СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 109
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • my own world....
Вече 2-3ма споменавате, че си драскате в табличка - какво драскате, ако не е тайна  Laughing и в коя табличка.
Пале, има някаква конспирация с драскане, в която явно не сме участвали Thinking

# 196
Вече 2-3ма споменавате, че си драскате в табличка - какво драскате, ако не е тайна  Laughing и в коя табличка.
Пале, има някаква конспирация с драскане, в която явно не сме участвали Thinking

newsm78 newsm78 newsm78

Идея нямам къде драскат. Mr. Green

На мен една статистика ми трябва да си сваля от нета и само гледам, мисля и се терзая... Simple Smile

Айде кажете къде драскате, че и ние да се включим. Hug

# 197

Ами какво Laughing, първо ги класирам. След излизане на резултатите, записвам нашия бал до табличката на съответното училище (той нали е различен за ЕГ, СМГ, НГДЕК и НПМГ). След излизане на статистиката се започват сметки-плетки колко са пред нас, колко са след нас и какъв ни е шансът...  Laughing Занимавки с цел изтърпяване на чакането, така да се каже  Sunglasses

# 198
Че кой, ако не Химикал, да драска?  Joy

# 199
Че кой, ако не Химикал, да драска?  Joy

Laughing Laughing Laughing

# 200
А аз хабя нерви по време на подготовката. До деня на изпита.

На големия видях какви задачи са се паднали ...преди седмица, когато ги решаваше брат му. И преразказа за Вида прочетох, когато го четох за да го направи малкия. Wink

Сметки и други аритметики не ми се наложи да правя. Но и да беше, щях да подредя желанията по реда, който иска младежа.

# 201
рано е за драскане, мисля аз

# 202
  • 1st floor
И аз искам да драскам, само не разбрах кой е най-добрият справочник за драскане!  Mr. Green Тъй де, задачи не решавах, поне по таблиците да се разпиша!  Mr. Green

# 203
На мойта дъщеря утре във Веди ще им раздават някакъв справочник.  А другата седмица ще има родителска среща ,за да ни обясняват всичко,свързано с изпитите.
И от училище казаха,че ще има такава,но още не се знае кога.
Как мисилите ,заради намалените бройки ,ще бъде ли по-труден изпита тази година? Нашето желание е за втора английска,но дали ще ни огрее? Thinking
НеПоКоРнА, и аз съм като теб! Wink

# 204
  • Майничка
Да ви разсмея с малко ученическо творчество, но осмокласно:

Рецепта за домати с шунка:
продукти - доматено ПЮРЕ, шунка, масло, хляб
Режем доматите и шунката, след това запържваме КОТЛОНА и добавяме масло. Слагаме доматите и шунката В КОТЛОНА, след 10 мин. ястието е готово. Сервираме в чиния и добавяме хляб.

# 205
добре, че не сервираме в КОТЛОНА Simple Smile

# 206
  • Варна
Абе какво ще драскаме?! Аз лично заклинания ще правя разни. Laughing
Обаче ме радва темата мен много,една такава весела,задружна,спокойна(пупу) Heart Eyes

# 207
  • I want it all and I want it now.
И аз чакам да се изкажете за хартиеният справочник  Wink

Ще драскам и ако трябва и заклинания ще правя  Joy
Приятна вечер. Peace

# 208
  • 1st floor
Абе какво ще драскаме?! Аз лично заклинания ще правя разни. Laughing

Пък после на кой се било метнало детето, дето рисува черепчета и пише ...заклинания върху задачките!!!  Mr. Green

Ако намериш работещо заклинание, хвърли на ЛС!!!  Mr. Green Имаме нужда!!!

# 209
като казвате заклинания, видяхте ли тези на Ню импрес?
МНого гадно!

Общи условия

Активация на акаунт