На НОЕМВРИйското дете... вече всички чухме сърчице! Тема №4

• 21 073
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички, които си мързелуват като мен в къщи newsm44, а може би тайно от офиса си чатят newsm47.
Искам и аз да кликна на линка за facebook, но ако не ни е анонимна няма как да стане.Не съм казала на работа още, а с 200 човека персонал, си е абсолютен клюкарник newsm12
Моля, Vampiriana, ако ти си правила групата да дадеш малко разяснения, ако вляза, всичките ми познати, приятели и колеги ли ще виждат публикациите ми?Виждам, че има и други мамчета, които ги вълнува този въпрос newsm10

# 226
Тайна е групичката, аз не бях погледнала  Whistling
Момичетааа, гледам ви там и ви се радвам, колко е хубаво да можем и да се видим на някоя и друга снимчица Simple Smile

# 227
Темата ни е заключена/ май така беше/ а не тайна, защото докато беше такава никой не я намираше и Вампирчето и смени името и я заключи. Иначе мисля че публикациите се виждат само от членове на групата , другите не могат да виждат .Аме незнам със точност дали е така  newsm78
Според мен и там ще се активизираме , само малко време да мине и да не се притесняваме е някой ще ни шпионира .

# 228
  • Стара Загора
Здравейте на всички коремчета и от мен  Hug Досега съм чела ли чела , много сте писали , а напоследък гледам да съм на разходка и да върша задължения и малко рядко пиша . Не знам да се хваля ли да се оплача ли , но от началото нямам никакви тежки симптоми  като гадене , повръщане и т. н , единствено много ме болят гърдите и определено повечко ми тежат и малко ми е замотано на моменти . Но пък като си остана сама вкъщи и ми е едно такова ревливо . Иначе с ММ ходихме на хижа миналата седмица и повървях около 5 часа и малко се притеснявам да няма някакви проблеми , въпреки , че е хубаво да се движа , но това ми дойде малко в повече , още повече и след мускулната треска след това  Mr. Green А относно буденето вечер съм като по часовник като се ококоря и няма заспиване , да не говорим за ужасните кошмари , направо Стивън Кинг пасти да яде  Mr. Green Mr. Green Ох , отплеснах се откъм писане малко , но пък наваксах поне . Ще се радвам ако има и мами от Стара Загора да споделят мнение за лекари , аз ходя при д-р Велова от МЦ"Св. Анна" и съм доста доволна засега . Поздрави и прекрасен ден от мен  Hug  bouquet  bouquet newsm51

# 229
tanya_misha влез в групата без да се присъединяваш и виж дали се виждат публикациите. Ако не се виждат се присъедини  Simple Smile

# 230
Сори че пиша два поста един след друг , ако искате , мога да направя албум във снимка .бг и да давам паролата на лични и там всяка една да си сложи снимки, засега наши , след време с коремчетата , после бебоци и изобщо всичко което искаме да споделим, само тук в групата.
Ако сте съгласни мога да направя.

# 231
Пепита, звучи супер предложението ти, аз съм с две ръце за  Hug

# 232
  • София
pepitta_84 и аз съм ЗА.

Момичета, да не се преместите сега във фейсбук и да зарежете такива като мен, които нямат (и не искат да имат) регистрация там? Моля, моля... 

magikrasteva, да се обадиш ако идваш към Созопол. Аз съм там с малчо почти цяло лято (август само отиваме на планина, защото в Созопол става пренаселено и се дразня). Ще се радвам да се запознаем!  Simple Smile  А за заплатите... има и високи и ниски заплати. Зависи в каква област си и какво можеш да предложиш на работодателя. А и как можеш да се продадеш де... За една и съща работа един взима 1000, друг 1400 лева, при един и същ работодател. Поне аз знам много такива случаи. И понеже съм малко смотла в тази част (хваленето) и затова си реших проблема като работя за себе си. Може да е за по-малко, отколкото биха ми давали някъде, но пък свободата... няма такъв кеф!

# 233
Така албумчето е готово , за да не е празно аз си сложих моя снимка и от долу се написах коя съм , който иска да се добавя да ми пише на лични да давам потребителското име и паролата.
Ако никой не иска ще си го попълвам сама  Mr. Green

# 234
Да споделя и аз за килограмите, предразположена съм към напълняване и цял живот пазя диети, такъв апетии толкова храна както последните 2 месеца не съм виждала.. до ноември сгурно ще се търклям, чувствам се дебела, грозна, излязоха ми пъпки..отврятителна работа..

# 235
Да споделя и аз за килограмите, предразположена съм към напълняване и цял живот пазя диети, такъв апетии толкова храна както последните 2 месеца не съм виждала.. до ноември сгурно ще се търклям, чувствам се дебела, грозна, излязоха ми пъпки..отврятителна работа..
не снимки, ами ако може няма да излизам от нас Embarassed

# 236
Вампирче, жалко е че трябва да бягаме, но условията в тази страна ни принуждават. Аз също бих избягала, но няма как. Това което искам да ти пожелая е като се роди здраво и хубаво бебето, и като завършиш, да си намериш най-прекрасната работа, по възможност в страната, ако го позволят условията разбира се. Ако ли не поне в някой страна, където да се чувстваш прекрасно и  да отгледаш децата си спокойно, а те да имат най-безгрижното и прекрасно детство. Simple Smile
Оооооо newsm20 дай боже амин!!!   Hands Clap

# 237
Моля, Vampiriana, ако ти си правила групата да дадеш малко разяснения, ако вляза, всичките ми познати, приятели и колеги ли ще виждат публикациите ми?Виждам, че има и други мамчета, които ги вълнува този въпрос newsm10

Ами в настройките пише така Затворена
Всеки може да вижда групата и членовете ѝ, но публикациите се виждат само от участниците.
... На стената ви ще пише, че сте поканени от еди кой си в тази група. Но няма да се вижда, какво пише в нея.

Направих няколко човека Администратори там, за да имат достъп и те до настройките.

Сега... ако искате да я направим ТАЙНА, трябва да искате приятелство на някои от админите или моето и тогава ние да ви каним в групата  newsm78, защото няма да я виждате, ако сте отвън. Ако сте съгласни, веднага я правя тайна. Тайна
Само членовете виждат групата, кой е в нея и какво се публикува.

Е, събирайте се на съвет и казвайте, какво да правим Thinking

Сори че пиша два поста един след друг , ако искате , мога да направя албум във снимка .бг и да давам паролата на лични и там всяка една да си сложи снимки, засега наши , след време с коремчетата , после бебоци и изобщо всичко което искаме да споделим, само тук в групата.
Ако сте съгласни мога да направя.

Супер идея. Давай пароли мароли... Simple Smile

# 238
зравейте момичета,мале колко много сте изписали Hug Аз утре съм на БХС стискайте палци всичко да е наред  Praynig Ииииии да се похваля от 2-3 дни започнах да усещам бебчо направо е страхотно newsm44   newsm44 newsm44 явно въобще не му харесва когато съм легнала на дясната страна и ме побутва да сменя позата а аз когато искам да го почувствам лягам точно на нея страна.Добре дошли на всички нови мамчета и лека и безпроблемна бременност smile3525

# 239
Kiss_tinka, не вярвам да е чак толкова зле положението.Колко килограма си качила?Всъщност колко си в момента, че така се тревожиш?Аз като забременях и един апетит едно чудо, през 2-3ч бях зверски гладна и ако не хапна ми премаляваше, сутрин ако не хапна ми се гадеше.Абе лудница.И накрая, другата седмица влизам в 4-я а съм само 1кг отгоре.Явно бебето си изсмуква всички хранителни вещества и за това толкова бързо огладнявам.Хубаво би било и преди това да имах такъв ускорен метаболизъм Joy
pepitta_84 , качих си снимка в сайта и я надписах, но още е много бедно на мами Rolling Eyes
Gabriela Belberova, какво усещаш точно?Че сме почти в една и съща седмица.И аз на моменти усещам нещо, но си мисля, че се заблуждавам.Каката я усетих чак в 16-та седмица.

Общи условия

Активация на акаунт