СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 934
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На първо място сме на Великденското по математика  Simple Smile

Изфуквам се с половин уста, защото точките не са много за хвалене  Embarassed
Чак днес изкараха резултатите нашите, в много градове бяха готови още в неделя  Peace

Браво!  Hug

# 481
Ганис, не е много браво  Confused Радвам се, разбира се, но 90 и няколко точки както спомена някой тук за нас са мираж   Laughing

# 482
  • София
Хайде сега пък, и ти, малко му били точките! Някой пита ли ги световните шампиони с колко гола са взели титлата? не, нали! И един на нула да е било, пак са шампиони!

# 483
Хайде сега пък, и ти, малко му били точките! Някой пита ли ги световните шампиони с колко гола са взели титлата? не, нали! И един на нула да е било, пак са шампиони!

Скица  Laughing, така си е, между другото гледах и другите градове, рядко са деца с над 90 точки и рязко после падат към 6о-70.

Защо са толкова много задачите  newsm78

# 484
  • София
Не знам, но според мен идеята на такива състезания (както на Кенгуруто) е, не да се решат всички задачи, а възможно най-голям брой.

# 485
  • Варна
Браво голямо за Никол! Peace
И майка и да не е максималистка ако обича,все пак девойката не е  в МГ или в специализирана паралелка ,нали?!А я си представи да беше. Wink

# 486
На първо място сме на Великденското по математика  Simple Smile

Изфуквам се с половин уста, защото точките не са много за хвалене  Embarassed
Чак днес изкараха резултатите нашите, в много градове бяха готови още в неделя  Peace

не са важни точките, а мястото-къде е детето спрямо другите деца.
За нея ще добре да придобие самочувствие!

# 487
  • Бургас
Браво на Никол!  bouquet
на мама ще и дърпаме ушите Heart Eyes.Това,което казваш тук,не го казвай на душицата.те милите и без това вече са изморени и уплашени от идващия изпит.

# 488
Браво на детето - ако в цялата страна задачите са едни и същи, аз днес в обедната почивка правих втория модул, и задачата от движение много ме измъчи. Пък последното подусловие на геометричната така и не го направих. Никак не ми се видя  лесен, а и в нашия град на фона на малкото участници резултатите не бяха блестящи. Така, че- браво още веднъж!

# 489
Браво на Никол! Ей така се трупа увереност и самочувствие. Дано и май месец е така!
Ние така е не стигнахме до това състезание, тази година директорът не разреши да закъсняваме.Но пък се изцъкли, като разбра, че Бургас го направиха на следващия ден, със същите задачи. Мислено- недомислено.Горките деца, които са си решавали честно задачите.Ами те нали се обсъждаха от 12.00 часа в събота и бяха към 16.00 часа качени всички задачи и отговори.
G.D. не зная кой клас визираш за ВМС, но в 7 клас има макс  100 т. и май е единствен в Бг.

# 490
  • I want it all and I want it now.
Браво на Никол   bouquet

# 491
Да, и аз видях стоте точки. Но въпреки това задачите ми се виждат малко.... труднички.

# 492
  • София
Да, и аз видях стоте точки. Но въпреки това задачите ми се виждат малко.... труднички.
Все пак е ВМС:) Логично е, да са по-сложни Wink

# 493
  • Вече на светло в София

Скица  Laughing, така си е, между другото гледах и другите градове, рядко са деца с над 90 точки и рязко после падат към 6о-70.

Защо са толкова много задачите  newsm78
Браво на детеце, радвай се маме Peace
Къде са резултатите от другите градове?от Кюстендил?

# 494
Къде са резултатите от другите градове?от Кюстендил?
Дадох ти линк в Турнирите. Седми клас не са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт