Козметика Malinka?

• 21 350
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
И аз имам  гел лак на ГР, но този на Малинка ми държи повече. На майка ми и майката на приятеля ми - също.

# 16
Явно скоро време не сте посещавали магазина на Малинка, за да видите колко много цветове имат, а за гъстотата на лака дали е добре, просто попитайте един маникюрист да ви каже, колко е добре да е такъв Simple Smile

# 17
  • София
Явно скоро време не сте посещавали магазина на Малинка, за да видите колко много цветове имат, а за гъстотата на лака дали е добре, просто попитайте един маникюрист да ви каже, колко е добре да е такъв Simple Smile

Това пък какво трябва да значи? newsm78
Хич не ме интересува колко цвята имат като не съм доволна от лаковете специално PeaceА козметиката хич и не искам да я пробвам,ползвам съвсем друг клас бяла и декоративна козметика.
Пробвала съм два цвята лак,не са ми харесали,повече не бих пробвала Peace

# 18

Това пък какво трябва да значи? newsm78
Хич не ме интересува колко цвята имат като не съм доволна от лаковете специално PeaceА козметиката хич и не искам да я пробвам,ползвам съвсем друг клас бяла и декоративна козметика.
Пробвала съм два цвята лак,не са ми харесали,повече не бих пробвала Peace
Хаха, който трябва ме е разбрал какво значи, всеки има право на мнение само не го натрапвайте на другите, които сме доволни от Малинка и сме пробвали продуктите, за разлика от Вас, които дори и не желаете Simple Smile Хубав ден и бъдете красиви ! Simple Smile

# 19
Ти да видиш, Golden Rose имали гел лакове... Днес минах покрай техен щанд в мола на Стамболийски и не видях. Някой може ли да ми каже от къде могат да се купят?  newsm78

# 20
Ти да видиш, Golden Rose имали гел лакове... Днес минах покрай техен щанд в мола на Стамболийски и не видях. Някой може ли да ми каже от къде могат да се купят?  newsm78

Мислех, че ги има навсякъде... В кварталните магазинчета съм виждала дори.. Иначе последно съм си купувала гел лак на  Golden Rose от Лили Simple Smile Аз рядко си правя ноктите сама, всяка седмица посещавам маникюристката, но когато нямам времето да отида там да ми сложи гел лак и да ми ги изпече, то избирам  Golden Rose. Предпочитам ги стотици пъти пред прехвалените лакове на OPI, които не искам да коменирам дори  Naughty ...
Да се върнем на темата - Доволна съм от продуктите, които съм ползвала на Малинка, но честно казано ми се струва, че за цените им може да се намери и по-качествена козметика.
Прочетох и един коментар за "друг клас козметика"... марката определено продава, но ако си мислите, че CK, Chanel, Shiseido или Lanvin да кажем са по-дори, само защото са  CK, Chanel, Shiseido или Lanvin не се заблуждавайте. Съжалявам, че малко се отклонявам от темата, но съм ползвала проукти на Lanvin, чиито състав съвпада 1:1 със състава продукти на българска марка. Така, че четете състава и се интересувайте. Не се подвеждайте по марката и всички знаем, че всеки продукт действа различно, това което е добре за мен, не е със сигурност добро и за вас. Също така вкусове различни Simple Smile

# 21
  • София
Гел лаковете на Голдън роуз -тези които се пекат на Лед лампа ги има само на фирмените им щандове PeaceПо нагоре коментирам точно тези лакове които се пекат на Лед лампа.На Голдън Роуз гел лаковете за Лед лампа са много по-добри от въпросните гел лакове на Малинка,въобще не са гъсти.https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D1%8A%D0 … .html%3B885%3B640

# 22
Червилото ми на Живанши (пример) има почти същия състав като това, което купих на Малинка.
Едва ли някой се заблуждава, че марка е абсолютно равно на качество, чистота на козметиката от вредни съставки и прочие.
Но очаквах повече от Малинка, защото както казах и в предното си мнение, доста добри отзиви прочетох за тях.
Явно аз не съм ги разбрала правилно. 
Иначе червилото и гланца още не съм ги ползвала.
На червилото ме дразни ваниловата миризма. Наподобява ми миризмата на MAC (ползвам няколко техни цвята, въпреки ваниловия аромат, който никак не ми е любим), макар че тази е доста по-наситена.
Но пък ползвам техен лак. От обикновените, не е гел лак. Харесва ми цвета, държи се нормално върху моите нокти - нито се задържа изключително много време, нито пада прекалено бързо.

# 23
В интерес на истината, гел лакът ми на Малинка е една идея по-рядък от този на ГР.

# 24
За съжаление Малинка започнаха да слагат все по-високи цени цени на козметиката си и в момента е на двойни цени спрямо преди около година, когато отвориха първия си магазин. По-скъпи са и в сравнение с чуждестранните сайтове и магазини. Колкото и да са мили служителките в магазина, това не компенсира цените. Не казвам, че продуктите са лоши, напротив, много харесвам част от тях, но са по-скоро от бюджетния клас, отколкото от скъпия, а като цени вече не си отговарят.

# 25
*Coraline*, напълно съгласна съм.
Козметика от рода на Голдън Роуз като може би турските са дори една степен по-добри.  Peace

# 26
Червилото ми на Живанши (пример) има почти същия състав като това, което купих на Малинка.
Едва ли някой се заблуждава, че марка е абсолютно равно на качество, чистота на козметиката от вредни съставки и прочие.
Но очаквах повече от Малинка, защото както казах и в предното си мнение, доста добри отзиви прочетох за тях.
На червилото ме дразни ваниловата миризма. Наподобява ми миризмата на MAC (ползвам няколко техни цвята, въпреки ваниловия аромат, който никак не ми е любим), макар че тази е доста по-наситена.
Но пък ползвам техен лак. От обикновените, не е гел лак. Харесва ми цвета, държи се нормално върху моите нокти - нито се задържа изключително много време, нито пада прекалено бързо.
Това е доста похвално за Малинка, цените са различни, съответно и класовете на козметика! Незнам какво повече очаквате от тях, професионална козметика, която трябва да е на много по-високи цени и пак сме недоволни?Simple Smile

# 27
За съжаление Малинка започнаха да слагат все по-високи цени цени на козметиката си и в момента е на двойни цени спрямо преди около година, когато отвориха първия си магазин. По-скъпи са и в сравнение с чуждестранните сайтове и магазини. Колкото и да са мили служителките в магазина, това не компенсира цените. Не казвам, че продуктите са лоши, напротив, много харесвам част от тях, но са по-скоро от бюджетния клас, отколкото от скъпия, а като цени вече не си отговарят.
Цена за професионален фон дьо тен 24лв. е висока? Моля ви се Simple Smile Да, имат вина, че не ги пуснаха на реалните цени, а решиха да направят един жест към клиентите си първата година, за да се убедят в качеството на продуктите!

# 28
*Coraline*, напълно съгласна съм.
Козметика от рода на Голдън Роуз като може би турските са дори една степен по-добри.  Peace
Голдън роуз въобще не са в категорията на италианската козметика!Замислете се как може един лак да струва 1 лев, продажна цена и какво има в него?

# 29
Това е доста похвално за Малинка, цените са различни, съответно и класовете на козметика! Незнам какво повече очаквате от тях, професионална козметика, която трябва да е на много по-високи цени и пак сме недоволни?Simple Smile

Кой е казал, че е професионална освен те самите? Малинка са среден клас дрогерийна козметика, дори се водят бюджетни. В момента почти няма марка, която да не се рекламира като професионална/ здравословна/ натурална, въпреки че това са в най-добрия случай преувеличения. Няма защо Малинка да е на по-високи цени. Няма и защо да й се качват цените през месец, изпреварвайки тези в чужбина.

Що се отнася до сходния състав на червилата - ми нормално е, това са червила, огромната част от съставките ще са еднакви, това не прави продуктите същите. И в бирата има еднакви съставки, но ако питаш разбирачите, разликата е от земята до небето (за мен си е еднаква, но аз не съм любител Mr. Green)

Цитат
Голдън роуз въобще не са в категорията на италианската козметика!Замислете се как може един лак да струва 1 лев, продажна цена и какво има в него?
Не знам защо реши, че всичката италианска козметика е един вид и едно качество. Да не говорим, че козметиката най-вероятно само се пакетира в Италия.

Едва ли се лъжеш, че разходите за производство на козметика отговарят дори приблизително на цените. Във всяка козметика има калкулирана огромна надценка, за да може да се плати рекламата, дизайна, промоциите и т.н. И това, че на Малинка са сложили по-голяма надценка не прави продуктите им по-качествени. Специално за лаковете не мога да говоря (Голдън роуз имат и издънки, и попадения там), но печените им сенки са почти взаимнозаменяеми. За червилата бих казала, че някои на Голдън Роуз определено са по-добри.

И пак да повторя - в Италия Малинка е бюджетна марка. И за мен сравнението с Голдън Роуз е много добро точно защото и те са бюджетна марка, която има много добри попадения, също както и Малинка. Сигурно Голдън Роуз имат повече лоши продукти, но добрите им определено са сравними с тези на Малинка.

Общи условия

Активация на акаунт