СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 099
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Раздел Разпространение:

Всеки файл, разпространяван от Агенция Ню Импрес, НОСИ КЪСМЕТ И УСПЕХ САМО на кандидат-гимназиста, чийто родители или близки са го получили директно от Агенцията, и ОТНЕМА ОТ КЪСМЕТА И УСПЕХА НА КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТА, чийто родител или близък е решил да го "сподели" на принципа "с чужда пита, помен прави". Понеже сме наясно, че има хора, които не вярват на подобни твърдения, все пак чистосърдечно ви съветваме да не си играете с късмета на децата, защото вярата няма нищо общо при подобни обстоятелства.

Треперетеее, маг Светлина ви наблюдава! Mr. Green

# 211
  • 1st floor
 Shocked Shocked Shocked

Къде го прочете това?  Mr. Green

# 212
# 213
  • Варна
Абе какво ще драскаме?! Аз лично заклинания ще правя разни. Laughing

Пък после на кой се било метнало детето, дето рисува черепчета и пише ...заклинания върху задачките!!!  Mr. Green

В понеделник като му взема работата ще ти кажа дали му е подействало неговото заклинание върху задачката от 2ри модул. Joy

Злато,това ме разби. ShockedАз се бъзикам със заклинания,ама някои наистина явно ги прилагат. ooooh! hahaha

# 214
Мили мами, надниквам често в темата напоследък, че и аз съм със седмокласник, но някак си съм попретръпнала, защото и преди 2 години бях на пънгара. Отдавна не съм писала, защото си дадох почивка след като за каката още от шести клас следих кое как става. Нямам колебание какъв справочник да си купя, защото имам вече два на това издателство, което обсъждате и това, че са намалили цените днес много ме зарадва. Преглеждала съм и други, но излеждат като копи-пейст от нета.

Не разбирам какво толкова ви притеснява предупреждението, че кой каквото прави на себе си го прави. Хич ли не сте го чували! Миналата година тук пак някой пускаше линкове на сканирани страници от изданието и пак някой беше възмутен, че какво толкова било. Може от издателството са решили, че само сериозно предупреждение може да хване декиш. Аз понеже се интересувам и от други теми, съм съвсем сигурна, че написаното е вярно. Странно, че не го интерпретирам като заклинание - то е просто предупреждение - общовалидно, но за съжаление в тази страна хората нямат уважение към нищо. Но това си е за тяхна сметка и както се вижда... плащат си я.

# 215
Освен това е поднесено като закачка, според мен.
Къде ви е чувството за хумор предизпитно?  Grinning

# 216
  • София
Аз познавам един от авторите на "Импрес" и това е дама, която много уважавам. Тя  мина седмокласната тръпка преди няколко години и след това направиха справочника. За мен той е най-добрият, всичко е обяснено нормално, подробно, така, както би го обяснила една майка. Да, миналата година имаше такива сканирани страници. Издателството само за себе си има право.
Не считам тези "заклинания" за проклетия Simple Smile

# 217
Мен ми стана смешно от това пък:
Бонус за абонатите
    натрупаните честоти за най-желаните гимназии в София, Пловдив, Варна за последните три години
    (файлът ще бъде разпространен в началото на юни, тъй като числата там са твърде стресиращи, за да бъдат от полза преди изпитите)

Laughing
Шегуват се разбира се, но много хора са суеверни. Това, като в онези писма - разпрати го на 100 човека иначе ще ти се случи нещо лошо. Знаеш, че не е вярно, но го препращаш на всичките си контакти Laughing

Перископ, готина лентичка Peace
Къде сте се прицелили?

# 218
  • София и там където не се пуши
Аз не мога да разбера до ден днешен, за какво му е човек справочник  newsm78

# 219
  • София
Аз не мога да разбера до ден днешен, за какво му е човек справочник  newsm78
Дороти, има много родители, за които седми клас е първо преживяване. Там все пак са обяснени правилата, указано е учебното съдържание на изпитите, критериите, начина на оценяване, балообразуването, балът от миналата учебна година. Всичката тази информация е компактна. Едно е, да я прочетеш на няколко страници, друго е да се ровиш в Интернет.

# 220
Дороти-да чете,да размишлява,да се успокоява Hug

# 221
Мен ми стана смешно от това пък:
Бонус за абонатите
    натрупаните честоти за най-желаните гимназии в София, Пловдив, Варна за последните три години
    (файлът ще бъде разпространен в началото на юни, тъй като числата там са твърде стресиращи, за да бъдат от полза преди изпитите)

Laughing
Шегуват се разбира се, но много хора са суеверни. Това, като в онези писма - разпрати го на 100 човека иначе ще ти се случи нещо лошо. Знаеш, че не е вярно, но го препращаш на всичките си контакти Laughing

Перископ, готина лентичка Peace
Къде сте се прицелили?

Натрупаните честоти ги видях в миналогодишния наръчник и наистина малко потръпнах, но чак пък стресиращи newsm78 .. знам ли? Мен не ме вълнуват много, защото синът ми е по-артистична натура и си мечтае за "Христо Ботев" с архитектура, а честотите са за езиковите гимназии... или поне така си мисля.

# 222
  • София
Мен не ме вълнуват много, защото синът ми е по-артистична натура и си мечтае за "Христо Ботев" с архитектура, а честите са за езиковите гимназии... или поне таза си мисля.
Колега, а:) Аз преди 100 години завърших "Христо Ботев", специалност "Строителство и Архитектура". Това е и училището, в което започнах учителската си професия. Сори, че се размечетах, но много си го обичам  Simple Smile
Не е заради емоциите, но то остана и се запази като една от най-добрите професионални гимназии.

# 223
Колега, а:) Аз преди 100 години завърших "Христо Ботев", специалност "Строителство и Архитектура". Това е и училището, в което започнах учителската си професия. Сори, че се размечетах, но много си го обичам  Simple Smile
Не е заради емоциите, но то остана и се запази като една от най-добрите професионални гимназии.
ganis, благодаря ти за хубавите думи! На детето му е такъв мерак "Христо Ботев", а напоследък все на всезнайковци попадам, които тръгват да ми говорят, че техникумите не били каквото едно време. Мен ме радва това, че детето ми знае къде иска и се старае, за да успее, а нЕ'kви каки си мислят, че правят добро като докладват какво било и какво не било. Гледам да не обръщам внимание, ама май почвам да се бъгвам и аз, защото трудно премълчавам словесните изяви на емоционална инфантилност, която точно поради подсъзнателната си самооценка, решава, че като смачка чуждата мечта, ще изглежда по-велика. Аз вярвам, че единственото, което родителите можем в този момент е да подкрепяме децата в мечтите им, защото ако не го правим ние, няма как да очакваме другите да ги подкрепят.

# 224
Момичета, изоставате! Второкласниците вече коментират PISA. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт