Козметика Malinka?

• 21 344
  • 56
  •   1
Отговори
Здравейте, дами,

от известно време се заглеждам по магазините на Малинка. Исках да ви попитам използвали ли сте я, доволни ли сте, заслужава ли си? Какво сте ползвали от нея, някакви впечатления? И не на последно място, какво мислите за четките им за грим, защото аз съвсем случайно ги видях и реших, че трябва да ги пробвам, защото някои от моите четки не е зле да се сменят.  Hug

Благодаря Ви предварително!

# 1
Аз си купих шампоан за боядисана коса и противно на очакванията ми, съм много доволна. Големи опаковки от 1 л. за 10 лв. Взех си и пудра, също става. Консултантката не ме остави половин час, в това отношение са досадни, защото бързах и в момента не се интересувах от останалите им продукти. Мисля по-натам да пробвам и други неща.

# 2
Имам гел лак на Малинка и честно казано, добре се държи, около 12-14 дни на ноктите ми, ако го оставя на мира, разбира се  Peace

# 3
Някой друг използвал ли е козметиката за коса на Малинка? Ще ми се да пробвам някой шампоан оттам, но един литър ми се струва много и се притеснявам дали ще ми хареса.

# 4
Покажете,снимки моля,тази козметика не съм я чула дори. newsm78.Благодаря!

# 5
За тази ли Malinka става дума?

# 6

Същото е като гледам. Само не намирам продуктите за коса, които се продават в магазините тук. На тях между другото пише Dew Professional. Намирам това http://www.pdf-international.it/it/linea/Dew+Professional/2

# 7
Между другото си взех втори шампоан за боядисана коса оттам.

# 8
Аз съм доволна от една маска за коса , която си взех от там. Мои приятелки са доволни от гел лаковете и пудрата. Мисля че съотношението цена-качество е доста добро.

# 9
Аз също съм що годе доволна от гел лака. Чудя се да пробвам ли и друго от тях.

# 10
Днес минах от там.
И импулсивно си купих някои неща. Може би заради любезните момичета, които обикалят край теб като пчелички и са готови всичко да ти покажат и обяснят. Може би по това, че бях прочела няколко добри мнения за тази козметика в някакви блогове. Сега почвам да си мисля, че са си били направо платена реклама...
Ако трябва да съм честна - голяма грешка.
Не може гланц за устни да съдържа всичките видове парабени (бутил, пропил, етил, метил) и алуминий и да се зове като "хубава италианска козметика".
За нещо с подобен състав, цените са си направо високи. Определено много нисък клас козметика, която дори и обикновените български марки бият по-точки в техен плюс.
Не мисля да ги ползвам... И съжалявам, че не проверих състава навреме, както обикновено правя.

# 11
  • София
Имам гел лак,става горе долу.Въпреки че за тези пари Голдън Роуз са им по-хубави гел лаковете  и по евтини.На Малинка беше 19лв

# 12
Здравейте, аз ползвам продуктите на Малинка и съм много доволна от тях. Момичетата са много компетентни и си направих и дневен грим при тях, от който съм страшно доволна. Относно парабените, тях ги има и във висок клас козметика,ползвах и прехваленият крем на Герлейн с орхидеята, който е на доста завидна цена и има цели 3 парабена.Цените на Малинка са доста ниски спрямо тяхното качество Simple Smile

# 13
Имам гел лак,става горе долу.Въпреки че за тези пари Голдън Роуз са им по-хубави гел лаковете  и по евтини.На Малинка беше 19лв
Голдън роуз имат 15-16 цвята, Малинка имат много повече:) На първите са им много гъсти лаковете....

# 14
  • София
Голдън роуз имат 15-16 цвята, Малинка имат много повече:) На първите са им много гъсти лаковете....
Ами аз имам два цвята на Малинка и 5-6 на Голдън Роуз ,и определено вторите ги предпочитам,Малинката нямат такъв блясък  като ГР.Не са ми гъсти Peace

Общи условия

Активация на акаунт