Козметика Malinka?

• 21 347
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Някой знае ли дали имат tint-ове или stain за устни? Ако са под 10 лв, бих хвърлила едно око. В сайта им асортиментът е много беден.

offtopic "Рекламистката" се държи по-нахално и заядливо от рекламистките на Де Шели.

# 46
Не, нямат, а ако имаха сигурно щяха да са по-скъпи, както са тръгнали с това постоянно увеличаване на цените.
За тинт мога да ти препоръчам това http://shopthebest.eu/product/6529/manhattan-cosmetics-glos-cher … olour-splash.html,  мисля че в Лили бяха дори по-евтини. Много са трайни, макар че са проблемни за сваляне.

# 47

За тинт мога да ти препоръчам това http://shopthebest.eu/product/6529/manhattan-cosmetics-glos-cher … olour-splash.html,  мисля че в Лили бяха дори по-евтини. Много са трайни, макар че са проблемни за сваляне.

Ехааа, благодаря ти!   bouquet

# 48
  • София
Не, нямат, а ако имаха сигурно щяха да са по-скъпи, както са тръгнали с това постоянно увеличаване на цените.

Супер ! Отдавна исках нещо дълготрайно, благодаря, че сподели Peace

# 49
Момичета някой знае ли как седят нещата със сенките в Малинка ? Има ли дами, които са ползвали тези продукти и какви са ви наблюденията?  newsm53

# 50
  • София
Аз съм ползвала една единичка - един от най-красивите цветове, които съм носила. Направо ми се свиди да се гримирам с тях, въпреки, че не изглеждат скоро да свършат Laughing

# 51
Сенките като че ли са им най-добрият продукт, особено печените.
Бтв, единични са неоправдано скъпи, но мисля че палитрите със сенки бяха на някакви промоции. Единственият проблем е, че самите палитри като опаковка са много некачествени  - човек почти може да се зачуди дали опаковката не е за еднократно ползване...

# 52
Днес спонтанно си взех боя за коса от Малинка - DEW Professional и маска за коса. Но понеже не намерих никаква информация в интернет, някой може ли да даде отзив.
Да се надяваме, че няма да ми опада косата или да стане на слама. А бях тръгнала за ЛАКМЕ. Simple Smile)

# 53
Да дам отзив - боята е добра, заслужава си!
Количеството боя и окислител могат да стигнат за 2-3 боядисвания при средно дълга коса. Дава блясък, не скапва, а маската се държи много добре. Аз взех тъмно русо, може би другият път ще пробвам 1 идея по-тъмно. Препоръчвам.Simple Smile

# 54
Майка ми също е пробвала боята и аз смея да твърдя, че е добра. Ползвам и подхранваща маска, Бяла кутия със син етикет - много съм доволна. Имам добри отзиви и за подхранвания шампоан.

# 55
Аз използвам маска за коса възстановяваща-много съм доволна. Вече един месец откакто я ползвам, страхотна е, допадна ми на косата. От кремчетата за лице пробвах мостри и нямах проблеми, харесаха ми много. Искам да си взема, но не съм наясно с цени и магазини, освен София. Има ли вариант за онлайн поръчки...

# 56
  • София
Знаете ли дали предлагат вечерен грим и на каква цена е?  Simple Smile До този момента все в Инглот ходя, но последните 2 пъти нещо съм недоволна  Tired

Общи условия

Активация на акаунт