама се чудех даи само в Майчин дом я правят. Така бях чела някъде, чудя се защото близо до нас има Цибалаб и ми е по-удобно. Мамите от София да попитам, къде ще си правите ФМ, ако сте решили да е сега де?
А и аз да се включа относно кисилените, една нощ ( една от всичките будни напоследък) ък не спах заради тия неприятници киселините, направ ме изгаряха, ама преди да легна бяхме на гости и аз бая неща си хапнах и сега не мога да предценя от коя храна точно са ми се получили...

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 06:05 от Т_М

# 168
Добро утро, с пожелание за много усмивки и положителни емоции днес  newsm03

# 169
Добро утро и от мен , тъкмо си викам , няма друг кукуряк като мен , чакай да си пийна едно виртуално кафенце споделено с вас  , пък то кембу ме изпревари.
Т_М минавай по често през темата не ни забравяй , радвам се че си чула и ти сърчице, а относно сънищата , на мен трябва да ми дадат медал за най- шантави сънища всяка вечер  Crazy
Дорис и аз съм с повечко кг ама и на мен не ми пука , засега не се усещам да съм качила поне по дрехите така съдя, все още си ми стават , ама ще видим как ще е занапред.
Относно храненето аз закусвам /вече/ обядвам и на вечеря хапвам нещо мн леко просто вечер не ми се яде - салатка , тараторче или нещо подобно.
Относно киселините снощи ми минаха , пийнах си газирана водичка с лимонче и днес съм ОК , даже още снощи ми олекна. Имахме гости снощи едни наши приятели , та момичето ми каза че не било хубаво да се пие сода бикарбонат , че изтънявало се плацентата , сега колко е вярно незнам ама аз и без да съм бременна такова нещо в устата си не слагам.
Пърпълче ти къде се изгуби , щях да те пускам за национално издирване  Whistling Наминавай по - често де.
Относно лекарите аз също си избрах още една лекарка която евентуално ще ми води и раждането, засега ще изчакам да се записвам при нея , защото тя няма 4Д и праща пациентките си при др лекар за ФМ , така че да ми мине това и се записвам и при нея Simple Smile
Абе щях да ви питам вие документирате ли си коремчетата, аз си разпечатах дневника дето е на първа страничка от Еврофутбола и там има снимка за коремчето чак в 12г.с. не мисля да чакам чак до тогава, за личния албум викам да се снимам още тая седм.

Кой каза че му липсват моите писания , ей ви на  Mr. Green и това като за добро утро  Whistling

# 170
  • Стара Загора
Добро утро мили мами! Аз също съм качила към 2-3 кг. ама каквото такова, да сме живи и здрави и да се радваме на бебоци през ноември, а килата ще ги свалим. За киселини и аз си пийвам малко газирана вода с лимон и съм 6.
Лек, слънчев и усмихнат ден от мен. Гушкам ви много.

# 171
Добро утро мами Hug Аз след малко отивам да се записвам на ЖК и евентуално на преглед да ходя,та да чуя и аз сърчице най-после..  Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • София
Добро утро   Party  

Т_МS и аз съм от неспящите. Събуждам се към 1-2 и после цяла нощ няма сън. За сметка на това вечер едва изчаквам да сложа детето да спи и често съм заспала преди него.  Blush  

За кг. си говорите... Аз в началото свалих 2 кг и сега си стоя така т.е. от стартирането съм -2 кг. Но хич не ми се яде и каквото ида хапна все е на сила  ooooh!  Надявам се скоро да мине този период!

Киселините... нямах с малкия, но той наистина се роди само с мъх по главичката, като патенце. Надявам се и сега тази "екстра" да ме пропусне  Peace

Хубави новини чакам от мамите, които са на преглед! А аз... чак на 29-и април. Нямам търпение да си видя малкото буболече колко е пораснало  Heart Eyes

Прекрасен ден сладурки!

# 173
Добро утро! Днес съм станала навреме..  bowuu Като говорите за сън, аз в 6-7 седмица отварях очите в 6ч. От седмица две обаче си поспивам доволно.Е вчера към 11ч. отворих очи.  sleepuu Rolling Eyes Embarassed Киселини през живота си съм имала 1-2 пъти, но съчувствам на тези , които се мъчат от тях и дано всеки намери полезния лек за себе си. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover . За килограмите - аз се усещам същата , даже по-слаба, а не повръщам и ям постоянно.Няма закуска обяд и вечеря вече.. хапвам си през целия ден по нещичко малко.
Кембу , сърбам от кафето ти . Peace Мерсиииииииииии
Пепита, освежи темата с лилавото дълго постче!  remybussi smile3531
Т_МS Честито сърчице и шаващо бебче. Искам и аззз да го вида как шава вече моята шушулка.
geckaTa ,Честито  Heart Eyes
doris83 , не мисля ,че е фатално. Не си отваряш всеки ден, а си отворила за 1 път.Спокойно.Дай сега да се изтезаваш цял месец за това. Peace Wink Hug
Пърпълче , рядко те виждам тук. Naughty

Отивам да си изпия дневното капучино.  Hug

# 174
Добро утро и от мен!Относно килограмите ,моите са си същите нито нагоре ,нито надолу въпреки ,че коремчето ми личи и изглежда поне с +2месеца от реалното Grinning ,аз даже и снимки си направих ,че и в профила си в Фейса ги качих и разкрих тайната пред приятелите си  Simple Smile

# 175
добро утро момичета.  Аз тъкмо се завръщам от клиниката, ходих да си пусна стандартните кръвни и урина, по-късно ще отида пак за да си пусна микробиология, понеже доктора е от обяд. Уф никак не ги харесвам тези боцкания с игла, преди ми прилошаваше, дори си припадах, но миналата година много ми се налагаше да да ме бодат и май свикнах, днес се държах геройски. Да видим дали ще подскачам на микробиологията че и там усещането не е от най- приятните  Simple Smile  
Лек и успешен ден на всички

# 176
Уф... Чаках личната да дойде на работа....уж е от 8.30 а дойде в 9.40... И тъкмо ми дойде реда и ми каза да отида утре, защото утре било записването за ЖК... А сестрата си беше там още от 8 часа и ме пита за какво съм, можеше и тя да ми каже..ама ... Добре, че болницата ми е на 3 мин от вкъщи иначе... Confused

# 177

Здравейте, мамита! Чета Ви редовно, но все не ми остава време да пиша. Искам да ви се оплача от два дни ме е хванало разтройство и ми е лошо и повръщам въобще ужас, очаквах че нещата трябва да отшумяват с това повръщане, но уви. Момичета може ли да ми кажете какво мога да вземам за разстройството?

Вампириа страхотна тема, благодаря че правиш това за нас  Hug

Хубав ден ви пожелавам!

# 178
стефани , ама ти много симпатично коремче имаш и голямо  Rolling Eyes Преди да забременееш имаше ли някакъв корем и сигурна ли си ,че не си по-напред с бременността? Хихи , шегувам се  preggo preggo preggo . Изненадах се просто. Hug
luz de la luna , от малка имам един спомен как ми взимат кръв от вената и доскоро изпадах в ужас.Обаче като ходих да ми взимат кръв за ЧХГ , страх не страх толкова исках да видя резултата и дали е в норми,че въобще не ми мигна окото.Както и сега като ми взимаха кръв ми взеха 4 колбички  Rolling Eyes Имам чувството,че ми източиха половината кръв. Party Поне вече не ме е страх, не ме боли и не е ужасния спомен , с който бях останала.А микробиологията е за секунди както знаеш и няма да имаш време да подскочиш  Laughing Hug

# 179
Добро утро  bouquet!
Наминавам просто ей така да ви видя как сте  Hug.
luz de la luna, и аз съм от припадащите. Не го искам, но ми прилошава яката. Тези дни ми предстоят изследвания и отсега ги мисля и се настройвам  Whistling...
Днес тук времето е прекрасно с много слънчице. То пак ще си стоя и ще си почивам, ама поне ще е на двора на въздух... Слънчев ден и на вас  newsm51.

Общи условия

Активация на акаунт