АПРИЛчета засмени, вече са в родени - тема 1

• 31 984
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
 Peace да се запиша, че съвсем му изтървах края  Rolling Eyes

# 691
Да се разпиша и аз, че последните дни нямам много време за компа, ако сме в къщи чистя, иначе сме на вън до късно / 21.00 ч/, после вечеря, къпане и в леглото.
Цикълът още не ми е дошъл, с баткото се случи август месец.
Нямам никакви оплаквания след второто секцио, чувствам се чудесно, нося си куклата, вдигам тежко. Бях на профилактичен преглед, всичко е ок. Забравих тогава да попитам док, дали мога да използвам вече вибриращият колан за корема, имам такъв, за да смъкна по-бързо паласките Laughing
От вчера съм на 90 дневната диета, която е съвместима с кърменето.
Какво още newsm78мисля, че не сме преборили бактерията в носа, още и хърка нослето, ще трябва да звъня на лекаря, за съжаление нашият е отпуска, заместниците му ще коментират проблема. newsm78
 newsm78
Изчезвам, надявам се към 11.00 да отидем към парка.
Питах преди, никой не даде съвет, много са ми напукани устните, за първи път ми се случва, започнах да пия витамини, но няма ефект.......

# 692
Ехо, момичета, на 30 или на 40 градуса перете дрехите на бебоците?
Аз до сега ги перях на 30, но днес реших на 40 да ги пусна, че имаше напишкани  Mr. Green

Послепис: Гади ми се от безсъние. Тази нощ сменяхме пампи в 00:00, после се събуди бебка в 2 и заспиването беше трудно. Тъкмо се успокои и в 4 пак се събуди. Пихме чай, чаках я мнооого време да се оригне. Слагам я аз в легълцето и след малко се събуди за ранната закуска  Mr. Green Дано не й става навик.  Simple Smile

# 693
Не знам, мъжът ми е казал някаква програма, на нея ги пускам. Rolling Eyes Ако си разбирах пералнята, бих прала всичко на 30, напишкано, наакано, без значение. По-екологично е Simple Smile

# 694
  • Пловдив
ani27, точно и аз за вибриращия колан забравих да питам Embarassed Embarassed Embarassed Сега му се чудя още, но предполагам, че съвсем скоро ще влезе в употреба hahaha
За напуканите устни - кремчето за зърна върши чудеса Mr. Green (моят е Лансинох)

presley, аз пера на 40 детското, след това гладя с ударна пара Peace

Ох, трябва да чета за изпити, но нещо хич нямам желание Embarassed

# 695
ani27
За напуканите устни - кремчето за зърна върши чудеса Mr. Green (моят е Лансинох)
Напълно подкрепям, даже и на бебето мажа с него, ако има напукани устни от мехурите от сучене.
И неговото носле пак хърка, осцилококцинум, еуфорбиум и проспан му изписаха, засега няма хрипове, дано не стигаме пак до АБ. Praynig

# 696
kali_k, дано не е нищо сериозно! Hug

След 10 дневен курс с бактробан, нослето на Сашката още хърка. Секретите поне станаха бели, а не са жълти. Педиатърката изписа сироп гастротус и каза, че това хъркане може да е от повръщането. Това от нас..

# 697
Здравейте!
Изпита не го взех, но в понеделник и вторник имам още. Сесията тече с пълна пара.  Praynig
Каквото остане за есен и това е, няма да се притеснявам, за да не прехвърлям емоции на детето.

Цикълът и на мен не ми е дошъл.
Личен въпрос.
Скрит текст:
Гушкате  ли се вече под завивките с любимото.  luvbed

Ani 27 Цяла зима съм с напукани устни, че много ги облизвам, в къщи слага тампон със зехтин. Вечер като легна ги мажа обилно с разни балсами.
Я кажи за това хъркане в носа. Нашият също е постоянно със сополи, ама може и да не са толкова леки. Белички и прозрачни са. Доки погледна вчера гърлото и нямаше проблеми уж.

Днес цял ден акаме златисто жълто. Рязка промяна.  newsm78 Не знам на какво се дължи, нищо не съм променила.   Thinking Thinking

# 698
presley, и аз пера на 30 град. бебешките гладих само 2 седмици за дезинфекция.
сега само което е за гладене.  Peace
наши дрехи гладя повече. мм е командировка още, та сега спестявам това Mr. Green

ani,, би ли споделила диетата, линк, ако има или подробности?
аз сега нали съм с 2те деца сама и няма как да ида да плувам или джогинг.
та на първо време - от храната. благодаря

# 699
Гушкаме се, ама само се гушкаме, аз като надуша възглавницата и откъртвам. Иначе желание ми се намиеа, ама сили - хич Crazy

# 700
Здравейте.Ние сме добре,Маринчо спи денем доста добре-хапваме доста мл.мляко.вечер поревава,но мисля,че не еот колики,а повече му се спи Winkи се дере около 10-15 мин.За носене-аз живея на 4 ет. нямаме асансьор-оставям количката в мазето-нося като вол нагоре-надолу-нищо ми няма.Във вторник сме на ваксинка и да видим колко е пораснал младежа  bouquet

# 701
Мами здравейте и от нас. Ние сме добре, само ни мъчат и нас колики. Исках да попитам кърмещите майки дали бебетата ви спазват нощните паузи? Моето бебе иска да яде през 2 часа и това е. Няма ден няма нощ. Чудех се дали това е проблем?
На всички ви пожелавам хубав, пълен с усмивки и прекрасни емоции ден!  Hug

# 702
...............
Послепис: Гади ми се от безсъние. Тази нощ сменяхме пампи в 00:00, после се събуди бебка в 2 и заспиването беше трудно. Тъкмо се успокои и в 4 пак се събуди. Пихме чай, чаках я мнооого време да се оригне. Слагам я аз в легълцето и след малко се събуди за ранната закуска  Mr. Green Дано не й става навик.  Simple Smile

Ние сме така всяка нощ. Само дето заспива след храненето в 21.00-22.00 и се буди към 2.00, а после към 4.00-5.00...после към 6.30 - 7.00...аз му давам да суче нощно време. Вчера направи 4.5часа следобеден сън...До сега не беше спал толкова дълго. Навън излизаме, но не стоим повече от 2-3часа...то с това непостоянно време...надявам се да вземе да се нормализира, за да стоим по-дълго.

# 703
Мами здравейте и от нас. Ние сме добре, само ни мъчат и нас колики. Исках да попитам кърмещите майки дали бебетата ви спазват нощните паузи? Моето бебе иска да яде през 2 часа и това е. Няма ден няма нощ. Чудех се дали това е проблем?
На всички ви пожелавам хубав, пълен с усмивки и прекрасни емоции ден!  Hug

Моят в началото ядеше на 3 часа ,по принцип вечер е  хубаво да прави пауза ,моят понякога когато иска да яде ,но още не е време вечер напр.му давам биберона и с нея изкарва пое още 1,5- 2,зависи ,като прави  малки паузи нощем не ти ли плаче от повече колики.С времето ще свикне по дълги паузи да прави .Моят мъж все още го храня нощем ,но напр . снощи яде в 20:30 ч. заспа към 10:30 и се събуди за ядене в 05 :00 сутринта ,предната вечер се събуди в 4 ,различно е  newsm78

# 704
за дрешките - аз пера всичко на 40градуса, но с течен прах.

за нощното събуждане - малкият човек вече не се събужда през нощта. яде последно в 21:30-22ч и после чак в 6ч. понякога се събужда в 4 или 5ч., но му давам водичка малко или биберон и заспива пак. през деня сме почти постоянно навън и той е много доволен.

Общи условия

Активация на акаунт