Изчетох Ви и изпитите ми минаха (до следващите през юни

За обличането - вкъщи апартамента е с югозападно изложение и е 100 градуса, та оставям малката по боди и чорапки, като я завивам с една бархетна пеленка през деня. Вечер след банята я обличам с едни тънки панталонки, камизолка, чорапки, шапчица и повита в бархетна пеленка. Завивам я само с чаршафче

Навън излизаме по боди, блузка, клинче/панталонче, чорапки, ръкавички, задължително шапчица ако е в слинга. Ако е с количката, в нея имам допълнително една жилетчица, ако преценя, че е по-хладно и завивам с поларено одеалце

За излизането - от 6тия ден сме навън, като първите няколко пъти беше за кратко (20-30 минути), а от седмица някъде си откарваме горе долу по цял ден - излизаме сутрин след закуска, прибираме се за малко по обяд и след обед към 4 излизаме пак, до към 7

На пряка слънчева светлина в никакъв случай - още е малка! Слънцезащитна козметика ще ползваме минимум след поне още месец

На изключително кърмене е беба като режим нямаме никакъв, но яде горе долу на 2-2 и 1/2 часа. През нощта се буди 2-3 пъти, което мен ме устройва идеално

Памперсите ги пълни стабилно - поне 5-6 наакани имаме за денонощие и още 2-3 обилно наишкани

Обаче съм закъсала - единия пакет свърши, другия е наполовина и имам още само още един

Теглим я вкъщи веднъж седмично - първата седмица беше качила 300 грама, а тази - още 350

За капките за колики - давам Био Гайа и Ентерокинд

polim, аз с баткото лежах в болница заради бронхиолит

Силни прегръдки и спокойно - по-добре там под наблюдение

Казаха ли Ви следствие от какво е? При нас беше заради аспириране на част от повърнатото...
Jingle_Gill, аз от баткото си имам доста дрешки за кърмене и си карам с тях