АПРИЛчета засмени, вече са в родени - тема 1

• 32 352
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Похвалвам се - успяхме да направим 4 часа разходка в Борисова между капките!
То пък и един дъжд...

# 676
А семена от копър в София от къде се купуват? 
Нямам си и на идея аз получих от една баба ,така доста около една чаша и не ми е трябвало да купувам ,незнам  newsm78
в аптеките има.

# 677
за колики само гуш и пия един път на ден чай от копърови семена, но май коликите понамаляват, корема не му къркори на дреб вече, не ака след всяко кърмене. да се свива мааксимум 5 мин на ден, нощта не се гърчи от колики,  newsm78 не знам, дано са отминали.
аз кърмих 2г3м, а цикълът ми дойде на 40тия ден или 46тия и си беше редовен до втората бременност Wink
така че е различно, наистина.
важно е да не пропуснеш прегледа при аг

# 678
............
аз кърмих 2г3м, а цикълът ми дойде на 40тия ден или 46тия и си беше редовен до втората бременност Wink

Моят още го няма, но и още се чистя. Докторката ми каза, че при секцио изчистването може да продължи до 50-60 дни след раждането.

Аз искам да питам мацките със секцио дали носят малчуганите в слинг или кенгуру и дали имат проблем по време и след носенето?...Имам предвид болки в областта на операцията. Имам кенгуру, ще ми се да го използвам, но не смея заради операцията, а и малкия вече е почти 6 кила.

# 679
............

Моят още го няма, но и още се чистя. Докторката ми каза, че при секцио изчистването може да продължи до 50-60 дни след раждането.

Аз искам да питам мацките със секцио дали носят малчуганите в слинг или кенгуру и дали имат проблем по време и след носенето?...Имам предвид болки в областта на операцията. Имам кенгуру, ще ми се да го използвам, но не смея заради операцията, а и малкия вече е почти 6 кила.
То като го носиш на ръце мисля че е същото...аз нямам проблем с носенето,операцията единствено където ми е твърдо на мястото иначе друго не усещам  Whistling

# 680
  • Пловдив
Аз малката си я нося в слинга от 6тия ден - не чувствам никакъв дискомфорт.
Месец след операцията вече вдигах и баткото, а сега вече си го гушкам и разнасям, както преди да забременея Heart Eyes

...И аз с въпрос... Беба малко след като направи месец, започна да пълни памперса веднъж на ден и така беше около 2 седмици. От горе-долу две седмици, обаче, пак започна да се изхожда по 4-5 пъти на ден newsm78
От опита ми с баткото не мога да си направя изводите, защото той разреди постепенно изхожданията и около втория си месец пълнеше памперс веднъж на 5-6 дни newsm78

# 681
  • София
............

Не ползвам слин или кенгуру, НО на ръце си я нося. Но си имам проблем като поседя повече права или наведена след това ми е АД....много започва да ме боли целият гръб и кръста. Направо ужас. А онзи ден като се събудих ме болеше целият гръб направо не можех да повярвам, че ме боли при положение че съм спала.
Но явно е така след секцио.
Иначе нямам проблем с вдигане, сваляне...хахахах тъй като всеки ден от 4 до 1 етаж си свалям количката по стълбите тъй като сме в кооперация и нямаме асансьор...и бая добре се раздвижвам.

# 682
  • Калифорния
Няма как болките в гърба да са от секциото. Най вероятно е от преумора на гръбначните мускули, а ако не се оправя, може някоя хернийка да си си докарала. Аз съм със секцио и два пъти съм оперирала дискова херния. Двете болки са съвсем различни  Peace. От секциото ме болеше в началото корема, като контракция. Сега само малко ме боли белега като го пипам.

# 683
Здравейте! бебчовците растат... Crazy

Ние днес бяхме на консултация. малчо е наддал 1100гр. и е пораснал с 3 см.
обаче питах док за зеленото ни ако, вече е отровно зелено и много рядко. тя каза,  че нямало проблем, изчиствал се след коликите, че съм му давал анасон и инфакол.
Ама мен симе притеснява, доста е воднисто и зелено. Вече 2 седмици.

Биха ни 2 ваксини и опищяхме всичко.  Peace

Имаме сополи, на дълбоко и не мога да му ги махна, капя разтвор, смуча с помпата, ама те не се дават.  #Crazy

Докторката каза, че на ортопед имало време, до 4-ти месец. по нататък щяла да ни изпрати.

На мен лохиите ми спряха на 50-тия ден някъде. Обаче още не съм била на доктор.  Embarassed Rolling Eyes Ще отида тази седмица вече.

Мами днес имам изпит по химия, стискайте палци.  ooooh! ooooh!

# 684
Стискам, Шаварче, и аз съм в сесия  Crazy
На мен ми спряха на 20ия ден, ама чак днес се наканих да ида да ме погледнат.
След малко тръгваме с бебо да го покажа на докторката, дето 9 месеца се грижи за него  Grinning

# 685
момичета да ви питам,кога се слагат бебоците на възглавница,моите спят още без newsm78

# 686
sweet_maniche, според мен не е притеснително, ако са с нормална консистенция, няма кръв и слуз Peace Може да си хапва повече детето Wink

Шаварче, аз бих се консултирала с гастроентеролог.

kamito24, с баткото ортопеда каза, че се слага възглавница, когато започне бебето само да се обръща да спи по корем Peace

Нашият батко пак е болен Confused Вече започвам да се съмнявам във "вълшебните" качества на кърмата Rolling Eyes

# 687
  • Пловдив
Абсолютно нормални са си - златни, както казва баща и Mr. Green

За възглавницата - баткото спеше без до към година и нещо, после му сложихме една съвсем нисичка и сега си спинка на нея Grinning

Шаварче, настоявай за направление за ортопед Peace Прегледа се прави след първия месец, а втория е след 4тия Peace
така, ако не дай си Боже има някакъв проблем, ще се хване навреме и ще се предотвратят доста усложнения

# 688
Шаварче, как мина изпита?
Ео, и за теб стиснати палчета.
Мъниче, дреб така тия 2 дни по 1 път се изака яко, днес се изачка дотук 4 пъти яко. нормално златно.
така че за мен е нормално, отдавам го на моята храна повече да ти кажа.
слинг или кенгуру е по-удобно, че 2те ръце са свободни  Peace

MadMama, опитай как сте с кенгуруто, как се чустваш и според това го използвай сега или по-късно.

възглавница сложих към 6ти месец, когато бебо може само да се завърти както е писано по-горе  Peace
но е от малките детски и дебела 1.5 см в покой.
малката и сега спи с 3 такива наредени на леглото й и си ги премята както иска. има дебели, но не спи на тях, те са за украса и да ги мятка по земята да седи на тях или да реди играчки.

п.п. цикълът ми дойде днес, 40тия ден пак е.
наистина си е различно при всяка жена де.

# 689
Аз нямам цикъл още, 45 ден.
Доволна съм от прегледа, всичко ми е наред, каза, че ако искам и на челна стойка мога да си заставам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт