СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 887
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета,

вчера беше нашата РС, под формата на консултация с всеки учител. Аз реших да отида сутринта само при 3 учители и да избегна опашките следобед. И добре постъпих. За външнто оценяване изобщо не съм питала, няма нужда да ис вдигам кръвното.

И тук да се похваля, допуснати сме на трети и последен кръг в Англо-американското училище за пълна стипендия. Девойката е една от шестте допуснати деца!  bowuu

Скрит текст:
Изпита беше сериозен - есета, граматика, математика и работа по казус на английски. Изкарала е впечатляващи точки!

Много, ама много се гордея с нея! Стискайте ни палци на 10 май!
Дано![/b] Praynig
Браво на детенце   bouquet Това е едно страхотно училище и наистина и пожелавам успех и щастлив край на финала Simple Smile

# 541
  • София
мисля, че в случая късметът е подпрян със сериозно количество качества на детето, труд и мечти.
Мен лично това ме вдъхновява много повече от конкретния резултат от конкурса. Стискам палци, разбира се, но не просто детето да постигне желанието си за ААУ, а да продължи да се развива със същия устрем като досега!
[/quote]
Абсолютно вярно! Аз под късмет имах предвид, че в дадената година са решили да отпуснат стипендии, а за АК също последната ми информация беше, че не се отпускат стипендии вече. Явно не е така Peace Успех на детето на интервюто!

# 542
Имам следния малко тъпичък въпрос - при редене на желанията може ли да се смесват училищата - пр. немска паралелка - от едно училище, после - немска от друго, след нея - английска от първото и т.н.?

# 543
  • София
Имам следния малко тъпичък въпрос - при редене на желанията може ли да се смесват училищата - пр. немска паралелка - от едно училище, после - немска от друго, след нея - английска от първото и т.н.?
Да.

# 544
Да -може да се смесват желанията.
В заявленията се записват желанията с кодове и думи.Различните паралелки са с различни кодове и се записват според предпочитанията.

# 545
Има резултати по БЕЛ от пробния в СМГ.
може ли линк  намирам само от февруари

Аз ги виждам, но не мога да ги отворя Rolling Eyes

# 546
Има резултати по БЕЛ от пробния в СМГ.
може ли линк  намирам само от февруари
http://smg-bg.info/images/Rezultati_Proben_7_klas_BEL_14_04_2013.pdf

# 547
  • Вече на светло в София
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/piz_7kl_2013/otg … 3_bel_210413.html
резултатите от Регалия БЕЛ

# 548
  • София
Огромно браво за дъщеричката на мамабама и успех на последното изпитание! smile3501Стискаме палци и за историчката на Лейди А. thumbsup
Издателство Персей - Цялостна подготовка по БЕЛ - автори Пламен Тотев и Миглена Севдалинова.
Издателство Просвета - Текуща подготовка по математика ВО и приемни изпити - автири Боянка Савова, Мариана Тодорова и Веселин Златилов
За помагалото на Просвета седмокласничката ми обърна внимание, че тестовете са по стария формат, който беше преди 2 г. Не че няма полза де, задачите са си задачи, просто ако някой търси задачи точно по сегашния формат, да има предвид.

# 549
Лично мнение-към момента мисля,че е удачно да се рашават обобщителни тестове по новия образец.
Един вид да се отработват не само знания,но  и техника.

# 550
  • София
нашите резултати от ПИ в СМГ - 5,536 БЕЛ и 85 т. Мат.
лек напредък по БЕЛ и спад по Мат. Sad

# 551
  • София
Огромно браво за дъщеричката на мамабама и успех на последното изпитание! smile3501Стискаме палци и за историчката на Лейди А. thumbsup
Издателство Персей - Цялостна подготовка по БЕЛ - автори Пламен Тотев и Миглена Севдалинова.
Издателство Просвета - Текуща подготовка по математика ВО и приемни изпити - автири Боянка Савова, Мариана Тодорова и Веселин Златилов
За помагалото на Просвета седмокласничката ми обърна внимание, че тестовете са по стария формат, който беше преди 2 г. Не че няма полза де, задачите са си задачи, просто ако някой търси задачи точно по сегашния формат, да има предвид.

На Просвета явно имате старото. Peace Ето това;
http://www.bookpoint.bg/files/mf/books/52063_pic_m.jpg

Тазгодишното издание  от същите автори е по новия формат с 20 задачи от 1 модул и с още 4 във втори и изглежда така:
http://www.bookpoint.bg/files/mf/books/66911_pic_m.jpg

Единствения  тип задачи, който не виждам застъпен  в  сборника,  е този с табличката, в която децата свързват   еквивалентни  уравнения, еквивалентни неравенства  или  многочлени , съответно разложени и в нормален вид, тоест тези задачи,   при които на буква се търси съответствието с  цифра.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 19:14 от пенсионирана русалка

# 552
  • Майничка
Честито на девойката на mamabama и стискам палци за пълна стипендия! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Пловдивчанки, някой знае ли от колко часа утре е ПИ по математика в "Софроний Врачански"?

# 553
  • София
Това не е така. Аз изрично подчертах, че помагалото, което купих е издадено 2013 год. МОже и да е имало старо издание,но това, което пуснах и като визия, е от 2013 год. и е по новия формат.

# 554
Честито на девойката на mamabama и стискам палци за пълна стипендия! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Пловдивчанки, някой знае ли от колко часа утре е ПИ по математика в "Софроний Врачански"?

Ние сме на пробен в ОМГ от 9.00ч

Общи условия

Активация на акаунт