СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 934
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
# 436
аз имам един миналогодишен справочник - дали ще ми върши работа? Освен статистиките има ли други промени, освен часа на изпита?

# 437
  • София
аз имам един миналогодишен справочник - дали ще ми върши работа? Освен статистиките има ли други промени, освен часа на изпита?
Не и по отношение на форматите за БЕЛ и МАТ.

# 438
Къде беше справочника на Ню  импрес?Някой ще даде ли линк?
Иначе и аз знач, че ако се класираш на 1-во кл. по 1-во желание , ако не се запишеш там, не ти се пази място, а от там насетне  Rolling Eyes
Че, ако сте приети по ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ на ПЪРВО КЛАСИРАНЕ, няма как да се класирате на друго място.
това е така, исках да кажа, че не знам със сигурност какво става след 1-во класиране, ако не дай боже Mr. Green не си класиран.На 2-ро класиране чакаш ли пак за 1-во желание или  newsm78

# 439
  • Варна
Още едно доказателство за "сдухването" на детето ми.
Гледа предаване по НГ за австралийските змии.И казват "тази змия е най-красивата и най-смъртоносната" и той извиква "о,оксиморон"  Joy

Шони,на 2ро отиват, ако искат  тези,които на 1во не са приети на 1во желание(нали то е най-желаното)

# 440
  • България, София
И аз се колебая дали се разделя с 10 лв.  Simple Smile при положение, че отдавна имам миналогодишните числа. Разсъжденията, насоките и подводните камъни, с които лично за мен е ценен този справочник са еднакви. Дали да не си остана с миналогодишния. Мисля, че истерията ще надделее  Joy

# 441
Гледа предаване по НГ за австралийските змии.И казват "тази змия е най-красивата и най-смъртоносната" и той извиква "о,оксиморон"  Joy
Трябва да си доволна. Моят би възкликнал : " Я! Мама!"  Grinning

# 442
Къде беше справочника на Ню  импрес?Някой ще даде ли линк?
Иначе и аз знач, че ако се класираш на 1-во кл. по 1-во желание , ако не се запишеш там, не ти се пази място, а от там насетне  Rolling Eyes
Че, ако сте приети по ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ на ПЪРВО КЛАСИРАНЕ, няма как да се класирате на друго място.
това е така, исках да кажа, че не знам със сигурност какво става след 1-во класиране, ако не дай боже Mr. Green не си класиран.На 2-ро класиране чакаш ли пак за 1-во желание или  newsm78

Ами то ако наистина не дай си боже не си изобщо класиран на първо, значи доста не ти стига не само до първото желание, ами не ти стига и за последното. Ама чакаш, то няма какво друго да прави човек, тогава щом не е чел навреме.

и аз ги позачетох справочниците, но моля да ми обясните какво е "свитък с теста за НВО" и 'свитък за втори модул' ...

gold__ Ти един ли имаш или няколко? Нещо се обърках, а исках да ти кажа, че имам от три години назад, последните две са вече писах, да не правя пак реклама, днес си получих новия и го превъртях по диагонал, но това, което ми се наби бе с черни букви - броят на децата, които остават извън класация. Не съм сравнявала числата, но сякаш има увеличение.

И мисля, че в часа на изпита изобщо няма промяна, наистина се обърках какво си писала, gold__ ?

# 443
 Перископ, имам един от м.г - цял и извадки от няколко други и един от т.г
и ако не съм се объркала тотално хич нямаше да питам и пиша тука. Та ще се самоцитирам:
и аз ги позачетох справочниците, но моля да ми обясните какво е "свитък с теста за НВО" и 'свитък за втори модул' newsm78 Първото, предполагам, че са трите листа, на които е отпечатан самия тест, а второто ? -листите за чернова ли ще да са този 'свитък'

# 444
Перископ, имам един от м.г - цял и извадки от няколко други и един от т.г
и ако не съм се объркала тотално хич нямаше да питам и пиша тука. Та ще се самоцитирам:
и аз ги позачетох справочниците, но моля да ми обясните какво е "свитък с теста за НВО" и 'свитък за втори модул' newsm78 Първото, предполагам, че са трите листа, на които е отпечатан самия тест, а второто ? -листите за чернова ли ще да са този 'свитък'
Питах дъщеря ми - свитъкът за втория модул не е черновата, а листата на които се пише пререзказа по бел и задачите за разписване по мат - втория модул. Свитъкът за първия модул е ясно, че са тестовете, които ги има и на сайта на министерството.

Може ли да попитам за извадките от другите? Нещо интересно?

# 445
А детето от къде знае?
На нашите нищо такова не им е обяснявано!
И неможе ли да кажат 'листите за белова', ами ми затормозяват малкото мозъче с такива сложни интерпретации - идентификационна карта - листче, на което детето написва имената си, така ли?

# 446
А детето от къде знае?

Детето е вряло и кипяло!  Joy Дъщеря ми е девети клас и преди две години се явява на тези изпити! Сега съм тук заради сина ми, седмокласник  bowuu

# 447
Е, ти си гърмян заек!

Много сложно ми прозвучаха обясненията за индентификациите, пликовете и свитъците - а сигурно е адски просто.

# 448
Е, ти си гърмян заек!

Много сложно ми прозвучаха обясненията за индентификациите, пликовете и свитъците - а сигурно е адски просто.

Не е сложно, ако не можеш да си го представиш просто вземи три различни по големина пликове. Спомням си на дъщеря ми последните дни преди тестовете класната им показа кое как следва и не се е налагало вкъщи да тренираме и това hahaha А иначе за другите термини, еми нещата се наричат по някакъв начин, това че аз и ти не използваме тези думи, може би е защото и в живота си не се срещаме с такива бланки и подобни, ама то във всяка област си има специфични думи, които на външните изглеждат странно, смешно...

# 449
О, аз се срещам с много 'бланки' и формуляри, но със свитъци не бях - все пак всеки свитък е от нещо - не  съществува сам по себе си.

Дано и на нашите да им покаже някой.

Не открих до сега решение на проблема, който една съфорумка описа преди няколко страници - ако не остане време за преписване от черновата на беловата как би трябвало да се процедира - не по принцип, а по инструкция - биха ли проверили проверяващите черновата?

Общи условия

Активация на акаунт