На НОЕМВРИйското дете... вече всички чухме сърчице! Тема №4

• 21 089
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • На десетия....
Добро утро, момичета! Както сме я подкарали от сутринта до довечера сигурно ще сме с нова темичка Laughing
kamiTG изобщо не обръщай внимание на такива "приятелки" - щом таткото иска да присъства и може това е по важно, а не мнението на странични хора -  ММ не проявява интерес, не идва с мен на прегледи, но той си е такъв емоционален е, но не е научен да си показва чувствата - вкъщи гали коремчето говори му, загрижен е, разпитва, но се оправдава, че е зает и няма как да идва с мен. Аз както казвам, че съм бременна ме дразнят три въпроса - няма ли да се жените; не си ли много малка и къде ще оставите кучето  Laughing
kembu, страхотна закуска Simple Smile, чак огладнях.
Един въпрос към момичетата от София и тези които ще правят БХС тук, къде се записахте или ще се запишете, аз още се чудя  NeWS78
Приятен и успешен ден на всички!

# 586
  • London
Добро утро коремчета

Ками, включвам се само да кажа че съм изумена от мнението на твоята приятелка. Само може да ти е жал за хора с такива допотопни разбирания. ММ даже беше гледал и ми беше записал някакво предаване за раждания и отсега се подготвя. А и с естественото раждане ще се възстановиш много по бързо. Както има една поговорка, с такива приятели не ти трябват врагове  Laughing

Лек ден мамчета, аз съм цял ден на работа и утре на запис и тестове - едвам го дочаквам! newsm47

# 587
Добро утро и усмихнат вторник!kamiTG хич да не ти пука за хорското мнение и мой познати и приятели ми се чудят ,че на 42г ще раждам пък и като знаят ,че имам почти 19г син си ме имат за "луда",но мен не ме интересуват какво мислят ,ох как ми се иска и тук да може така мъжа ми да е с мен ,че и ние сме сами ,а и отгоре на всичко и езика не съм добре разбирам някой неща ,но не говоря, така като не съм учила навремето английски ,та аз лично ти завиждам благородно и ако в Малта има такава възможност ще се възползвам на 100%! Simple Smile

# 588
лелелееле момичета какво сте направили не влизам няколко дена ииии темата е почти накрая Simple Smile хаха аз само да споделя че в петък бях на преглед видяхме бебчо помаха ни потанцува показа си дупето лицето всичко лекарката каза ..това бебе няма срам всичко си показа и с всичко се изфука хахах много е сладичко Simple Smile трябваше да ми трябват ФМ но бебенцето ми беше 38 мм а трябва да е минимум 41 Simple Smile и заради празниците ще мога да отида чак когато съм в 13 г.с. защото не работят никъде ....но аз мисля положително и знам че всичко ще е наред Simple Smile още ми е лошо от време на време но проядох сладко което е голямоооо постижение Simple Smile надявам се всички да сте добре аз по рядко пиша просто няма какво да кажа Simple Smile хайде стига съм писала лек и усмихнат ден на всички Simple Smile и мислете положително
аааа и Вампи аз съм на 21 от София първа бременност Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 09:59 от Kkaatteerriinnaa

# 589
Здравейте, момичета:) Бях писала преди време, но мисля, че не съм добавена в списъка на началната страничка:)Ще помоля да ме добавите:) От София съм, на 31 години, втора бременност е за мен.  preggo Термин - 3.11.2013:)  Иначе си имаме един батко на 6 годинки, който наесен ще е първокласник, така че ще се заформи интересна есен при нас.
Неприятните симптоми вече отшумяват, надявам се съвсем да изчезнат от следващата седмица... Тази седмица - 24.04. ми предстои да правя БХС и ФМ във МЦ "Фемина".

Пожелавам на всички ви много усмихнат и слънчев ден:) sun

# 590
Добро утро момичета.
kamiTG хората са много нетактични...И аз чух какви ли не реплики по повод на това,че сина ми бил още малък,били сме луди...А да не ти разказвам какво беше първия път когато забременях,мъжа ми беше на 20 години.Имаше доста шокирани погледи и коментари.Да не ти пука.
А това,че мъжа ти ще е до теб на раждането е прекрасно.Според мен трябва със закон да се задължат мъжете да присъстват Laughing да видят през какво минава жената за да даде живот.Така ми се иска и моя мъж да беше до мен когато раждах сина ми,определено имах нужда.
Аз изчезвам,че пералнята и печката ме зовът.   bouquet

# 591
  • София
Здравейте и от мен, след малко отивам да видя бебчо и много се вълнувам и радвам  Joy
Вампирче, аз съм на 35 г. от София. После ще пиша повече, че трябва да излитам след малко.

# 592
Здравейте, коремчета Simple Smile  Heart Eyes
Не се притеснявайте от коментарите на този и онзи, всеки ще разбере какво щастие е, щом чуе сърчице един ден (дай боже всекиму). Радвайте се на момента и не се ядосвайте Simple Smile Аз като знам какво ме чака като кажем на разширеното семейство (баба, дядо, леля и т.н.) имайки предвид, че с ММ сме от 6 месеца заедно и те още не го познават. Друг е въпросът и че още страдат за раздялата ми с бившия, в когото бяха меко казано влюбени направо  Joy...дупе да ми е яко, хаха  Mr. Green. Ама не ми дреме, който каквото иска да говори, аз по-щастлива в живота си не съм била Simple Smile
Абе да ви питам вас личат ли ви вече коремчетата? Мен направо ми е двойно, а все си мисля, че ми е рано още чак така да върви напред...скоро няма да има нужда да казвам на никой, че ще си личи, хаха  Party
Айде много усмихнат ден на всички и само положителни мисли и емоции Simple Smile Целувки! Hug

# 593
kamiTG тази твоя приятелка има нужда от лекар другия път може да я пратиш да се лекува .... ние с ММ гледаме в интернет клипове на раждащи по точно тои ги пуска и аз се заглеждам и когато извадят бебето го поглеждам очите му насълзени кой няма да се разчуства на такава гледка за това не виждам връзказа тук за секса от там излиза неговото дете все пак такива тъпи и ограничени хора  #2gunfire...аз по-принцип ще съм със секцио защото имам проблем с едното око и не ми позволяват нормално раждане но честно казано го предпочитам защото нямам хубави спомени от последното

# 594
Rony_Bs твоето е направо като роман мила Joy вашите няма къде да се дърпат още повече че това е твоя избор голямо момиче си бъдете много щастливи txtloves......и на мен коремчето ми е бая  големичко а по принцип хич нямам но аз бая си хапвам нито веднъж не съм повръщала и цял ден  в леглото нямам движение мисля че е нормално и все пак като чета другите мами качили 2-3-4 килца а не са на легловии режим аз съм качила 4 кг незнам колко е добре ще видим на края  Laughing

# 595
Момичета аз си снимах корема в Неделя  ,ама ми е на фотоапарата още и се чудя дали да ви покажа снимката че хич не е сполучлива , нз как се самоснима корем  Mr. Green трябва да накарам ММ да ме снима и тогава да я покажа , че да е по прилично. Иначе не ми личи , щото аз си имам постоянен като на бременна примерно в 4-5 месец  Mr. Green

# 596
КамиТГ с риск да засегна някого да си изкажа и аз мнението Thinking
Лично мъжа ми аз няма да го подложа на това при все че припадна само като видя малкия неизмит. Просто според мен, ако бяха устроени да понесат това щяха да раждат те. Не искам да засягам никого, но мисля, че ти трябва да преценииш най- добре , защото това е твоя мъж и ти го познаваш най- добре. Има мъже на които просто не им понася. В България лекарите го видяха мъжа ми как пребледня от една инжекция и не го пуснаха на раждането , защото нямали и екип за него. Това сериозно ти говоря.  Прецени сама и говори с него, дали иска. Моя съвет е да не го принуждаваш насилствено.

Мисля, че си е до човека и не съди приятелката си толкова остро- сигурно не е искала да те обиди , а да изкаже мнението си вероятно по малко нетактичен начин. И аз понякога реагирам така, но после се усещам, че те не осъзнават , колко важни теми са това за мен и че мога да се хвана за всяка дума.. Naughty
Дано не ме осъдите , защото просто изказвам мнение, което е различно от вашето  Peace
pepitta_84 За болките ми казаха, че е нормално дори и да са малко по-силни , пак било нормално.  Ама хайде да минават, че само плашат.  #Crazy
Kkaatteerriinnaa Хайде, че започна да ни липсваш  Hug Радвам се , че си дойде в редиците.

kembu Мерси за закуската!   bouquet
И аз съм от Пловдив и много ми липсва. Да си призная честно повече ми липсва градът , отколкото всичките ми приятели. Толкова го обичам милия ми роден град .  newsm51 Само като се сетя и ми става мило и искам цял ден да обикалям главната и да стоя на фонтаните...

# 597
 И аз официално днес се записах на жк,пуснаха ми изследвания,видяхме го и измерихме,всичко е добре само малко се притесних -измериха ми кръвното 130/80,което си е високо особено за мен.Обикновенно ми е 90/60 и сега се чудя,не бях пила и кафе,така че съвсем се отказвам от него,ще го меря три дни и ако се задържи доктора каза че ще взимаме мерки newsm78 Намалявам солта,пърженото и мазното,повече почивка и спокойствие Peace,друго не се сещам засега ,дано се нормализира само. Praynig

# 598
Ооо, аз наистина съм за роман...хаха 6 години преди това връзка...дойдох в Бургас да си карам шофьорските и 6 месеца по-късно...бъдещият татко ми е бившият инструктор...и си останах тук...хич не ми е скучно последната година, хаха Simple Smile Ама на либоф... txtloves newsm76 и то каква, хаха  Heart Eyes Странно нещо е живота и няма случайни неща поне в това се убедих Simple Smile  nuts

# 599
Около една бременност и раждане на дете винаги има един куп "доброжелатели" (близки и недотам), които те наставляват кое е правилно и кое не и как трябва да се постъпи във всяка ситуация - изследвания, начин на раждане, избор на болница и лекар, после кърмене, гледане, спане, режим, възпитание, т.н. Имам принцип да не се влияя от чуждото мнение и да не позволявам да се намесват в личните ми решения. Следвам собствената си логика и интуиция.

Не обръщайте внимание на многото съвети и размахвания с пръст и не влизайте в полемики, казвайте Да, да и си правете каквото прецените вие Wink

Общи условия

Активация на акаунт